mandag den 12. maj 2008

Hold-up på tankstationen

Det Saudiske Hold-up
Ralph Peters

Kunne du tænke dig af kende en af hovedårsagerne til, at du flås for penge når du tanker? Ganske enkelt, venner, du straffes fordi du giver irakerne en chance for at få demokrati.

Saudiarabien gav ordre til Præsident Bush "fjern ikke Saddam." Det de despotiske hyklere i Riyadh mindst ønskede var forandring i Mellemøsten - i særlig grad forandring der ville give mænd og kvinder hidtil uden magt, Shia, Araberne og Kurderne, magten

Men vores præsident var overbevist om, at saudierne ikke alene var Amerikas venner, men også hans personlige kammerater. Han trodsede vore saudiske herrer. Hvor var han naiv. I gennem de senere år har Saudiarabien været mere end villige til at yde støtte til, at det nye Irak skal blive en fiasko, idet de håber, at en katastrofe vil føre til at styret igen går over til en Sunni arabisk stærk mand. Det viser sig dog, at den irakiske regering giver dem grund til bekymring alligevel.

Så nu giver vores præsidents gamle kammerater os en lærestreg - ved at begrænse olieforsyningerne. Da vicepræsident Dick Cheney besøgte Saiduarabien for at få dem til at forøge produktionen blev han pure afvist.

Saudierne er ligeglade med vores reaktion. De er nemlig klar over, at der altid vil være grupper af betalte støtter i Washington. De har ikke alene korrumperet nogle få amerikanske offentlige personer - de har opbygget et helt saudiarabisk heppekor kompagni på bredderne af Potomac og i baglandet.

Hvis vore tænketanke og universiteter skulle lave en liste over deres økonomiske kilder, over hvert "studium" de offentliggør, da vil du blive meget forbavset. Saudierne og Emiraterne ved den Persiske Golf har pøset masser af penge i "upolitiske" interesseorganisationer, fakulteter, og bestyrelser fra Massachusetts Avenue til Cambridge, Mass. (Hvis du har haft formodning om, at børsmæglere er grådige kan du godt tro om igen.)

Tror du, at disse institutioner har offentliggjort mange studier og undersøgelser der kritiserer den kongelige Saudiske familie eller Emiren af Qatar? Eller har forsvaret Israels ret til at eksistere? Dersom Kongressen virkelig har til formål at forbedre vor nationale sikkerhed, da lad os tage et første forsigtigt skridt: Vedtag en lov der kræver at hver tænketank eller læreanstalt der modtager penge fra fremmede regeringer, oversøiske institutioner eller fra medlemmer af herskende dynastier skal indregistrere deres ansatte som lobbyister.

Lad os få det frem i sollyset så vi kan sætte navn på balladen.

En anden Saudisk fremgangsmåde er at invitere indflydelsesrige amerikanere på besøg i kongedømmet som særlige gæster: De får faktisk en kongelig behandling. Vore politiske topembedsmænd og meningsdannere nyder overklasse frynsegoder - herunder lukrative kontrakter, kontante gaver og fornemme gaver.

Jeg er blevet meget skuffet over at erfare at personer jeg respekterer - men som ikke kan se forskel på Mellemøsten og Fjernøsten - falder for den saudiske forkælelse og udtalelsen som "Selvfølgelig ønsker vi forandring, men det skal ske gradvist."

Selv ikke Osama Bin Laden bed på den madding. Men man hører ikke andet, end denne papegøjesnak fra godtroende fjolser i Washington.

Ligeså ødelæggende saudierne er for vores samfundsopbygning er de det i endnu værre grad for muslimer.

Det altafgørende man skal forstå er, at saudierne er fløjtende ligeglade med muslimer - mænd og kvinder og børn af kød og blod. Det eneste der interesserer dem er Islam. De har ofret millionvis muslimer for at fremme perversionen af deres tro.

Jeg har besøgt mere et et dusin muslimske lande og endnu flere der havde betydelige muslimske mindretal. I hvert eneste tilfælde har jeg erfaret, at saudierne understøtter ondskab. Fra Thailand til USA er saudiernes mål, at forhindre muslimer i at blive integreret i det samfund de lever i. I fattige lande, såsom Kenya betaler de familierne for ikke at sende børnene i offentlige skoler, men i stedet til madrassha - hvor de lærer at recitere Koranen, men ellers får de ingen uddannelsesmæssige færdigheder. Saudierne har ikke noget imod, hvis muslimer lever i fattigdom og elendighed - så længe de ikke identificerer sig med samfundene der omgiver dem. De ønsker en streng religiøs og kulturel apartheid.

Så her er der noget andet forholdsvist nemt Kongressen kan gøre: Forbyd økonomisk støtte fra udlandet, direkte eller indirekte, til religiøse institutioner og skoler oprettet af regeringer eller borgere fra noget andet land der ikke tillader religiøs frihed til deres egne indbyggere. Når der ikke må være kirker i Saudiarabien da må der heller ikke være Saudi-kontrollerede madrasshas i Virginia.

Og når vi nu nævner Islamisk terrorisme, eller den kongelige Saudiske familie der har understøttet terror i så lang tid, da lad os holde op med at benytte udtrykket "islamo-fascister." Ligeså forfærdelige de Italienske og spanske fascister kunne være, da var de dog oplyste mennesker sammenlignet med enten al Queda eller vore Saudiske "venner." Lad os dog blot kalde dem for "fanatikere."

Den største tragedie for den arabiske verden var ikke den europæiske imperialisme. Det er de der modtager oliepengene: indavlede barbarer med en sort/hvid opfattelse af himmel og jord. De til overmål hykleriske Saudier (de kan lære Eliot Spitzer en masse om topklasse ludere) har brugt deres velstand til at misrøgte Islams hjerte. Muhammeds tro, fred være med ham, har virkelig ikke større fjender.

I denne kamp bør vi amerikanere og muslimer over hele kloden, der ærer deres tro, stå samlet op mod saudierne.

I øjeblikkets situation ser det for mange ud til at Iran er vores værste fjende i Mellemøsten. Skønt den kugleskøre regering i Teheran virkelig er dødsensfarlig, er den det dog i mindre skala. Vor største fjende, overalt, er Saudiarabien, terrorens vugge.

For 5 år siden støttede jeg at Saddam Hussein blev fjernet af moralske og geopolitiske grunde. Det er lige før jeg mener vi har invaderet det forkerte land.

http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=C533590D-C419-49A3-8745-9DEC20242C4D

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Han er vist muslim selv, skribenten. Rart at læse, der er nogle, der er bekymrede for udlægningen af deres tro af fanatiske magtmennesker. Når der ikke må være kirker i Saudi Arabien da må der heller ikke være madrasshas i Virginia. Ja, tænk kan udtrykkes så enkelt og præcist. Artiklen er ydermere med til at vise, at der skal satses på alle andre former for energi end olie. Herunder A-kraft.

Related Posts with Thumbnails