tirsdag den 2. november 2010

Hvem er den største tåbe, Bush eller Obama?

Hvad nu hvis George W. Bush havde....


Eileen F. Toplansky

Hvis
George W. Bush havde fordoblet den nationale gæld på et år, ville du da have godkendt det?

Hvis George W. Bush derpå havde foreslået at gælden derpå igen skulle fordobles i løbet af ti år, ville du da være fulgt med?

Hvis George W. Bush havde kritiseret en Stats lov (Arizona) som han indrømmede han endog ikke har læst, ville du da mene at han var intet andet, end en opblæst dumrian?

Hvis George W. Bush var gået sammen med Mexico og anklaget en stat i USA for at tvinge denne stat til at fortsætte med at se gennem fingre med ulovlig immigration, ville du da stille spørgsmål ved hans patriotisme og undre dig over på hvis side hans står?

Hvis George W. Bush havde gjort 87000 arbejdere arbejdsløse ved at indføre et moratorium på olieboringer i kystnære områder, blot fordi et enkelt selskab havde forårsaget en ulykke, ville du da mene, at dette var helt ude af proportioner og skadeligt for de amerikanske arbejdere?


Hvis George W. Bush havde gennemtvunget en ændring af din sundhedsdækning selvom flertallet af folket ikke ønskede det
eller godkendte det, ville du da begynde at være bekymret over regeringens magtmisbrug?

Hvis George W. Bush hele tiden havde anklaget USA og synes at stille sig på samme hold med velkendte diktatorer, ville du da føle dig skidt tilpas?

Hvis George W. Bush havde været den første præsident der skal bruge en teleprompter for at være i stand til at slå igennem på en pressekonferencen ville du da have leet og sagt at dette var endnu et bevis på hans mangelfulde evner som taler?

Hvis George W. Bush havde brugt hundredtusindvis af dollars for at bringe Laura Bush til et teaterstykke i New York, ville du da have godkendt det?

Hvis George W. Bush havde reduceret dine pensionmidler med GM aktier med 90% og givet fagforeningerne en flertalsbeslutning i GM, ville du da have støttet dette træk?

Hvis George W. Bush var kommet med vittigheder om Handicap-Olympiske Lege ville du da have småleet i godkendelse?

Hvis George W. Bush havde givet den britiske premierminister Gordon Brown en samling billige og ikke formattererde DVD'er (kan ikke afspilles i UK) ville du da have betragtet det som sjusket og ikke passende for en protokollen for en præsident?

Hvis George W. Bush havde givet Dronning Elizabeth af England en Ipod der indeholdt vidoer med hans taler ville da da ikke mene det var narcissistisk fornærmende og smagløst?

Hvis George W. Bush havde bøjet sig for Kongen af Saudiarabien ville du da ikke have følt dig frastødt?

Hvis George W. Bush havde besøgt Østrig og kommet med en hentydning til det ikke-eksisterende "Østrigske sprog" ville du da blot have afvist det som en mindre fortalelse?d

Hvis George W. Bush havde fyldt sit Kabinet og indercirkel op med rådgivere der ikke kan finde ud af at opgive deres faktiske indkomst, ville du da kunne godkende det?d
Hvis George W. Bush havde sagt der er 57 stater i USA ville du da ikke have sag at det var dog yderst pinligt?

Hvis George W. Bush var fløjet hele vejen til Danmark for at komme med en 5 minutters tale om hvorfor Olymiske Lege kunne gavne ham ville du da ikke have ment han er for selvbevidst, for indbildsk og for egoistisk?

Hvis George W. Bush havde udvist så lidt kendskab til spansk litteratur da han henviste til "Cinco de Cuatro" foran den mexikanske ambassadør da det var 5. maj (Cinco do Mayo) og så endda fortsatte med at fremture i det ville du da ikke have krummet tæer i ren og skær flovhed?

Hvis George W. Bush havde stavet ordet "råd" forkert og udtalt ordet "korps" som om han troede det betød et lig, ville du da ikke undre dig over dennes mands evne til artikulere sig på engelsk og misrepræsentere sit land?

Hvis George W. Bush havde brændt tusind af liter brændstof af for at plante et enkelt træ på 'Jordens Dag' ville du da ikke have konkluderet, at han er en hykler?Hvis George W. Bush's administration havde godkendt at Air Force One fløj lavt over og sendte et kampfly henover Manhattan og således spredte panik, ville du da ikke have undret dig over den mangel på omtanke der udvises af vor øverstkommanderende?

Hvis George W. Bush havde undladt at sende nødhjælp til oversvømmelsesofrene i Midtvesten, som har haft som resultat af flere mennesker der er blevet dræbt eller gjort hjemløse end i Nerw Orleans ved Katrina orkanen, ville du da ikke spekulere på, at denne mangel på hjælp måske skulle have racistiske overtoner? Du ville i hvert fald være blevet krænket over den stor inkompetence -- ikke sandt?

Hvis George W. Bush havde skabt stillinger til 32 zarer, der skal rapportere direkte til ham, og dermed gå udenom Husets og Senatets godkendelse ville du da ikke begynde at spekulere på, om ikke det amerikanske demokrati blev trampet på?

Hvis George W. Bush havde beordret fyringen af bestyrelsesformanden for en stor virksomhed, selvom præsidenten ingen forfatningsmæssig myndig har til det, ville vud da ikke være bekymret for at denne mand førte landet ud på et sidespor, og over magtmisbruget?

Hvis George W. Bush havde set bort fra direkte krænkelser af stemmerettigheder og ikke anbefalede at Justitsministeriet skulle sørge for oprejsning, ville du da ikke begynde at spekulere over om denne mand var præsident for hele folket eller blot nogle af folket?

Hvad er det derfor der gør Obama så enestående og betydningsfuld? Han har gjort alt ovennævnte på blot 15 måneder -- og vi har stadig to år og 9 måneder tilbage.

http://www.americanthinker.com/2010/10/if_george_w_bush_had.html

Eileen can be reached at middlemarch18@gmail.com

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails