mandag den 17. januar 2011

Kontrol, kontrol kontrol er skønt

Progressives tørst efter kontrol

Henry Lamb

'Progressive' er det utilsigtede resultat af sammenstødet af filosofier der tilbydes af Karl Marx og af Adam Smith; produktet af den rene kommunisme der kolliderer med laissez-faire- kapitalismen.

Det Frie Markeds kapitalisterne ser regerings reguleringer som en hæmsko på indtjeningen; progressive ser regeringsreguleringer som en måde at kontrollere opførslen både hos de som tjener penge og de som uddeler 'gaver.'

I det meste af sidste århundrede har Progressive i begge partier kontrolleret Forbundsregeringen. Den nuværende administrations hunger efter kontrol overgår selv de mest bemærkelsesværdige anstrengelser hos Wilson og Roosevelt administrationerne. Obama administrationen - støttet af de Progressive allierede i Kongressen - har til hensigt at kontrollere i praksis ethvert aspekt af menneskelig aktivitet.

Kapitalister blev frastødt da Obama overtog General Motors; Progressive, socialister og kommunister klappede.

Kapitalister kunne bare ikke tro at Obamas zarer havde frækheden, og magten til at diktere lønnen til bestyrelserne i selskaber der tog imod pengehjælp fra forbundsregeringen; Progressive, Socialister og Kommunister dansede af glæde.

Almindelige borgere rejste sig og skreg "Ikke Nikke Nej" til Obamacare. Obama ignorerede dem. Han vred armene rundt på Senatet og på reglerne for Senatet, og kørte den igennem alligevel med ydelser der kræver, at private forsikringsselskaber skal forsikre mennesker mod allerede eksisterende sygdomme, og holde omkostninger og fortjeneste på højst 20%. Progressive, Socialister og Kommunister vidste de havde kontrollen.


Dette er nogle få meget synlige eksempler på en udvidet regeringskontrol. De mere omfattende udvidelser af regeringskontrol når ikke nyhederne. Langs hele United States kystlinjer, for eksempel har forbundsregeringen nu overtaget kontrollen over borgernes liv, de borgere som er afhængige af fiskeri og turisme for at opretholde livet.

The National Marine Fisheries Service er ved at foreberede et stop for alt fiskeri efter rødsnapper ved de sydøstlige kyster idet man påstår, at denne art er ved at uddø. Regeringsbetalte videnskabsfolk udgiver raporter for at retfærdiggøre denne beslutning. Videnskabsfolk fra private universiteter og Southeastern Fisheries Association, og mere end tusind borger har imidlertid præsenteret beviser overfor forbundsbureaukraterne om at regeringens rapporter er fyldt med fejl, antallet af rødsnapper er faktisk i stigning. Obamas bureaukrater ser helt bort fra borgernes bekymringer.



Ud for North Carolinas kyster, er hele samfund gået i stå og er lukket ned fordi forbundsbureaukraterne har sat præstekraven på listen over truede arter. Turister kan ikke længere blot gå på strandene der er blevet lukket. National Park Service fortalte Bob, der i 32 år har ejet og drevet Red Drum Tackle Shop, at han da stadig er ung nok til at finde på noget andet at lave.

Det er ikke kun National Park Service, men også Bureauet Landskabspleje og Landbrugsministeriet, EPA og Corps of Engineers, der alle systematisk har tvunget mennesker bort fra deres land.

Kit Laney kom i fængsel fordi han forsøgte at holde forbundsembedsmændene fra at konfiskere hans kvæg. Ocie Mills tilbragte næsten to år i fængsel for at smide sand på sin egen ejendom. Bob Brace kæmpede i mere end 12 år i Forbundsdomstolen for retten til at lave sin eng om til en kålmark.

Progressive i regeringen -- på ethvert niveau -- fortsætter med at udvide kontrolmekanismerne for, hvordan mennesker lever deres liv. Progressive dominerer nu mange lokale regeringer, hvor, under dække af bæredygtig udvikling, omfattende planer for brug af landområder -- med lovens hjælp og magt -- ignorer den private ejendomsret og tvinger de private borgere til at handle som regeringen dikterer.

Enhver regerings første formål er at beskytte borgernes rettigheder og forsvare dem mod alle fjender, fremmede som hjemlige.

Planlæggere i Amarillo,Texas anser ikke sig selv som fjender af borgerne i Amarillo. En jordbesidder hvis ejendom er blevet sat ned i værdi som et resultat af en tilfældig streg tegnet på et planlægningskort ville nok være uenig. Amarillo er typisk for tusinder af byer der har måttet bide i det sure æble under dække af bæredygtig udvikling. Undersøg hvordan Amarillo planlægerne har besluttet at være "På forkant med udviklingen." Her kan man se en lang liste med handlingsplaner som planlæggerne - ikke borgerne i Amarillo - har besluttet skal gennemføres.

Mange byer der er blevet ofre for denne "politiske korrektheds" planlægning med 'bæredygtig udvikling' konfronteres nu med "Miljøpolitiet" et helt nyt departement "Code Enforcement" der benytter skatter til at lønne embedsmænd for at sikre at mennesker vander deres græsplæner efter et skema -- eller ikke vander deres plæner, -- som det kan dikteres af regeringen; og byggematerialer og beplantning dikteres igen af regeringen. Progressive, Socialister og Kommunister mener dette lige præcis er den måde det skal gøres på.

Progressive fik en advarsel den 2. november. Der er et voksende antal amerikanere der ønsker Progressive - og deres marxistiske filosofi - bortvist fra regeringen, og det på alle niveauer. Det sidste valg var en begyndelse; det næste valg vil være næste skridt. Sejren vil ikke indtræffe førend de Progressive bliver sat i gang med at pakke, og det store flertal af vore valgte embedsfolk - fra domhusene til Det Hvide Hus - forstår, og indser at Adam Smiths "Nationernes Velstand," og Uafhængighedserklæringen U.S. Forfatningen har gyldighed.
Click to enlarge

http://www.renewamerica.com/columns/lamb/101205

Du kan også lytte til artiklen ved at klikke her.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails