tirsdag den 11. januar 2011

Er Palin mor til morderen?

Læg skylden hvor den hører hjemme: På morderens forældre ikke Palin

M Catharine Evans

Det næste vi kommer til at høre er vel at Sarah Palin er mor til Arizonadrabsmanden.

Sæt Franz Kafka, Eugene Ionesco og Lewis Carroll i det samme værelse, og selv de ville ikke kunne skabe et fiktionsdrama mere absurd, end hvad amerikanerne har været vidner til i de sidste par dage. En 22-årig menneskelig bombe dræber 6 uskyldige personer, sårer 20 andre, skyder et Kongresmedlem i hovedet og i løbet af minutter udnævner venstrefløjen en interessant person - en mor til fem fra Alaska - som værende ansvarlig.

Palin har ikke opdraget nogen skøre dræbere. Faktisk kunne man sige, at trods hendes ansvar som borgmester i Wasilla og Guvernør for Alaska har hun og Todd gjort et ganske godt stykke arbejde, når det drejer sig om deres børn. Hvorfor synes venstrefløjen dog det er så let at placere skylden på en anden mor, og ikke morderens?

Det er næppe nogen hemmelighed, at i de fleste tilfælde handler disse unge selvmorderiske psykopaters forældre, som var de fra Mars, mens deres unger køber 9mm ammunition, lægger ondskabsfulde truende videoer på nettet og udviser en udpræget antisocial opførsel. Man skulle tro, at selvom unge Jared drak som et hul i jorden, røg pot, stillede sataniske symboler op i baghaverne, skræmte sine klassekammerater til døde, bevisligt benyttede narkotiske stoffer, og lagde bizarre budskaber på MySpace, at mor og far så ville have lagt mærke til det. Tilsyneladende så de blot den anden vej, og det gør medierne også.

I dette tilfælde har medierne meget belejligt anvendt budet "du skal ære din far og mor" overfor Loughners forældre, men ikke overfor Palin. Absurd, tragisk, moralsk ubegribeligt, ikke sandt? Men sørgeligt forudsigeligt i betragtning af historien om den unge morders forældre der har afvist den betalte behandling der tilbydes forældre til potentielle unge mordere.

Sammen med Palins rolle som administrationens syndebuk tøvede medierne ikke med at ignorere moren til skydegalningen, og give Palin skylden.

M. Catharine Evans

http://www.americanthinker.com/blog/2011/01/place_the_blame_where_it_belon.html

Tegningen har jeg tilladt mig at lægge (ganske morsom, ikke sandt?) synopsis-olsen

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails