mandag den 17. marts 2008

Om de 'ikke eksisterende' Nord Koreanske atom ingeniører i Syrien...
Om de 'ikke eksisterende' Nord Koreanske atom ingeniører i Syrien...

Rick Moran

I kølvandet på de israelske bombninger at militære mål i Syrien (selvom vi ikke har noget endegyldigt bevis på, hvad der var i målområdet), var der mange syriske bortforklaringer som hånede beskyldningen om at Nord Korea havde sendt materiale eller atom-ingeniører til Syrien, for at yde hjælp til at udvikle et atomvåbenprogram.

Vi beklager:
Nord Korea har indrømmet, at de har sendt ingeniører til militær-relaterede og andre faciliteter i Syrien, under landets seneste forhandlinger med USA om dets atomare program, udtalte diplomatiske kilder i New York i fredags.
Pyiongyang har imidlertid benægtet sin indblanding i Syriens atomudviklingsprogram siger samme kilder.

Udsendelsen af ingeniører og andet personnel for bilateral samarbejde, inklusive den militære del, begyndte i 2002, har Nord Korea rapporteret til USA i deres samtaler begyndende i januar sidste år.

Nord Korean eksportede ligeledes materialer til Syrien siger kilderne. Pyongyang hævder, at størstedelen af personnellet arbejder med civile formål og faciliteter ifølge kildernes udtalelser.
Åh, ja, selvfølgelig det er alle os andre der tager fejl. Undtagen de som til stadighed undervurderer truslerne fra nationer som Nord Korea og Syrien, og som det ser ud tager fejl masser af gange for tiden.

Verden har ikke råd til denne 'stikke hovedet i sandet' analyse som vi modtager fra disse spøgefugle.

http://www.americanthinker.com/blog/2008/03/about_those_nonexistant_north.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails