mandag den 22. november 2010

FN og det totale knæfald for radikale

FN Cirkus

Joseph Klein

Da først Obama administrationen sidste år besluttede at gå med i det cirkus der kendes som FN's Menneskerettigheds Råd. da var det kun et spørgsmål om tid før U.S. ville stå foran Dommedag med sine egne menneskerettighedsforhold foran dette dysfunktionele FN Råd.

Vores dag kom den 5. november 2010. "Det er en ære at være i dette værelse," sagde viceministeren for International Organizations Esther Brimmer til rådet da Amerika skulle efterforskes. "Stjerneværelse" ville være en mere passende beskrivelse.

Den "ære" som Brimmer henviste til var at være tilstede ved høringen i rådets Universelle Periodiske Eftersyn (UPR). UPR går på tur og skal periodisk undersøge alle FN medlemslandenes menneskerettighedsforhold for Menneskerettigheds Rådet. Rådet består af sådanne lande som Kina, Cuba, Libyen og Saudi Arabien. Disse masse menneskerettigheds krænkere udnytter UPR processen til at rose hinanden og hvidvaske deres egne dystre forhold, mens man scorer propaganda point mod Vestens demokratier med helt grundløse beskyldninger.

Hillel Neuer, ordførende direktør for UN Watch, en NGO organisation med base i Geneve der overvåger Menneskerettigheds Rådet har helt og aldeles fanget det absurde ved at Amerika nu står på anklagebænken:

"FN-systemet er en fiasko i dag ved at tillade ikke-demokratier at benytte lejligheden til politisk propaganda og til at oppuste anti-amerikanske følelser over hele jorden."

Meget forudsigeligt beskyldte Venezuela, Nordkorea, Rusland, Kina, Algeriet, Bolivia, Nicaragua, Libyen og andre diktaturer og terrorstøttende stater Amerika for folkemord, krigsforbrydelser og systematisk anti-muslimsk og anti-afrikansk racisme.

For eksempel gik Cubas ambassadør, Rodolfo Reyes Rodriguez ind for, at U.S. skal afslutte sin blokalde mod ønationen og kaldte det en "folkemordsforbrydelse." Oveni det fordømte Cuba U.S. for "krænkelser mod indvandrere og mentalt syge mennesker" og gik ind for at Amerika skal "sikre retten til mad og sundhed" for alle borgere.

Iran's delegation krævede at U.S. "holder inde med de alvorlige krænkelser af menneskerettigheder og den humanitære lov" og fortalte endog United States at landet skulle "bekæmpe volden mod kvinder." I mellemtiden forbereder Iran at henrette en kvinde på besynderlige anklager om utroskab.

Libyen klagede over U.S. "racismen, racediskrimination og intolerance."

Nordkorea, hvis befolkning bogstaveligt talt sulter, mens regimer opfylder sine militære ambitioner fortalte at U.S. "skal gøre noget ved ulighederne ved beboelserne, arbejdsløsheden og uddannelsen."

Obama administrationen burde have set dette "Amerika forhånelses" cirkus komme. For blot et år siden blev en rapport, der var meget kritisk overfor United States forberedt af FN's tidligere særlige rapportør for "nuværende former for racisme, racediskrimination, fremmehad og dermed relateret intolerance," af dr. Doudou Diene - og fremholdt for det selvsamme FN Menneskerettigheds Råd der bedømmer United States menneskerettighedsforhold i dag.

Diene kommer fra Senegal en overvejende muslimsk stat og medlem af OIC, Organization of the Islamic Conference.

I sin rapport skrev Diene følgende efter hans tre ugers ophold med "at finde kendsgerninger" i dette land, der indbefattede møder med forskellige islamiske grupper at "racisme og racediskrimination er dybt rodfæstet og vedvarende har mærket og formet det amerikanske samfund" Han gik videre med at sige at den "historiske, kulturelle og menneskelige rod med racismen stadig gennemtrænger alle dimensioner af livet i det amerikanske samfund," og påpegede det og som han karakteriserede som "raceprofilering" mod mennesker af arabisk, muslimsk, sydasiatisk eller mellemøstlig herkomst."

Den nuværende særlige rapportør der har erstattet Diene, Githu Muigai, er ikke så anti amerikansk som Diene, med det er dog lykkedes ham at foretage et vederlagsfrit anslag mod Arizona's lov mod ulovlig indvandringe, der, påstår han, er i strid med internationale menneskerettigheder som emigranter har ret til. "Dette er en slags skreven lov der åbner for, udstyrer en politimand eller enhver anden lov og ordenshåndhævder på patrulje med stor magt til at gå imod, kompromitere...selve den fundamentale menneskerettigheder der bør kunne nydes i så oplyst en del af verden som Arizona," fortalte Muigai journalister ved en pressekonference i FN Hovedkvarteret i sidste uge. Han fortsatte:

Hvis jeg havde fundet en særlig gruppe af mennesker der er genstand for den allermest nederdrægtige nutidige form for racediskrimination, så er de omrejsende. Og jeg tror at i mange områder af dagens verden, bærer immigranterne hovedbyrden for fremmedhadbaseret intolerance og dette er sandt i United States og også i Europa, og i så mange andre steder i verden.

Det er ofte blevet sagt at sindsyge gør det samme igen og igen, men forventer et andet resultat hver gang. Det er dog præcis hvad Obama administration har gjort ved at underlægge vort lands menneskeretigheds optegnelser til bedømmelse af FN's Menneskeretigheds Råd, velvidende de dagsordner der hersker der.

Som tidligere U.S. ambassadør i FN John Bolton udtrykker det, "For Obama administrationen er dette en øvelse i selvpinsel, som de ser ud til at nyde. Men man er ikke villig til tilsvarende mod hos de ægte rettighedskrænkere."

For det første fejlede Obama administrationen da man besluttede at tilslutte sig det dysfunktionelle Menneskerettigheds Råd sidste år, og dermed gav det legitimitet. Intet er blevet anderledes som følge af vor deltagelse. Ensidige fordømmelser af Israel fortsætter med at flyde fra Rådet mens verdens sande menneskerettighedskrænkere får lov at slippe. Rådet fortsætter også sin sædvanlige praksis med at vedtage resolutioner der erklærer "nedgørelse al religioner (særlig Islam) er en krænkelse af internaional lov."

For det andet har Obama sat United States i en pinlig situation da man aflagde en selvkritisk rapport til Rådet der påpegede loven mod ulovlig immigration fra Arizona og den påståede diskrimination mod muslimske amerikanere. Faktisk er Obama administrationen gået alt for langt mens man forberedte rapporten for at bruge dens egne ord, "med muslimer, oprindelige amerikanere, afro-amerikanere og andre minoritetsgrupper, for at vurdere hvor store de hjemlige rettigheds krænkelser er."

I Obama administrationens rapport til FN Menneskerettigheds Rådet ofrede man kynisk Arizona. Den pralede med at hale Arizona for en domstol, fordi man der blot forsøger at hjælpe forbundsregeringen med at håndhæve landets immigrationslove:

En ny lov fra Arizona, S.B. 1070, har forårsaget betydelig opmærksomhed og debat hjemme og rundt om i verden. Emnet er behandlet i en domstolsudtalelse der argumenterer for, at forbundsregeringen har myndigheden til at bestemme og håndhæve immigrationsloven. Denne proces pågår stadig; dele af loven er nu for tiden indskærpet.

Idet man henviste til Arizona loven under forløbet i FN Menneskerettigheds Rådets høring den 5. november sagde repræsentanten for U.S. at U.S. "vil fortsætte med at være imod Arizonas anti-illegale immigrationslov. U.S. repræsentantskabet kritiserede også United States for fortidens "problematiske" sager med retfærdighed i kriminalsager.

Vedrørende den påståede islamofobi i United States forsikrede Obama administrationens rapport til FN at man havde konsulteret "ofrene" for den påståede anti-muslimske diskrimination i Amerika:

Ved vore UPR konsultationer, herunder mødet i Detroit, Michigan delte muslimer, arabisk-amerikanere og sødøstasiatiske borgere deres erfaringer om intolerance og pressede på for yderligere bestræbelser for at imødegå misforståelser og diskriminerende stereotypier for at forhindre vandalisme og for at bekæmpe had-forbrydelser.

Obama administrationens konsultationer inkluderede samtaler med Dawud Walid, den ordførende direktør for Michigan afdelingen af CAIR (Council of American Islamic Relations.) Walid tror og går ind for Sharia lovens overhøjhed i tilfælde af konflikt med United States loven, hvor han har valgt at bo. Han er citeret for at sige:

"Vi bør adlyde lovene i United States of Amerika, undtagen når de love forhindrer os i at gøre de ting som vi er forpligtede til ifølge vor religion."

På en rejse i år til Mali, der var organiseret af Michigan State University, men betalt af forbundsregeringen afleverede Walid et budskab der med hans egne ord, "fastslog at muslimerne i Amerika har mange udfordringer med uretfærdig regeringspolitik der går os imod grundet islamofobi."

Walid skulle også have været deltager i ulovlige demonstrationer mod stramninger i immigration.

Alligevel er denne radikale islamist en af de folk som Obama administrationen vælger at konsultere for "forskning" i rapporten til FN's Menneskerettigheds Råd.

Som opsummering kan man konstatere at Obama administrationen endnu engang har vist sig at være villige til at beskæftige sig med ydmygende mea culpa for påståede synder i United States for at stå mere gunstig i verdensopinionen.

Vi har en præsident der ikke tror på det særegne ved det amerikanske. Obama tror at United States historisk set har været for magtfuld for egne interesser og bærer skylden for sin racistiske fortid. Glem heller ikke at dette er den samme mand der tilbage i 2001 kritiserede Forfatningens Fædre for at "lænke" regeringen med "negative friheder" - sætte begrænsninger på regeringens magt - fremfor at specificere hvad regeringen "skal gøre" for sine borgere gennem omfordelingspolitik.

Således er Obamas filosofi ikke så langt fra, på visse områder, visse af vort lands mest ihærdige kritikere. Det kan ikke undre at han er villig til at lade United States underlægge menneskerettigheder til deres bedømmelse.

Joseph A. Klein is the author of a new book entitled Lethal Engagement: Barack Hussein Obama, the United Nations and Radical Islam.

http://frontpagemag.com/2010/11/08/u-n-circus/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails