tirsdag den 14. april 2009

Iran tilbage til 1850'erne.

Iran tilbage til 1850'erne


Hal Lindsey

Der var en omtale i gårsdagen Jerusalem Post, der havde den foruroligende overskrift "Israel overvejer seriøst en militær operation mod Iran." Avisen citerede en rapport med titlen "For at undgå en kaskade af ustabilitet," som var fremført af Washington Institute for Mellemøstpolitik. Rapporten argumenter for, at en militæraktion burde igangsættes for at forhindre Iran i at besidde atomvåben.

Ydermere siger rapporten at Israel er ved at løbe ud for tid - ikke kun fordi Irans atomprogram stadig kører i højeste gear, men også fordi russerne forsyner Iran med avanceret luftforsvarssystemer ligeså hurtigt som de kan fremstille dem. Tidligere US ambassadør ved FN, Nancy Soderberg var blandt de medlemmer der gav råd til Institutets rapport. Hun bemærkede at tidstabellen for et israelsk angreb sandsynligvis er fremrykket, hvis Jerusalem tror at Rusland virkelig er ved opfylde sit løfte om at forsyne Iran med S-300 luftforsvarsmissiler, hvilket i alvorligste grad vil kunne give komplikationer for et israelsk angreb. US militærplanlæggere er også bekymrede over hvordan man bedst muligt kan håndtere et atombevæbnet Iran i lyset af sidste måneds succesrige ICBM (Interkontinentale Ballistiske Missiler) forsøg, der var sløret som en satelitopsendelse.

Hvis Iran kan placere en satelit i kredsløb, ja så kan Iran også placere en a-bombe i kredsløb og lade den detonere over USA. En sådan detonation ville skabe en elektromagnetisk bølge (EMP) der ville svitse ethvert ubeskyttet netværk i området, og derved teknologisk føre alle systemer tilbage til det 19. århundrede.

Iran har detoneret et missil der blev affyret fra et fartøj i Det Kaspiske Hav og op til en sådan højde. De iranske ledere har endog talt om det ønskværdige i et EMP-angreb mod USA og Israel ved adskillige lejligheder. En sådan enkel detonation i omtrent 400 kilometers højde over det centrale USA ville få alle vore ubeskyttede elektroniske systemer, fra kyst til kyst og fra Canada til Mexico, til at bryde sammen.

Der er ingen tivil om at en nation der er næsten fuldstændig afhængig af mikrochips, computerstyret infrastruktur og kommunikation er yderst sårbar overfor et EMP-angreb. Alt fra flytrafik, automobiler, radar, kommunikationsmidler, vandforsyning, elevatorer, hospitaler og operationsstuer, politi mv. ville omgående blive skadet alvorligt eller helt ødelagt.

Hvad nu, hvis vi gjorde det samme? De farligste våben i Iran er alle afhængige af de samme computerstyrede systemer som vores. Deres atomare anlæg, deres uranberigelsessystemer, deres missil affyringssystemer, radarkontrol mv. er alle ligeså sårbare overfor EMP beskadigelse af deres mikrochipstyrede computere som vores.

Hvorfor dog sidde med hænderne i skødet og vente på at fjender der har erklæret os deres fjendskab vil sætte os teknologisk tilbage til 1850'erne? Jeg mener vi burde "gøre det mod dem, de vil gøre mod os." Som slutresultat vil en sådan modig handling redde millioner af menneskeliv hos alle parter.

I særlig grad håber jeg Israel hører efter.

Hal Lindsey Hal Lindsey

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=90846

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails