mandag den 13. juli 2009

FN Boss priser Moder Jord

Kommunistisk FN Chef priser "Moder Jord"

CLIFF KINCAID

Bevæbnet med en ny sexskandale der yderligere kan skade republikanske modstandere af Obama-administrationen har vore medier ikke fundet megen plads til at dække FN Konferencen om Verdens Finans- og Økonomikrise afholdt i verdensorganisationens hovedkvarter i New York. Men Obamas hvide hus arbejder hånd i hånd med en kommunistisk katolsk præst der holdt en besynderlig tale om onsdagen tilegnet det at frelse "Moder Jord" fra de onde kapitalister.

En forestilling så gribende som den af guvernøren fra South Carolina, Mark Sanford, der indrømmede utroskab blev fulgt op af Miguel D'Escoto, præsidenten for FN's Generalforsamling da han erklærede at "Der er en voksende bevidsthed om at vi alle er sønner og døtre af Jorden og at vi alle tilhører hende." Han bad om en "verdensomspændende civilisation" der er "mere respektfuld overfor Moder Jord, mere omfattende alle mennesker og med langt større solidaritet med det fattigste, som skal være mere åndelig og fuld af ærbødighed for Universets storslåethed og som vil gøre os meget lykkeligere."

D'Escoto der blev suspenderet fra sine gejstlige funktioner af den antikommunistiske Pave Johannes Paul II, er fortaler for en marxitiske-orienteret Befrielsesteologi, og modtog Lenin Fredsprisen.

Han sagde at FN skal blive en Noas Ark for at redde menneskeheden.

D'Escoto er den samme FN-talsmand der fornylig nedtonede den iranske præsidents trussel om at udslette Israel fra verdenskortet ved at sige, "Ord dræber ikke."

Men ord betyder virkelig noget og D'Escoto maskerede sin bøn for global socialisme med smukke og floromvundne talemåder og fraser. Han gjorde det klart med sin tale om at beskytte "Moder Jord" at miljøbevægelsen kunne være det middel der skal til for at skabe den ny internaionale socialistiske orden.

D'Escoto erklærede at "Vi har stadig brug for at anerkende at de globaliserede produktionsmidler, med deres industrielle voldsomhed, i overmål har ødelagt Jorden og således også har skadet det fælles gode, Jorden, og menneskeheden. Vi skal meget snart søge efter andre veje der er mere humane og mere venligt instillede mod livet: Retfærdighedens veje og solidaritetens veje der kan føre til fred og lykke."

Kapitalismen kan ikke reformeres, sagde han og tilføjede at "...kontrol og korrektioner af den eksisterende model, selvom de uden tvivl er nødvendige, er utilstrækkelige som hjælpemiddel på langt sigt. Deres indbyggede evne til at klare den globale krise har vist sig svag. Ved at standse ved kontrol og korrektioner af modellen demonstreres en farlig mangel på social ansvarlighed, opfindsomhed og vilje til at etablere en retfærdig og varig fred. Egoisme og grådighed kan ikke ændres. De skal erstattes af solidaritet, hvilket selvfølgelig medfører radikal forandring. Hvis vi virkelig ønsker en stabil og varig fred er det helt klart at vi skal udover kontrol og korrektioner af den eksisterende model og skabe noget der stræber mod en ny paradigme for social sameksistens."

Løsningen fortsatte han er involveringen af en "global etik" for "sikringen af det fælles gode, Jorden, og menneskeheden."

Han forklarede, "Vi vil begynde med den antagelse at folkenes fællesskab er det samme som et samfund med fælles goder. Disse kan ikke tilegnes kun for nogle, men skal tjene alle nu og i fremtidige generationer og i fælleskabet med alle levende væsener."

Henvisningen til "tilegnes kun for nogle" var selvfølgelig et vink til den globale kapitalisme og den private ejendomsret.

Hvis vi ikke erstatter kapitalismen med international socialisme sagde han at "vil vi komme til at lide samme skæbne der allerede er overgået dinosaurerne."

Faktisk gik den sovjettiske kommunisme samme vej som dinosaurerne, men dens efterfølgere såsom D'Escoto er i allerhøjeste grad levende og arbejder sammen med Obamaadministrationen gennem FN. Det blev meget tydeligt ved åbningsbemærkningerne på konferencen der blev givet af Obamas meget gode ven og nære rådgiver U.S. Ambassadøren Susan E. Rice. Hun sagde at USA har "givet højeste prioritet" til konferencen og at "Præsident Obama forstår at vort fælles ansvar for krisen vil være et vigtigt øjeblik i verdenshistorien."

Ved at forpligte til mere hjælp til udlandet fra de hårdpressede amerikanske skatteydere gik Rice videre med at sige at "USA forstår at vi har en økonomisk, sikkerheds og moralsk forpligtelse til at give en hånd til de lande og de folk der står overfor de største risici i dag. Det er derfor vi har støttet omfattende forøgelser i ressourcer for at øge hjælpelånemulighederne i IMF. Det er derfor vi har støttet forøgelsen for at hjælpe regionale udviklingsbanker til at give lån til deres egne."

Temaet for den nye internationale socialistiske orden blev meget forudsigeligt gentaget af Rodrigo Malmierca Diaz fra det kommunistiske Cuba der sagde, at FN konferencen "skal definere de mandater, pligter, regeringsstrukturer og handlingsplaner for de nye internationale penge og finansielle institutioner" der formodes at skulle oprettes.

Ved at gøre det klart at USA ville miste sin suverænitet og position i denne proces tilføjede han at "...det skal føre os til et mønster med monitær betydning der ikke er afhængig af den økonomiske stabilitet, lovgivning eller de politiske beslutninger i kun et land." Han var talsmand for "en international økonomisk orden baseret på bæredygtig udvikling og opbygning af velstand på basis af retfærdighed." Dette nye system vil have instituitioner "underlagt FN-systemet," sagde han.

Næsten ligeså bizarre som åbningsbemærkningerne har FN Universitetet produceret en særlig "samtale serie" i forbindelse med konferencen med sådanne notabiliteter som den amerikanske venstreorienterede professor Noam Chomsky, lederen af en kommunistiske igangsætter gruppe, Committees of Correspondence for Democracy and Socialism.

FN Universitetet beskriver Chomsky som værende blandt "de vigtigste intellektuelle politiske stemmer på kloden."

"Samtalen" med Chomsky består af links til hans forskellige fremtrædener i medierne herunder i det stærkt venstreorienterede "Democracy Now!" radio program med værten Amy Goodman og iransk TV.


Andre artikler af Cliff Kincaid ved klik

Cliff Kincaid is the Editor of the AIM Report and can be reached at cliff.kincaid@aim.org

http://www.aim.org/aim-column/communist-u.n.-boss-praises-mother-earth/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails