Hemmelig plan om at dræbe slemme mennesker

Greg Gutfeld

Nå, men ifølge Wall Street Journal har CIA arbejdet med en hemmelig plan med det formål at udrydde al-Queda høvdinge - noget Demokraterne aldrig fik noget at vide om.

Det aktuelle program blev ret tidligt forkastet - enten fordi det var en tåbelig ide, eller ikke kunne udføres, eller måske dukkede der noget bedre op. Det der forundrer mig er at planen muligvis blev droppet netop, fordi den faktisk kunne have virket - men at gøre den kendt ville have udgjort en fare for de som skulle gennemføre den.


Det jeg mener er, at hvis dit arbejde er at snige rundt på jorden og dræbe nogle virkelig ækle personer - ja så bør det holdes hemmeligt - hvilket er noget personer der ikke kan forstå at det at udrydde ondskab må være det samme som at fjerne den, rynker på panden af. Nu kan vi betragte dem, idet de forsøger at score billige point ud af noget som ikke har fundet sted (skønt jeg ville ønske det var sket.)

Hvilket bringer mig til en lille quiz, man kan gennemføre i en bus, på et tog eller måske i flyet.

Af de to følgende udtalelser, prøv at se hvilken af dem du er mest enig i:

- Tanken om at CIA har udarbejdet en hemmelig plan med det formål at dræbe terroristerne bag 9/11 opffater du som ferkert - så forkert at de som er indblandet i sagen skal ud i en undersøgelse om krigsforbrydelser.

- Tanken om at CIA har udarbejdet en hemmelig plan med det formål at dræbe terroristerne bag 9/11 opfatter du som noget som CIA bliver betalt for at gøre, og hvis de ikke gør det, da burde de afskediges eller i det mindste omskoles for at holde seminarer om seksuelle forulempelser.

Hvis du er mest enig i den første udtalelse, så stå af bussen, toget eller flyet. Du har ikke ret til at være der. Trods alt, er de handlinger du ønsker retsforfulgt de handlinger der samtidig giver dig garanti for din sikkerhed når du lader dig transportere med disse muligheder.

Du burde rejse til fods. Og jeg er bange for , når du befinder dig i mit nabolag, så skal ud være forsigtig med hvor du går, da jeg har en slap blære.