tirsdag den 14. september 2010

Den evige muslimske vrede

Muslimernes evige vredesflamme


Shhhhhhh, fik vi at vide. Lad være med at protestere mod Ground Zero Moskeen. Lad være med at brænde Koranen. Det sætter vore troppers liv i fare. "Den muslimske verden" vil "eksplodere" hvis den ikke får sin vilje, advarer den sharaibesatte imam Feisal Abdul Raud. Undskyld min vagtsomhed overfor den nationale sikkerhedstrussel, men fortæl mig, hvornår er den "muslimske verden" ikke klar til at "eksplodere"?

Med risikoen for at fremprovokere vrede hos den altid følsomme religion af 'Den Evige Vrede,' så lad os opregne nogle meget lidt bemærkede, og måske glemte episoder.

For nogle få måneder siden gjorte trofaste muslimer i Kashmir oprør over, hvad de troede var en moske afbildet på undertøj og som solgtes af gadesælgere. Pøblen lukkede forretningerne og kom i sammenstød med politiet over det blasfemiske undertøj. Men det viste sig der ikke var brug for Allahs hævnere. Den påståede moske var faktisk en bygning der ligner Londons St. Pauls Cathedral. En lovembedsmand i Kashmir konkluderede at protesterne var "velforberedte og organiserede for at ophede stemningen."

Faktisk så har kunst og grafik en uhyggelig effekt på at opildne stemningen i den muslimske verden. I 1994 truede muslimer den tyske supermodel Claudia Schiifer med døden efter han havde båret en Karl Lagerfeld designet kjole med et skriftsted fra Koranen. I 1997 tvang de oprørte muslimer Nike til at trække 800000 sko tilbage fordi de påstod at virksomhedens "Air" logo lignede det arabiske skriftegn for "Allah." I 1998, spredte der sig endnu en voldsom konflik over Unilever's ice cream logo -- som muslimerne påstod lignede "Allah" skrevet på hovedbet og bagvendt (jeg kan nemlig ikke lige huske, hvad de sagde det lignende, hvis man ser det med 3Dbriller på.).

Unilevers logo Nike's air logo

Endnu mere eksplosivt var det i 2002, da en al-Qaida-jihadist terrorcelle planlagde at sprænge Bolognas San Petronio Kirke i luften, fordi den udstillede en fresko fra det 15. århundrede der skildrede Muhammads der blev plaget i Helvedets niende cirkel. I årevis har muslimer krævet at kunstværket skal fjernes. Modterror embedsmænd i Europa fik filmet bombeplanlæggerne mens de udspejdede kirken og erklærerede, "Må Allah få det hele til at falde. Det skal altsammen falde."

Det samme år dolkede, lemlæstede eller brændte til døde nigerianske muslimer 200 mennesker i protest mod Miss World skønhedskonkurrencen -- som de betragtede som værende en krænkelse af Allah.

De som organiserede konkurrencen flygtede af frygt for at give andledning til yderligere ødelæggelse. Da den nigerianske journalist Isioma Daniel spøgte med at Muhammad ville have godkendt optrinnet og at han "helt ærligt ville have valgt en hustru blandt dem," da skyndte hendes avis sig at trykke tre beklagelser og undskyldninger. Det afholdt ikke de muslimske hærværksmænd fra at nedbrænde avisens kontoror. En fatwa blev udstedt mod Daniels liv af en nigeriansk embedsmand i den shariastyrede stat Zamfara, der erklærede at "blodet af Isioma Daniel kan udgydes. Det er alle muslimers forpligtelse uanset, hvor det er at betragte som en hellig pligt at dræbe skribenten." Daniel flygtede til Norge.

I 2005 blev britiske muslimer brandvarme varme og bekymrede over en Burger King ice cream vaffel, hvis snurrige tekstetiket lignede, jo du gættede det, det arabiske skrifttegn for "Allah." Restaurantkæden trak produktet tilbage og bøjede sig for den muslimske verden. Men fast-food desserten var allerede blevet et belejligt værktøj til at rekruttere islamister. Rashad Akhtar, en ung britisk muslim, fortalte Harper's Magazine, hvordan ice cream nummeret havde inspireret ham: "Selvom den intet betyder for visse folk, og måske betyder noget for nogle muslimer i dette land, så er dette min jihad. Jeg finder ikke ro før jeg har fundet den person der er ansvarlig for ideen. Jeg vil få dette land til at falde."

I 2007 slog muslimer til igen i Sudan efter en vantro grundskolelærer ganske uskyldigt kaldte klassesværelsets teddybjørn "Muhammad." Protesterende råbte, "Dræb henden, dræb hende ved en peloton!" og "Ingen nåde-- henrettelse!" Hun blev arresteret, fængslet og stod til at få 40 piskeslag for balsfemi før hun blev løsladt efter 8 dage. Idet hun ikke havde ønske om at være årsag til mere postyr skyndte læreren sig at undskylde: "Jeg har stor respekt for den islamiske religion og ville på ingen måde krænke nogen og jeg er virkelig ked at jeg har forårsaget uro."

Og hvem kan glemme optøjerne der fulgte efter de globale danske karikaturtegninger fra 2006 (iværksat af imamer der rejste til Ægypten og forårsagede hysteri med forfalskede islamiske tegneseriestriber)? Fra Afghanistan til Ægypten til Libanon, til Libyen, til Pakistan,Tyrkiet og alle mulige andre steder, døde der mennesker i hundredetal under den påstand at de beskyttede Muhammad fra Vestens hån, og tapre journalister der stod frem imod galskaben blev truet med halshugning.

Det drejede sig ikke om tegningerne, selvfølgelig. Den kendsgerning at muslimske bøller forsøgte at presse Danmarks beslutning om at indrapportere Iran til den International Atom Energi Agentur overfor FN's Sikkerhedsråd fordi Iran forsatte sit atomprogram er der kun meget få der husker. Formandsskabet for rådet blev overdraget til Danmark den gang. Jo, det var blot endnu et forsøg i den lange række af fabrikerede muslimske eksplosioner, der for at låne en talemåde var "velovervejede og organiserede for at opildne stemningen."

Når alt fra sko til udstoppede dyr, til tegninger, til freskoer til skønhedsdronninger, til fast-food indpakning til undertøj tjener som tørt brænde for Allahs hævnere, da er det yderst komisk at bekymre sig om rekrutteringseffekterne ved nogle få afbrændte Koraner i hænderne på en opmærksomhedssøgende person i Florida. Muslimernes evige vredesflamme var blevet antændt for lang, lang tid siden.


Mrs.
Michelle Malkin
Malkin is author of Unhinged (Regnery) and "Culture of Corruption: Obama and his Team of Tax Cheats, Crooks & Cronies" (Regnery 2009).

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er muslimerne, der presser på for at få adgang til den vestlige Verden.
Så må de lære at tage den, som den er, ellers må de holde sig væk.
Vi har ikke noget, der skal laves om for deres skyld.

falkeøje

Related Posts with Thumbnails