mandag den 25. januar 2010

Jøder skal udslettes en gang i mellem!

'Jøderne skal udslettes med regelmæssige tidsintervaller'

Thomas Lifson

Den tidligere valgte leder i Malaysia, Mahathir Mohamad, talte helt tydeligt og klart om Jøderne på denne måde ved en islamisk konference. Den australske journalist Andrew Bolt, bringer os historien og bemærker "han regner med (Mohamad) at hans synspunkter vil få støtte."
Malaysia's tidligere premierminister Mahathir Mohamad sagde onsdag at der var "tydelige beviser på" at USA selv stod bag terrorangrebene den 11.09.01, for at få en undskyldning for at gå i krig mod muslimerne.

"Der er tydelige beviser på, at angrebene var iscenesat. Hvis de kan lave Avatar, så kan de lave alt fortalte Mahathir på Conference for the Support of Al-Quds (Jerusalem), og som det er blev referet i de lokale medier.

Den tidligere premierminister beskyldte jøderne for at forhindre fremskridt i US udenrigspolitikken. Idet han gav udtryk for sin skuffelse over Barack Obama der endnu ikke har sluttet krigen i Afghanistan og lukket US lejren for tilbageholdte terrorister på Guantanamo, forklarede han at "der er kræfter i USA der forhindrer præsidenten i at gøre visse ting. En af de kræfter er den jødiske lobby."

Jøderne "har altid været et problem i europæiske lande. De har måttes holdes i ghettoer, og med regelmæssige mellemrum skulle massakres. Men de er her stadig, de trives og de holder hele regeringer som gidsler for løsepenge," sagde Mahathir.

"Selv efter de blev massakreret af nazisterne i Tyskland, overlevede de og fortsætter med at være en kilde til endnu større problemer for verden."

Da den tidligere premierminister i et af verdens økonomisk set mest avancerede lande med muslimsk flertal, Malaysia, føler således han åbenlyst kan støtte, eller i det mindste acceptere, som noget helt naturligt og uundgåeligt, Holocaust mod jøderne, så er det vel kun rimeligt at antage, at sådanne synspunkter er ganske almindelige blandt verdens en milliard muslimer.

Verden så blot til, og gjorde intet, da nazisterne gik igang mod jøderne. Historien gentager sig selv - igen. Denne oprørende nyhed får kun meget lidt omtale, indtil videre. Mahathir, der altså også tror på 9/11 konspirationsteorien, burde udskammes på grund af disse udtalelser, men jeg har en mistanke om at "menneskerettigheds" samfundet vil forblive med at være tavse, ligesom CAIR og den muslimske lobby.

Hvorfor er ikke flere amerikanske jøder bekymrede over muligheden af endnu en Holocaust? Kendetegnene er helt tydeligt tilstede.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails