tirsdag den 28. april 2009

Du må ikke stjæle

Du må ikke stjæle

Ellis Washington
"Den Amerikanske Republik vil bestå, indtil politikerne indser, at de kan bestikke folket med deres egne penge"

~ Alexis de Tocqueville (1835)

Det ottende bud, "Du må ikke stjæle," er Guds forskrift for retfærdighed og ærlighed. Dette bud medfører såvel respekt for andres rettigheder, især når de er i konflikt med hvad vi ønsker, ligesom en trofasthed over lovens væsen, retfærd, og villighed til at udholde tab fremfor at tage noget fra andre.

Når det drejer sig om Amerikas tragiske kærlighedsaffære med socialismen, som efter min opfattelse er lovliggjort tyveri, skriver økonomen M. Stanton Evans:

"De som først og fremmest får gavn af de penge som opsuges og forbruges af regeringen er ikke fattige sorte i ghettoerne eller de fattige hvide i Appalacherne eller de gamle pensionister der modtager Velfærdscheck .... Hovedmodtagerne er istedet de ansatte i regeringen - mennesker der er beskæftiget med at administrere en reel eller indbildt service til de underpriviligerede eller, som det er tilfældet, de overpriviligerede....Den afskyelige effekt af forøget regeringsforbrug er at overføre penge bort fra de grupper hvor indkomsterne er lave -- den gennemsnitlige skatteyder skal betale regningen -- til grupper med relative høje indkomster -- ansatte i regeringsfunktioner, der får deres løn fra skatteydernes betalinger."

Præsident Barack Obama! For nogle uger siden da vor præsident bukkede sig for kongen af Saudiarabien var der vrede både i England og her i Amerika. Kun få af nyhedsmedierne nævnte, at en mulig grund til at Obama prostituerede sig for den saudiske konge var, at han er skabsmuslim, eller at Obama har modtaget hundreder af millioner i kampagnestøtte fra Mellemsøstlige lande som Saudiarabien, Dubai og Hamas i Gaza, hvoraf mange af dem var i uigennemskuelige 'inddpakninger,' for at undgå at der var en konflikt med loven om finansiering af politiske kampagner.

Obama er måske den mest utilslørede socialist i det amerikanske præsidentskabs historie. Han fik embedet ved ihærdigt at følge en trosartikel: "Din frihed, dine penge og din ejendom tilhører altsammen regeringen." Hvorfor? Økonomen Evans svarede delvist på dette væsentlige spørgsmål når han skrev: "De som først og fremmest får gavn af de penge som opsuges og forbruges af regeringen er ikke fattige sorte i ghettoerne eller de fattige hvide i Appalacherne eller de gamle pensionister der modtager Velfærdscheck ...(men)-- ansatte i regeringsfunktioner, der får deres løn fra skatteydernes betalinger."

Med andre ord, Obama's neo-marxisme er en del af en systematisk omfattende storstrategi med hensigten at ødelægge de moralske, økonomiske og intellektuelle grundbastioner i Amerika. I hver tale, i indenrigspolitikken, i udenrigspolitikken, ved enhver handling og ved enhver politisk udnævnelse er formålet rettet mod det enkle djævelske formål som jeg har benævnt førhen som: DEA, Det Demokratiske Partis Evigheds Pagt. Hvis Obama får succes med sin nederdrægtige plan om at forandre Det Republikanske Parti til det 21. århundredes Whig Parti, så vil det gennem nedslidning gøre Demokraterne til det eneste betydningsfulde parti i Amerika i de næste 100 år.

Det begyndte med indførelsen af den 16. Amendment (1913), der tillod regeringen at opkræve indkomstskatter, og Amerika har været på vej mod socialismen lige siden, med undtagelse af nogle få år ind imellem. Regeringerne har taget flere af dine penge, af din ejendom og af din frihed i 'almenvellets' hellige navn. Det eneste væsen der har gavn af det er den Levianthanske regering, hvis magt kun vokser desto mere i sammenligning med, at vor frihed, vore frihedsrettigheder og de naturgivne rettigheder samtidig indskrænkes.

Bibelen har et utvetydigt forbud mod at stjæle andres ejendom eller penge, og denne forskrift er blevet indskrevet i forbundslovene, i de enkelte staters og i de lokale samfunds statutter lang tid før Amerikas grundlæggende, i Common Law of England og i Naturens Lov fra de gamle græske og romerske filosoffer såvel som den udgjorde den Højeste Lov hos de gamle israelitter. Når det er nævnt, hvorfor skulle vi så i det 21 århundrede omfavne og tilslutte os en politisk filosofis som Obama's neo-marxisme? En ideologi og filosofi der så frækt tager penge fra Gruppe A (de arbejdende) og giver dem til Gruppe B (nyderne). Dette er legaliseret tyveri i enorm skala, en tragisk krænkelse forklædt som offentlig politik og en grov krænkelse af Guds ottende bud, "Du må ikke stjæle."

Bedstefar Simpson, den ældre borger fra tegneserie TV showet "The Simpsons" havde en enkel kendsgerning han udtalte vedrørende tyveriet og hykleriet i socialismen, eller ideen om at regeringen skal tage hånd om dig fra vugge til grav. Vedrørende hans Sociale Sikkerhed, Sundhedssystemet og den frie ret til at få stoffer gennem recepter, sagde bedstefar Simpson, "Jeg har ikke fortjent det, jeg har ikke betalt til det, men hvis regeringen ikke betaler en af mine udgifter, da vil jeg skabe besvær som en i Helvedet!" Selvom jeg værdsætter bedstefar Simpson's ærlighed om sin egen uærlighed er der en del af mig der føler afsky ved den kendsgerning at vi lever i en perverteret tid, hvor Amerika der engang pralede med sit traditionelle frie markeds kapitalistiske system nu er på vej til at blive erstattet af et djævelsk økonomisk system af legaliseret tyveri ved navn socialismen.

Du må ikke stjæle, fire enkle men betydningsfulde ord som de fleste enten ikke kan holde eller ikke vil holde. Uanset hvad da mener jeg, at verden ville være et meget bedre, tåleligt sted at leve, hvis vi fulgte denne livsform udfra den bibelske aforisme og med ordene af profeten Mika der sagde, "Men hver mand skal bo under sin vinstok og under sit figentræ; og ingen skal gøre dem skade: for Herrernes Herre har sagt det."

Valget er egentligt meget enkelt kære læser: Vil vi blive ved med at vælge præsidenter, politikere og dommere der er ligeglade med eller er fjendtligt indstillet overfor intentioner beskrevet af grundlæggerne af Forfatningen, eller vil Amerika opleve en ægte revolution af sind, krop og ånd for at samle vor nation om de ubestikkelige forskrifter i Bibelen?

Jeg beder til at vi vælger det sidste, for hvis vi følger vor nuværende sti under neo-marxisten Obama da vil ordene af den store franske filosof Alexis de Tocqueville måske ske fyldest: "Den Amerikanske Republik vil bestå, indtil politikerne indser at de kan bestikke folket med deres egne penge."

Jeg vælger at følge Gud. Du må ikke stjæle.

Ellis Washington

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=95729

Andre artikler af Ellis Washington ved klik

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Manden er jo i skræmmende grad en liberalist. I bund og grund har han dog ret. Gennem velfærdsstatens forkælelse tør man næsten ikke satse på hans holdninger, og det er egentlig i højere grad skræmmende for selvværdet og initiativrigdom. Godt der er nok der sætte problematikkerne på spidsen.

Related Posts with Thumbnails