tirsdag den 2. november 2010

36 grunde til at stemme Demokraterne

36 grunde til at stemme Demokraterne

C. Edmund Wright

Hermed præsenterer jeg med stor ydmyghed et værktøj for at hjælpe folk med at beslutte sig om de virkelig ønsker at stemme på Demokraterne her ved Midtvejsvalget.
  1. Hvis du ønsker at den amerikanske regering skal være frygtet af det amerikanske folk - og leet af, af Hugo Chavez og Mahmoud Ahmadinejad - stem Demokraterne.
  2. Hvis du ønsker at være enig, sammen med John Kerry, i at de amerikanske vælgere er dumme og uvidnede - stem Demokraterne.
  3. Hvis du flyttede din 7 millioner dollars dyre yacht til Rhode Island for at undgå at betale skat - stem Demokraterne
  4. Hvis du ønsker en "fyr" som præsident - og ikke en person man kan se op til - stem Demorkaterne.
  5. Hvis du ønsker at betale skat så du forbløder lige til du er 70 for at fagforeningsslyngler i lilla skjorter kan trække sig tilbage som 50-årige - stem Demokraterne.
  6. Hvis du bryder dig om den kendsgerning at mennesker der faktisk kender Forfatningen bliver leet af af mennesker som er uvidende om den - stem Demokraterne.
  7. Hvis du gerne ser at hele landet kommer til at ligne Detroit, Philadelphia, New York, New Orleans, Chicago - stem Demokraterne. (se denne video)
  8. Hvis du frygter Handelsministeriet mere, end Ground Zero Moskeen - stem Demokraterne.
  9. Hvis du tror at liberalisme og socialisme har gjort det rigtigt godt med at skabe utroligt smukke og rige stater som Californien - stem Demokraterne.
  10. Hvis du ønsker en bureaukratisk regering, der uden tvivl kan få adgang til dit vælgerkort, for at bestemme om du kan, eller ikke kan, få en forrangsstilling til en cancer behandling - stem Demokraterne.
  11. Hvis du ønsker at betale 6 dollars for en gallon benzin - stem Demokraterne.
  12. Hvis du ønsker at din elektricitetsregning absolut "skal ryge gennem loftet" - stem Demokraterne.
  13. Hvis du mener Amerika selv gjorde sig fortjent til 9/11 - og at vi kan klare endnu et sådant angreb - stem Demokraterne.
  14. Hvis du mener at Club Gitmo, der endog slet ikke var i funktion 9/11, er grunden til de "hader os" - stem Demokraterne.
  15. Hvis du tror vor økonomi vil blomstre med regeringsbureaukrater der tjener dobbelt så meget som tilsvarende ansatte i den private sektor - stem Demokraterne.
  16. Hvis du mener der er noget galt med Jerry Brown der indrømmer, at sidste gang han stillede op som guvernør i Californien, ikke "havde nogen plan" - stem Demokraterne.
  17. Hvis du tror, at noget skulle have forandret sig vedrørende Jerry Brown og hans 'planer' - stem Demokraterne.
  18. Hvis du kunne lide Richard Blumenthals svar i en debat i Connecticut om "jobskabelse" - stem Demokraterne.
  19. Hvis du nogensinde kan afkode Blumenthals svar om jobskabelse - stem Demokraterne.
  20. Hvis du mener at Michelle Obama faktisk har tilført noget af værdi til sundhedssystemet med hendes 300000 dollars 'optræden' i Chicago - stem Demokraterne.
  21. Hvis du synes John Edwards er sexet - uanset dit køn - stem Demokraterne.
  22. Hvis du mener borgerrettigheder betyder, at alle hvide amerikanere per definition er skyldige og alle afro-amerikaner per definition er uskyldige - stem Demokraterne.
  23. Hvis du er dum nok til at tro at det at være imod Uddannelsesministeriets planer er det samme som at være imod uddannelse - stem Demokraterne.
  24. Hvis du ønsker at stemme som de døde - stem Demokraterne.
  25. Hvis du ønsker at stemme som bedragerne - stem Demokraterne.
  26. Hvis du holder af den kendsgerning, at vore mænd og kvinder i militære får frataget deres stemmeret - stem Demokraterne.
  27. Hvis du er overbevist om at Cuba er en succeshistorie - stem Demokraterne.
  28. Hvis du tror, at Fannie Mae og Freddie Mac der fik husmarkedet til at bryde sammen, er eksempler på "uhæmmet kapitalisme" og det frie markeds fiasko - stem Demokraterne.
  29. Hvis du tror at kloge forretningsfolk blot vil sidde og lade vor regering beskatte dem til fallit før de er flyttet til udlandet - stem Demokraterne.
  30. Hvis du tror det hjælper dig at din arbejdsgiver bliver ramt af en gigantisk skatteregning - stem Demokraterne.
  31. Hvis Chris Matthews giver dig kuldegysninger - i stedet for en urolig mave - stem Demokraterne
  32. Hvis du mener at forsikringsselskaberne kan sænke priserne, betale for alle former for medicinske midler - og enhver behandling man kan forestille sig - og for enhver ulovlig indvandrer - og så stadig være i 'live' - stem Demokraterne.
  33. Hvis du er enige med de franske protesterendes vrede over at måtte udskyde deres pension til som 62-årig - stem Demokraterne.
  34. Hvis du mener en demonstration der er sponseret af Arianna Huffington, SEIU, og DNC ikke er en politisk demonstration - stem Demokraterne.
  35. Hvis du mener elektriske biler er svaret fordi de ikke bruger energi - stem Demokraterne.
  36. Hvis du ikke ønsker at Nancy Pelosi skal gå på pension - stem Demokraterne.

Jeg håber ovennævnte har hjulpet de vælgere som ikke har besluttet sig.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails