mandag den 1. november 2010

Obama’s Castro Allierede

Obama’s Castro Allierede

Humberto Fontova

Efter at have optrådt som stjerne i offentlige lovprisninger af Obama administrationen er den mexikanske/amerikanske arbejderaktivist Dolores Huestra nu stjerne i offentlige lovprisninger af Fidel Castro's regime. Senora Huestra er medstifter af United Farm Workers of America og medlem af Det Demokratiske Socialist Parti i Amerika. Huestra's kvalifikationer kvalificerer hende tilsyneladende ikke kun til at være talsmand for U.S. , men også for det regime der engang havde planer om at angribe vort land med atomvåben, fordi "U.S. var menneskehedens værste fjende."

Frigivelsen af "De 5 fra Cuba," for hvilke Huerta fører kampange i hendes Castro reklamer er blevet den cubanske diktators propagandastunt nummer 1 - med det formål at bringe den såkaldte Cuba embargo til ophør. Naturligvis er berømtheder i U.S. flokkedes om sagen som fluer om lort.

Nedenunder se venligst et overblik over nogle få problemer med Huerta's Castroposititve video:

Den 4. september 1998, afslørede FBI en Castro spionring i Miami og arresterede 10 personer. Det lykkedes 4 andre at smutte tilbage til Cuba. De arresterede og senere dømte spioner blev kendt som "Wasp Network," eller "De 5 fra Cuba" i Castro sprogbruget. Ifølge FBI dokumenterne da var de dømte Castro agenter, som Dolores Huerta priser i den offentlige meddelelse, dybt involveret i blandt andet følgende handlinger:

• Indsamling af efterretningern mod Boca Nova Chica Naval Station i Key West, McDill Air Force Base i Tampå og hovedkvarteret for U.S. Southerne Command i Homestead, Florida.

• Indsamling af navne, hjemadresser og lægelige optegnelser på U.S. Southern Command's topofficerer og at hundredevis af andre officerer udstationeret ved Boca Chica.

• Infiltration af hovedkvarteret for U.S. Southern Command.

• Afsendelse af brevbomber til cubanske/amerikanere.

• Spionarbejde mod McDill Air Force Base, hovedkvarteret for U.S. Armed Forces der beskæftiger sig med bekæmpelsen af "mindre konflikter."

• Finde indsmuglingssteder i Florida for eksplosicer.

Disse Castroagenter infiltrerede også eksil-cubanernes gruppe Brothers to the Rescue, der fløj ubevæbnede fly for at frelse cubanske flygtninge på tømmerflåder i farvandene om Florida, også kendt som "Kirkegården uden kors." Man har anslået antallet af cubanere der gik en skrækkelig død i møde i Kirkegården uden Kors, til mellem 50000 - 85000. Brothers to the Rescue risikerede livet næsten dagligt - idet de fløj over vandene, gjorde opmærksom på og vist vej til Kystvagten til enhver balseros (let tømmerflåde) og reddede tusinder af disse desperate mennesker fra at slå følge med deres svigtede medpatrioter. Det er værd at nævne, at før den cubanske Revolution, da modtog øen flere indvandrede per indbygger end U.S. også under Ellis Island årene.

Februar 1996 havde Brothers to the Rescue fløjet 1800 sådanne humanitære redningsaktioner og hjulpet med til at redde 4200 mænd, kvinder og børn. Den samme måned, fik "De 5 fra Cuba" fingre i flyveplanen til denne Kirkegård uden Kors, og Cubas bedste piloter gik i aktion. De drog afsted i deres MIG og åh så 'tappert' sprængte de i stumper og stykker (i internationalt farvand)det skrøbelige og fuldstændig forsvarsløse Cessna fly. Fire medlemmer af de humanitære flyvninger blev således myrdet med koldt blod.

3 af disse mænd var U.S. borgere, den fjerde havde lovligt ophold i U.S. Blandt de myrdede var Armando Alejandre Jr., der kom til US. som tiårig i 1960. Hans allerførste opgave som 18-årig var at få opfyldt sin drøm og blive amerikansk statsborger. Det næste var at slutte sig til United States Marine Corps og frivilligt tjene i Vietnam. Han kom hjem med adskillige medaljer. Som medlem af Brothers to the Rescue kastede Alejandre ofte blomster over havet for at mindes de tusinder som Brothers ikke havde været i stand til at redde i tide. En mand med et våben eller med begge hændre frie til at kæmpe har altid indgydet frygt i Castro. Derfor ventede Castro på en lejlighed når Armando Alejandre Jr., og hans Brothers smed blomster for at træde i aktion.

Den yderst bevidste rædselsgerning mod Alejandre og Brothers er det som føjede "manddrab" og "konspiration for at begå mord" til anklagen (øverst på listen med 26 anklagepunkter ialt) og som Dolores Huerta's af Castro har fået tildelt som propagandaopgave.

Sammen med grædeturene over "U.S. Embargoen" og lovprisningen af frigivelsen af deres terrorister fra U.S. fængsler, så bemærk at Castro regimet også lufter sin vrede mod en Frontpage bidragyder, der ser ud til at gå dem på nerverne. "David Horowitz og Jamie Glazov fra Frontpage Magazine, levendegør en konservativ smædekampange og rygtedannelse der har åbnet døren for Humberto Fontovas allermest foragtelige bagvaskelser af vor Revolution," erklærede Castro's propagandeministerium.

Vi vil fortsætte med at afsløre sandheden om denne onde diktatur indtil Casto og hans amerikanske apologeter bliver helt og aldeles udskammet.


http://frontpagemag.com/2010/10/26/obamas-castroite-allies/

Om Embargoen mod Cuba kan denne artikel give overraskende oplysninger.
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/09/embargo-mod-cuba-en-myte.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails