lørdag den 3. januar 2009

Ondskabens femte kolonne i aktion - medierne

Ondskabens femte kolonne i aktion - igen

Melanie Phillips

Der er altså virkelig en krig nu. I Gaza. Faktisk er der to krige kørende; En der involverer rakettet og fly, den anden involverer medierne som Barry Rubin bemærker.

Intet er tydeligere end Hamas' strategi. Den giver Israel valget mellem raketter og medierne og Hamas tror det er en situation af, "Vi vinder eller de taber"... De lumske smil skal tørres af Hamas ledernes ansigter. De har dog endnu et våben, deres reserver, de ringer til medierne. De arrogante, heroiske gårsdagens sejrherrer - jo, gårsdagens da processen kun har brug for nogle få timer - forvandler dem til uskyldige ofre der har behov for vor forståelse. Tabstallene opgives af Hamas, og accepteres af journalister som ikke befinder sig på stedet. Det bedste hit er, selvfølgelig, civile tab. Ingen soldater her. Og tabstallene er ude af proportion; Hamas har sørget for det sker på den måde. Om nødvendigt sympatifyldte fotos af børn der forestiller at være sårede offentliggøres, og når først det er sket i Vestens aviser bliver disse påstande en kendsgerning.

Alt for forudsigeligt - og ifølge planen, med hjælp af Terrorklubben, FN's Generalsekretær Ban Ki-moon der fordømte den "overdrevne brug af magtmidler der fører til død og sårede hos civile," og hos Navi Pillay, den latterlige FN Højkommissær for "Menneskerettighederne," der "kraftigt fordømte Israels, uforholdsmæssige brug af magt." Selvfølgelig er Terrorklubben FN tavs om de aktuelle krænkelser af international lov udøvet af palæstinenserne som det påpeges her af dommer Reid Weiner og Avi Bell:

"De palæstinensiske angreb krænker en af de mest grundlæggende regler i international humanitær lov: Reglen om skelnen, hvilket kræver af kombattanterne, at de retter deres angreb mod lovlige mål - fjendtlige kamptropper eller objekter der bidrager til fjendens militære handlinger. Krænkelser af denne regel - at angribe, med vilje civile eller andre civilles genstander som sådan - er krigsforbrydelser."

Ydermere siger Weiner og Bell, har Israel faktisk en lovlig pligt til at handle mod Hamas ifølge Folkedrabs Konventionen.
Ved at udføre deres angreb på israelske jøder som en del af det større mål at dræbe jøderne, som angivet i Hamas Pagten krænker mange af de palæstinensiske terrorister også Konventionen om at Undgå og Straffe Folkedrab. CPPG. I stykke 1 i Folkedrabskonventionen kræves det af Israel og andre medunderskrivere at de skal 'forhindre og straffe' ikke blot personer der udfører sådanne folkedrabshandlinger, men også de der tilskynder og konspirerer til drab og som er medskyldige i deres handlinger. Konventionen kræver såldes at Israel forhindrer og straffer terroristerne og de ledende personer der offentligt har støttet de palæstinensiske angreb. Stykke 2 i Konventionen definerer ethvert drab som formålet 'at ødelægge, delvis eller fuldstændigt, en national, etniske racemæssig eller religiøse gruppe' som en folkedrabshandling.

For at udøve sin lovlige pligt ifølge international lov bliver Israel fordømt og bedt om at holde inde af politikere som Frankrigs Nicolas Sarkozy og Storbritanniens udenrigsminister David Milliband. Den moralske venden tingene på hovedet er forbavsende. Milliband har bedt om øjeblikkelig våbenhvile af Israel. Resultatet vil være at Israel ville lide under de palæstinensiske raketangreb uophørligt.

Hvis noget har været "uforholdsmæssigt" har det været Israels manglende gengældelse i løbet af årene, når dets borgere i den sydlige del er blevet terroriseret af raketter og andre missiler der regner ned på dem fra Gaza. Intet andet land i verden ville have siddet med hænderne i skødet så længe under sådanne omstændigheder. Selvom Israel forsvarer sig militært hævdes landets svar at være "uforholdsmæssigt." Den skade, dumhed og rene idioti ved en sådan påstand kan tilbagevises helt og aldeles af Dore Gold, der påpeger at Israel's handlinger i Gaza er i overensstemmelse med international lov. Denne tillader Israel at igangsætte en operation for at forhindre at landet bliver angrebet yderligere. Ydermere defineres "uforholdsmæssig" magtanvendelse således at magt bliver omfattende hvis den er anvendt til andet formål, såsom at forårsage unødvendig skade på civile.

Israel har helt bevidst ikke haft civile som mål, derimod Hamas terroristerne. Trods det ondskabsfulde indtryk der gives i medierne er de flest af de døde og tilskadekomne i denne operation Hamas kæmpere. Selv Hamas har indrømmer at langt de fleste steder Israel har ramt var deres militærinfrastruktur. UNRWA embedsfolk i Gaza striben har anslået dødstallet til 310, heraf 51 civile. Alle de andre Hamas terrorister.
Desværre er civile tab uundgåelige i en sådan konflikt - og det gælder især i Gaza, da Hamas med vilje har placeret deres terrorinfrastruktur midt blandt den civile befolkning.
De som skriger "uforholdsmæssig" mener, ganske grotesk, at ikke tilstrækkelig mange israelere er blevet dræbt. Det skyldes delvis, at Israel passer godt på deres borgere og bygger bombesikre beskyttelsrum hvor de belejrede civile kan søge ly. Hamas opbevarer, igen med vilje, deres raketter og andet udstyr til massemord i kældrene i beboelsesejendomme og i tætbebyggede områder for, at så mange som muligt af deres egne kan dræbes i propagandaøjemed. Hamas er således kyldig i krigsforbrydelser ikke kun mod israelere, men mod det palæstinensiske folk. Dog er der om dette - ganske utroligt surrealistisk - næsten total tavshed i Vesten, der i stedet skylder skylden på Israel.
Under alle omstændigheder, hvis med "uforholdsmæssigt" menes en ubalance i antallet dræbte på den ene side, da er det uundgåeligt hvis infrastrukturen bag agression skal besejres. Mange flere er døde i Afghanistan end ved 09.11. angrebene, dog er den krig nødvendig for at ødelægge Taliban. Mange flere døde i Nazi Tyskland eller Japan end i England eller Amerika under 2. Verdenskrig. Dog var de Allieredes offensiv nødvendig for at besejre nazismen og forhindre yderligere blodbad blandt de berørte ofre.
Den afskyelige 5. kolonne i Gaza konflikten er imidlertid - som altid - medierne i Vesten. Det var afslørende at være vidne til at se britiske tv-hold drage afsted til Israel lørdag aften. Humlen er, at de ikke allerede var dernede - fordi deres redaktører ikke mente det var nødvendigt at sende dem ud for at dække de genoptagne raketangreb på det sydlige Israel. Faktisk er der ikke nogen i Storbritannien der er klar over, at Israel nu endelig svarer igen på de 6000 raketangreb siden 2001, med en 50%'s forøgelse efter Israel trak sig ud af Gaza i 2005. Britiske journalister blev kun sendt til kampzonen da Israel endelig gik til modangreb - fordi - rædselsfuldt som det er - det er kun jødisk vold der vil udgøre en historie.
Resultatet er at Israel bliver udråbt - uretfærdig og usandt - som agressoren. Det ubeskrivelige BBC rapporterede i radio meddeleleser om lørdagen, at Israel med angrebet havde "forspildt chancen for fred i regionen." Dem med sund fornuft ville dog tro, at grunden til at chancen for fred i regionen blev forspildt var, at Hamas fortsatte med føre en agressiv krig. Selv nu hvor de stadig affyrer raketter mod Israel, Katyushas og iranske Grad, der kan nå så lang som til Ashkelon og Asdod. Idag blev endnu en israeler dræbt i Askehelon og mange såret - herunder adskille israelske arabere.
Hvis medierne i det hele taget havde nævnt angrebene på Israel, da har de gjort det som en efterrationalisering. Hovedhistorien er den "uforholdsmæssige" israelske vold. Så vidt man kan se har der ikke været nævnt noget om den kendsgerning, at dagen før Israel påbegyndte operationen, fik en palæstinenser fra Gazastriben tilladelse til at komme på hospital i Israel for behandling på grund af et alvorligt sår - påført ham af en vildfaren Hamas raket, der var affyret mod Israel.
Hvilket andet land ville behandle sine fjender på deres egne hospitaler - som Israel rutinemæssigt gør med palæstinensere fra Gaza - selv når der er sårede som er et direkte resultat af deres egne forsøg på at dræbe endnu flere israelere? Hvilket andet land ville give eller sørge for elektricitetsforsyning, benzin og andre nødvendigheder til mennesker der vil benytte sådanne faciliteter i forsøget på at myrde så mange af deres borgere som muligt? Søndag, for eksempel, som Ha'aretz fortæller, blev Kerem Shalom posten åbnet for at 26 lastvogne med fødevarer og medicinsk udstyr kunne passere. Igen i dag blev der åbnet for ca. 40 lastvogne der kom ind med fødevarer og medicin. Dog har organisationer som Amnesyt Ibnternational fordømt Israels brug af alle "blokader" mod Gazastriben som "kollektiv straf," og Jeremy Hobbs, chef for Oxfam International har krævet at Israel "omgående ophæver den inhumane og ulovlige belejring."

Alligevel nægter Hamas at sårede Gazabeboere får adgang til Ægypten i behandlingsøjemed - og ægypterne selv åbnede ild mod dem. Hvor er skrigene om ægyptisk- og Hamas brutalitet? Hvor er Amnesty og Oxfam's fordømmelse af Hamas og Ægypten? Kunne alle de fra udenrigsministeriet og nedefter ikke holde en pause i råbene om "humanitær katastrofe" i Gaza og så betragte de velnærede, sunde Gazabeboere der går i parade, som kan ses på deres egne TV-skærme? Hvis det er en "humanitær katastrofe" - med forsyninger der konstant hældes ind gennem de ulovlige tunneler fra Ægypten, sammen med missiler til milliarder af dollars i værdi, beregnet på massemord - ja, hvad kalder de så det der sker i Zimbabwe, som i utallige år af en eller anden uransaglig grund har været i glemmebogen?

Et sådant hykleri og ondskab er ikke kun knyttet til britiske medier og NGO'er. Glenn Greenwald hyler op om det.
Amerikas ensidige støtte til alt hvad Israel foretager sig i modsætning til vor politiske klasse, og den ensidige fordømmelse af Israel's fjender (som er, Amerikas fjender) -- alt dette er, som sædvanligt, i direkte modsætning til den konsensus der gælder i resten af verden.

Er det nu sandt? Nuvel, Hamas har fået skylden for denne krig af Mahmoud Abbas, der sagde Hamas kunne have undgået dette angreb, hvis de havde forlænget deres "våbenhvile." Ægypten har givet dem skylden for denne krig, og arabiske lande der er rædselslagne over islamismen, og især Iran, er inderst inde for, at Israel udsletter Hamas. Selv den israelske venstrefløj støtter operationen. De eneste der stiller sig på folkedrabsterroristernes side, Hamas, er medierne i Vesten, der efterligner Hamas propagandanen, og således giver luft til endnu værre morderisk vrede mod Israel, ligesom man øger presset på verdens lederne for at tvinge Israel til at holde inde, før Hamas er ødelagt.

Er det ikke en oplagt sag for en domstol at føre anklage mod disse mediers udgydelser på grund af deres ansvsar for blodsudgydelserne, for indirekte at hjælpe lovovertræderne til forsøget på folkedrab?

FamilySecurityMatters.org Contributor Melanie Phillips is the author of the powerful and frightening “Londonistan” which can be purchased here, and she blogs at The Spectator.

http://www.reuters.com/article/homepageCrisis/idUSLM636984._CH_.2400

4 kommentarer:

Olsen sagde ...

Hvem kan fange Philipps i fejl med denne artikel? Jeg hører gerne nærmere.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Siden du nu tigger og beder:) Hamas kalder på staten Israels udslettelse, ikke fuldbyrdet massedrab på alle jøder.
Så folkedrabskonventionen kan ikke rigtig bruges i den sammenhæng.

Medierne går ganske rigtigt efter de store nyheder, det skal blot ikke forveksles med stillingtagen. Det her er en nyhed, med gode billeder og tudehistorier, det vil medier hoppe på uanset om det er en ulykke eller hvad det er.
Det ville ske også hvis en lang kæde selvmordsangreb kostede mange Israelske liv.

Olsen sagde ...

Går Hamas nu ikke efter udryddelsen af alle jøder? Hvis man skal tage Koranens ord bogstaveligt som Hamas gør det, har de en gudgiven forpligtelse til dette folkemord! Det tror jeg du ved mere om, end jeg med din fine gennemgang af Korancitater på din blog. Prøv at læse denne artikel som jeg, når jeg får tid, vil oversætte. Men her opriginalen:
http://pajamasmedia.com/ronrosenbaum/2009/01/04/some-differences-between-hamas-and-the-nazi-party-2/

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Nej hamas går ikke efter udryddelsen af alle jøder. Det er profeteret, at de sidste dage ikke vil indtræffe, før muslimerne dræber jøderne i en hadith.

Hamas går efter at udslette Israel, men jøderne er velkomne som dhimmier under islams herredømme, det har de udtalt og de plejer at mene, hvad de siger.
At Israel så ikke kan nedkæmpes uden at dræbe en masse jøder, og det ved de godt, det er en anden sag.

Related Posts with Thumbnails