lørdag den 18. april 2009

Kaffedrikkernes skjulte dagsorden

Kaffedrikkernes skjulte dagorden

Melanie Philipps

Om kaffedrikning - had mod andre og religiøs ufornuft og galskab

Fra Ægypten følger yderligere vidnesbyrd om at islamisternes had mod jøderne ikke er på grund af Israels eksistens og handlemønster. Den er forårsaget af ....had mod jøder. Her kan du se hvad den ægyptiske gejstlig Muhammad Hussein Ya'qoub fabler om:

Hvis jøderne overlod os Palæstina, ville vi så begynde at elske dem? Nej, selvfølgelig ikke. Vi vil aldrig kunne elske dem. Så ganske afgjort. Jøderne er vantro - ikke fordi jeg siger det, og ikke fordi de dræber muslimer, men fordi Allah sagde: "Jøderne siger at Uzair er Allahs søn, og de kristne siger at Kristus er Allahs søn. Det er de ord der udgår fra deres munde. De efterligner alle de andre tidligere tiders vantro. Må Allah bekæmpe dem. Hvor er de dog vildførte." Det er altså Allah der siger de er vantro.

Din holdning vedrørende jøderne skal først og fremmest være, at de er vantro og derpå at de er fjender. De er fjender, ikke fordi de besatte Palæstina. De ville have været fjender selvom de ikke havde besat noget som helst. Allah sagde: "Fjendskabets stærkeste mænd skal findes hos de vantro jøder og hos de der tror på flere guder." For det tredje skal du vide at jøderne aldrig vil holde op med at kæmpe mod os og de vil dræbe os. De kæmper ikke på grund af deres land og for deres sikkerhed som de påstår, men på grund af deres religion. "Og de vil aldrig ophøre med at bekæmpe dig indtil de har omvendt dig til deres religion, hvis muligt."

Sådan er det. Vi skal vide at vor kamp mod jøderne er evigvarende og den vil ikke slutte før den sidste kamp - og det er det fjerde punkt. Du skal vide at vi vil kæmpe, besejre og udrydde dem, indtil der ikke er en eneste jøde tilbage på jordens overflade.

Lad os ikke glemme at Ægypten er et moderat arabisk stat der har en fredsaftale med Israel. Det er ikke destomindre en hovedkilde til den vanvittige dæmonisering af jøder i den arabiske verden. Her er den ægyptiske gejstlige Salama Abd Al-Qawi's advarsel mod Protocols of the Elders of Zion - den berømte, af Zaren, fremførte påstand om, at jøderne, i det skjulte, styrer verden -- og forretningsverdenen:

De (jøderne) begyndte at konspirere for at udrydde den islamiske og arabiske nation, at plyndre den for dens naturrigdomme og ødelægge dens ungdom. Desværre er de udklækkede planer implementeret ned i mange detaljer i dag. En af konspirationerne, der stammer på grund af deres sorte had, var at få kontrol over den globale økonomi og derved få verden underlagt sig deres ønsker. Derfor skabte de enorme selskaber, der ligesom edderkoppespind sender sine fangtråde ud over hele verden. Hovedformålet for disse selskaber er at udslette den islamiske identitet.

....mange produkter som vi benytter i mange muslimske husholdninger, såsom Ariel, Tide og Persil vaskemidler er fremstillet af zionistiske selskaber. Coca Cola og Pepsi er alle deres. Seven Up, Miranda, Fanta og alle disse produkter, alle de kulsyreholdige drikkevarer med kun nogle få undtagelser, som ikke er værd at nævne ....næsten alle disse kulsyreholdige drikkevarer er zionistiske-amerikanske produkter.

.... Nogle restauranter, må jeg desværre sige, er propfyldte med muslimske unge og deres pengeskabe er fyldt med muslimske penge...McDonalds er jødisk-zionistisk, Kentucky Fried Chicken er jødisk-zionistisk, Little Caesar, Pizza Hut, Domino's Pizza, Burger King....alle disse produkter som jeg har nævnt.... læg hertil denne nye type nymodens kaffe..... De er alle de rene zionistiske produkter, især den som er kendt som Starbuck. Den er zionistisk.

Nå, ja, Starbucks: Hjemstedet for det Zionistiske folkedrab, denne apartheid bønne. I Januar gav den ægyptiske gejstlige Safwat Higazi seerne på NAS TV vigtige nyheder om Starbucks logo:

Har nogen af jer nogensinde undret jer over denne kvinde med krone på hovedet og hvem hun mon er? Hvorfor skal vi boykotte Starbucks? ...Pigen på logoet hos Starbucks er Dronning Ester. Ved vi hvem Dronning Ester var og hvad kronen på hovedet betyder? Det er kronen hos det Persiske Rige. Denne dronning er Jødernes dronning. Hun nævnes i Toraen, og i Esters Bog. Pigen I kan se er Ester, jødernes dronning i Persien....

Tænk at der i Mekka, Al-Medina, Kairo, Damaskus, Kuwait, og over hele den islamiske verden hænger billeder af den smukke Dronning Ester med en krone på hovedet, og vi køber hendes produkter.....Vi ønsker at Starbucks skal lukkes over hele den arabiske og islamiske verden. Vi ønsker den skal lukkes i Mekka og Al-Medina. Jeg beder Kong Abdallah bin Abd Al-'Aziz, vogteren over de to Hellige Moskeer: Det er ikke passende at der i Mikka og Al-Medina er et billede af Dronning Ester, jødernes dronning.

Som alle kan se er kvindefiguren på Starbucks logo udstyret med to fiskehaler. Dette er et bevis på, at det ikke er Ester, jødernes dronning i Persien. Dette logo er et symbol fra den græske mytologi med en tohalet sirene. Dette skyldes delvist at firmaet tilsyneladende er opkaldt efter Starbuck, Kaptajn Akabs førstestyrmand i bogen af Herman Melville, Moby Dick.

Det vi er oppe imod indenfor den islamiske verden er ganske enkelt en omfattende benægtelse af sund fornuft og intet andet.

http://www.spectator.co.uk/melaniephillips/3444046/the-protocols-of-the-drinkers-of-coffee.thtml

Andre artikler af Melanie Philipps ved klik

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvor er der en Starbucks i Danmark, der skal jeg drikke min kaffe fremover i ren protest med de vanvittige holdninger der gives udtryk for???

Related Posts with Thumbnails