fredag den 5. november 2010

ObamaCare skrevet i fængslet

Hvorfor er der ingen der kender Jan Schakowsky's mand der skrev ObamaCare i fængsel?

Stella Paul

Jeg ved godt, hvem der vil få min stemme som det yndigste par siden Bonnie & Clyde. Det er det tyvagtige kærlighedspar fra Chicago: Jan Schakowsky, det mest venstreorienterede medlem af Kongressen, og hendes bankrøver af en mand Robert Creamer, der skrev ObamaCare i fængslet.

Sikken en romance! Hun ventede på at han afsonede sin fængselsstraf for seksten tilfælde af bankbedrageri, og uselvisk helligede hun sig til at forsøge at få stillet Dick Cheney for en rigsret, og til at overøse forbundsmidler udover hendes største og mest etisk udfordrede bidragydere. (Rod Blagojevich, bedragerianklaget guvernør for Illinois, den dømte bedrager Tony Rezko, og Barack Obama, synopsis kommentar)

Han fortsatte ihærdigt, der indenfor det grå hotel opflammet af inspiration at skrive det der blev til Ret Ryggen! Hvordan Progressive kan Vinde, en manual på 628 sider der viser, hvordan "strukturen for en sjettedel af amerikansk økonomi kan omformes."

Støttet af David Axelrod, og SEIU bossen (fagforening) Andrew Stern da gav Ret Ryggen! Demokraterne den perfekte voodoo opskrift på løgne, og atter løgne og kogte frøøjne som de med flid benyttede til at kokkerere ObmaCare..
Her følger hvordan David Horowitz' Discover The Network beskriver det:
Creamer's bog gik ind for en "offentlig plan" der ville garantere enhver U.S. bosiddende "retten" til sundhedshjælp; denne plan skulle med tiden være en model for den "offentlige mulighed" med deraf følgende lovforslag ved Kongressens Demokrater.

Oveni det fremlagde Creamer en "Progressiv Dagsorden for Struktur Forandring," der omfattede en ti-punks plan for at forberede scenen så universel sundhedshjælp kunne implementeres.


 • "Vi skal skabe en national consensus om at sundhedshjælp er en rettighed, ikke en bekvemmelighed, og at regeringen skal garantere denne rettighed"
 • "Vi skal skabe en national konsensus om at sundhedssystemet er i krise."
 • "Vort program for budskaer skal i løbet af de næste to år fokusere udelukkende på at fjerne troværdigheden ved sundhedsforsikringsindustrien og fokusere på fiaskoen ved den private sundhedsforsikring."
 • "Vi skal systematisk knytte bånd med de store sektorer i forretnings/arbejdsgiverforeningerne."
 • "Vi har brug for at overbevise de politiske ledere om at de skylder deres valg, i det mindste delvis, på den underliggende støtte af den universelle sundhedssystem, og at de er i politisk fare hvis de ikke magter at levere sundhedspleje til alle i 2009."
 • "Vi skal i forvejen være enige om de forskellige dele af en plan, men vi skal igangsætte en proces der som enderesultat giver konsensus."
 • "I løbet af de næste to år, skal vi designe og organisere et omfattende nationalt feltarbejde."
 • "Vi skal især fokusere på mobiliseringen af arbejderbevægelsen og trossamfundene."
 • "Vi skal systematisk udligne forbindelserne og ressourcerne hos et omfattende opbud af institutioner og organisationer af alle slags."
 • "For at få succes skal vi sørge for at vi kan at skaffe tilsagn om hundredvis af millioner dollars der skal benyttes til at finansiere kommunikationen og mobiliseringen når kampen på et tidspunkt igangsættes."

"For at vinde" tilføjede Creamer, "skal vi genere ikke blot forståelse, men følelsesmæssig frygt, afsky, vrede, foragt."
Synes du ikke at denne beretning om den bankrøvende ObamaCare skribent og hans Kongreskvinde er ret så forbandet interessant? Eller skal vi strække os til at sige nyhedsværdig?


De ægte Bonnie & Clyde
Trods alt er der intet mere der berører vore liv så gennemgribende som Obamaniseringen der nu for tiden lukker Katolske Hospitaler, og sender præmierne helt op i himlen og begrænser patienternes adgang og muligheder.

Hvis du nu virkelig ønsker et mareridt så kig nærmere på Kongresmedlemmet Kevin Brady's organisationsplan der opstiller ObamaCare's nye regeringskontorer, reguleringer og mandater.
Udover at vise en omfattende udvidelse af regeringen og den overvældende kompleksistet med nye reguleringer og skatter viser skemaet:
 • $569 milliarder i højere skatters;
 • $529 milliarder i nedskæringer i Medicare;
 • Udvidelse af Medicaid med 16 million;
 • 17 større forsikringsmandater; og
 • Oprettelse af to nye bureaukratier med magtbeføjelser til at indføre fremtidige rationering: Patient-Centered Outcomes Research Institute og Independent Payments Advisory Board.
Hallo! Tak for intet Robert og Jan!

Alligevel så har på en besynderlig vis ingen større mediemaskine fundet det ulejligheden værd at fortælle vælgerne om det harske Roemeo & Julie par der gav os dette uhellige rod.

I stedet er vi blevet oversvømmet med:

- Christine O'Donnell interesserede sig for heksekraft i high school.
- Meg Whitman's husholderskes immigrationsstatus.
- Linda McMahon's World Wrestling Entertainment behandling af kvinder.

På en eller anden måde, så tror jeg ikke, når et familiemedlems liv hænger i en tynd tråd, at min første tanke vil være om kvindelige brydere.

Så selvom medierne fandt på det som forekommer at være mirakuløst og ville bestemme sig for at stille Schakowsky nogle barske spørgsmål, så bliver det svært at støve hende op. Hun har jo så frygteligt travlt med at kalde Tea Party deltagerne "foragtelige," vælte ind på afstemningssteder for at placere ulovlige vælgere, og med at sende sin elskede ven afsted for at han kan råbe at Andrew Breibart er bøsse.

Heldigvis har vælgerne i Chicagos 9. distrikt en fremragende kandidat i Joel Pollak, uddannet på Harvard, der har udgivet to meget roste bøger da han gik der. Pollak er blevet bakket op at Alan Dershowitz, hans tidligere professor og livslang Demokrat.

Ville det ikke være yderst spændende at irritere De Tavse Medier og gøre Bonnie & Clyde der holdt nationen i en hold up situation etavse.

Stella Paul can be reached at StellaPundit@aol.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails