fredag den 30. maj 2008

Tankevækkende observationer

Venstreorienterede: Ja, man undrer sig!
 
Jeg skal ærligt indrømme, at jeg langt bedre kan forstå islamiske terroriser end jeg kan forstå amerikanske venstreorienterede. Jeg vil helt åbent indrømme at jeg forstår, at når man indser, at unge muslimer bliver oplært af deres religiøse ledere i at når vor nation militært såvel som teknologisk er overlegen så skyldes det, at vi har indgået en aftale med Satan, da forstår man også bedre, at de bliver vrede på os.

Men hvad drejer det sig egentlig om med de venstreorienterede? Hvordan kan man forklare deres sentimentale vrøvlerier? Var det noget mærkeligt i deres føde som babyer? Blev de sat på potten da de var for små, eller, mere sandsynligt, for gamle? Eller er det noget med deres DNA? Er deres kromosomer lidt i uorden?


Jeg mener det alvorligt. Hvordan kan det ellers være at nogle amerikanere er så fortørnede over at USA har langt mere indflydelse på verden end f.eks. Luxembourg eller Liechenstein? Hvordan kan det være det ser ud som om, de ikke er grundlæggende interesseret i at kapitalismen vinder over alle andre ismer? Mener de virkelig, at grunden til, at de har et bedre liv end den typiske russer eller tyrker, kun skyldes at vi intellektuelt er overlegne? Det er langt ude.

Hvordan kan det være at venstreorienterede ser ud til at tro på, at det at indsamle dåser er langt mere vigtigt, end at bekæmpe terrorisme? Hvorfor lægger de så megen vægt på pladre løs om Al Gore og Michael Moore? Hvordan kan det være, at de anser røgen fra rygere som en større plage end Mahmoud Ahmadenijad? Hvad er der dog galt med disse mennesker?

Hvordan kan de samme mennesker, som ikke tøver med at ringe til politiet, hvis nogen træder ind i deres forhave, være så fuldstændig ubekymrede over 20 millioner illegale indvandrere som slår lejr i deres land? Og, hvorfor vil de samme tåber, som kommer ud af flippen, hvis en lille by stiller et juletræ op på byens torv forsvare en kirkes ret til at at være et tilholdssted for udlændinge, der ikke har noget at gøre i vores land?

Venstreorienterede ser helst at vi pakker sammen og forlader Irak. Det er fordi de nyder at se Amerika tabe militært. For dem, var udfaldet af Vietnam nemlig noget meget glædeligt. Deres hellige treenighed består af Jane Fonda, John Kerry og Walter Cronkite.

De vedbliver med at insistere på, at Saddam Hussien absolut intet havde at gøre med 9/11. De nægter at anerkende, at vi er i krig med Islamisk fundamentalisme. Det kan godt være, at Hussein muligvis ikke havde noget at gøre med USS Cole eller de første bombeanslag mod Twin Towers eller angrebene på vore ambassader og vores flådestation at gøre. Og hvad så? Tyskland og Italien havde intet med Pearl Harbor af gøre. Det er opgaven det drejer sig om, ikke begivenheden. Og vores opgave er at ødelægge Hamas og al-Queda sammen med alle de andre islamiske samfundsfjender. Hvis de ønsker at slås med os i Irak, så kom bare an. Det er langt bedre at slås med dem der, end i Chicago eller New York, Houston eller Seattle.

Jeg er klar over, at venstreorienterede vil sige at Islamisterne hader os fordi vi er derovre, og derved vanhelliger deres hellige jord. Men, hvis det er det det drejer sig om, hvorfor dræber de så civile i Holland, Bali, Indonesien, Filippinerne, Rusland og Spanien?

Hvis vi ikke er i krig mod muslimsk terrorisme, hvorfor skal jeg så tage mine sko af før jeg får lov til at gå ombord i et fly? Og, hvis vi er i krig, hvorfor kan sikkerhedskontrollen i lufthavnen da ikke blot koncentrere sig om arabere af en bestemt alder og holde op med at opføre sig som en flok politisk korrekte dumrianer.

Vi kan ikke komme uden om den kendsgerning, at på nær de venstreorienterede i Senatet, hos akademikerne og i redaktionskontorerne på CNN, MSNBC og på New York Times, så findes de største koncentrationer at venstreorienterede i Hollywood. Denne 'landsby' er overbefolket med en flok tåber som, når de ikke har travlt med at være fulde eller skæve og opføre sig forkælede som møgunger, så kan de ses jamrende over den globale opvarmning og fattigdom i Amerika.

Bemærkelsesværdigt er det, at det er de to problemer de virkelig kan gøre noget ved. Hvis vi nu virkelig formoder, at kuldioxidudledningen virkelig har en virkning på jordens temperatur, ville det så ikke være gavnligt, hvis disse fjog holdt op med tøffe rundt i Hummers og limousiner, holdt op med at opvarme og afkøle huse som er en anelse større end Versailles, og lod deres private jetfly blive på jorden i al fremtid.

Når det drejer sig om fattigdom, så er kendsgerningen den, at de eneste fattige disse filmfolk faktisk møder, er stuepiger, gartnere, barneplejersker og tjenere. Så hvis disse overbeskyttede 'mæhæer' virkelig var dybt interesserede i at eliminere fattigdommen i Amerika, så var det eneste de skulle gøre at betale mere i lønninger og give større drikkepenge!


http://www.americanthinker.com/2007/10/liberals_a_puzzlement.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails