fredag den 5. november 2010

Verden har et muslim problem

Verden har et muslim problem

Orson Bean

2. Verdenskrig var min krig. Vi bekæmpede tyskerne. De var fjenden. Der var et tysk problem. Hvis vi selvfølgelig var holdt inde med at spekulere på det, som vi ikke gjorde, fordi vi havde så travlt med at vinde krigen, da ville vi have indset at ikke alle tyskere ønskede at slås mod os; måske slet ikke et flertal af dem. Med de var ikke imod de nazistiske ekstremister der havde overtaget deres regering og angreb os i den tyske racemæssige overlegenheds navn.

Jeg er sikker på at masser af tyskere var enige med Hitler. Men de som var imod ham turde ikke sige fra. Selvfølgelig var der nogle få der gjorde, som den store tyske patriot præsten Dietrich Nonhoeffer. Han sagde fra overfor de nazistiske slyngler. For at han skulle lide blev han smidt i koncentrationslejr og døde der.

more juan

Jihadist slyngler angriber os nu i Islams navn. Der er ingen tvivl om at der er masser af troende i islam der ikke støtter dette. Men som med tyskerne under 2. Verdenskrig, så siger de ikke fra...af gode grunde selvfølgelig, ligesom der var en god grund der tilbage i Det Tredje Rige. Men fordi de ikke siger fra og går imod det der udføres i deres navn, så har verden et problem med muslimen. Alle ved dette. Dog vover offentlige personer ikke at sige det højt. Visse offentlig personer ønsker ikke at kende noget til det, og så meget mindre sige det højt.

Bill O'Reilly der har lidt meget i de senere år for at være centrist, har nu haft modet til at sige højt det som alle ved. De forudsigelige vredesudbrud har været resultatet. Juan Williams, en ægte blå liberal der uden tvivl har gjort sine chefer vrede på NPR (National Public Radio) i årevis ved at træde frem på Fox, selvom det var for at påtage sig deres sag, betaler nu prisen for O'Reilly. De kunne ikke afskedige ham; han kunne ikke arbejde for dem. Det gør Juan, derfor blev han fyret.

Jeg plejede at se Bernie Goldberg i begyndelsen af hans tid på Fox da han forsøgte at holde fast ved sine venstreorienterede holdninger. Da han begyndte at kunne indse venstrefløjens ondskab begyndte han langsomt at blive mere konservativ. Det bliver interessant at se om det samme sker med Williams. Begge var de anstændige der fandt ud af, at jorden under dem rystede.

NPR har i alvorlig grad forregnet sig. Man skulle have tiet. Men venstreorienterede er bare så fyldt med had at de bliver dumme.

Orson BeanOrson Bean http://bighollywood.breitbart.com/obean/2010/10/23/the-world-has-a-muslim-problem/#more-407917

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails