onsdag den 7. juli 2010

Hamas sætter ild til børnesommerlejre

Hamas sætter ild til børnenes sommerlejre

Melanie Phillips

Alle de som tror, at Gaza har brug for mere international hjælp bør være klar over det som er hændt med to sommerlejre for børn i Gaza, lejrene er drevet af FN.

Forign Policy tidsskriftet beretter:


  • Forleden nat satte 25 maskerede mænd ild til en FN sommerlejr på en strand i Nuseirat, Gaza og ødelagde derved badebassiner og telte og forstyrrede en gruppe af vagter der beskyttede stedet. Det var det andet angreb på en FN sommerlejr på kun en måned. Den 23. maj satte en gruppe på 30 maskerede mænd ild til endnu en sommerlejr der var under opbygning i Gaza By. De truede også med at dærbe FN's øverste chef for hjælpen til Gaza. Embedsmændene fra FN fortalte Turtle Bay, at de ikke anede hvem der angreb lejrene, men de formodede at vandalerne var islamiske ekstremister der er modstandere af programmer der tillader drenge og piger at svømme sammen, spille volleyball sammen og lære om kunst og andre kulturelle aktiviteter.

Dette er blot endnu et eksempel på det som jeg skrev i Daily Mail forleden uge - at princippet der ligger bag de internationale hjælpeprogrammer, den humanitære hjælp er fuldstændig forfejlet, fordi de gennemføres uanset den politiske situation eller krig. Alt for ofte bliver hjælpen stjålet, ødelagt eller benytte til at forlænge og give energi til krig og undertrykkelse. Med hensyn til Gaza kommer Barry Rubin med en uddybende og velkommen observation:

"Før overdragelsen af Gaza Striben til det palæstinensiske selvstyre i 1994, forsøgte Israel undertinden at få flygtninge til at bosætte sig i nye huse. Dette skridt blev ikke alene modstået af PLO- der ønskede at holde flygtningen i midlertidige bosættelser, indtil de i triumf kunne vende tilbage til et Palæstina der skulle opbygges på de rygende ruiner af et ødelagt Israel - gennem en FN resolution. Derfor indstillede Israel denne hjælp.

Den Palæstinensiske Myndighed (PA) herskede over Gazastriben i mere end et dusin år og modtog rigelig hjælp og støtte, for en stor dels vedkommende øremærket til nye boliger. Men det var PA's politik aldrig at flytte flygtningene ind i de nye huse, af samme grund som nævnt før.

Deres lidelser var den perfekte propaganda i udlandet og var også beregnet på at holde flygtningene i en sindstemning af utilfredshed så de kunne få støtte til at fortsætte kampen indtil den totale sejr er opnået, og derfro være ville til at ofre deres liv for sagen.

Hvorfor bor flygtningene i Gaza Striben og på Vestbredden i flygtninglejre i dag? Af samme grund som der ikke er nogen palæstinensisk stat: På grund af beslutninger taget af den palæstinensiske ledelse, både den nationalistiske som den islamiske. "

Ganskle absurd (og meget typisk) har lederen af FN's Hjælpe- Arbejdskontor for Palæstinensiske Flygtninge, John Ging, reageret på ødelæggelsen af sommerlejrene og sagt at angrebene har givet "....yderligere bevis for, hvis det ellers var nødvendigt, vigtigheden af en forandring af omstændighederne i området, der jo giver energi til en sådan ekstremisme."

Disse "omstændighederne i området" er tilstedeværelsen af Hamas. Det er Hamas der skal isoleres og besejres, hvis man skal kunne se en begyndelse til afslutningen af ekstremismen. Men det er ikke det Ging mener. Det hanmener er det idiotiske mantra der udstødes af FN, Storbritannien, Amerika og EU, der alle synger med i det hjernevaskede kor om at Israel ikke alene skal give lov til endnu mere humanitær hjælp, men også - i stadig større grad - lade Hamas komme ind fra kulden.

Med andre ord, for at stande den stigende ekstremisme der opbygg s i Gaza skal der - gives endnu mere hjælp, opmuntring og lovlighed til ekstremisterne. Det er det som FN, Storbritannien, US og EU nu alle gør - støtter ekstrremisterne der har gjort livet for de arabiske Gaza indbyggere elendigt.

På samme tid beskyldes Israel som ellers er hovedofferet for denne ekstremisme for at være årsag til elendigheden og man har nu tvunget Israel til at åbne for kanaler til støtte fra Vesten, med det resultat at endnu flere israelere også vil blive angrebet. Den uforsonlige resolution som den godtroende vestlige verden og holder fast ved i denne sindssyge version af virjkeligheden er virkelig skræmmende - og det er en af hovedårsagerne til, hvorfor de onde vinder.


http://www.spectator.co.uk/melaniephillips/6110569/hamas-torches-childrens-summer-camps.thtml

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails