tirsdag den 18. januar 2011

Retten til ikke at blive erotisk begæret!

Retten til ikke at blive erotisk begæret

Barry Barber

Sir Winston Churchill nussede rundt i gæsteværelset i Det Hvide Hus under 2. Verdenskrig helt og aldels nøgen. Præsident Roosevelt kom ind i værelset i sin rullestol og, idet han bemærkede fraværet af tekstiler som burde udsmykke hans gæst, påbegyndte han et forfjamsket tilbagetog. "Åh, kom dog blot ind, Franklin," brummede Churchill. "Vi briter har intet at skjule!"

Churchill - dog påklædt

I den ånd, følger så afsløringen af intime følelser som man har det langt bedre med ikke udtrykkes.

Jeg ville ikke bryde mig om at blive set nøgen af en homoseksuel mand. Jeg ville ikke have det mindste imod at blive set nøgen af en heteroseksuel mand eller - passende stemningsmusik ville passe fint ind her - eller af en mand hvis seksuelle præferencer var ukendt, og dermed må formodes han er heteroseksuel.

Dette er intet mere, end en erklæring af en ny borgerrettighed - Retten til at din krop mod din vilje ikke begæres erotisk. Mere præcist, så er det faktisk ikke en ny borgerrettighed. Det er en rettighed vi altid har haft, men aldrig har det været nødvendigt at hævde og forsvare den, indtil regeringen forkastede "Spørg ikke, fortæl ikke." (Om bøsser i militæret) Kvinder i særdeleshed har altid holdt denne rettighed højt hævet, og mænd har hjulpet dem til at bevare den. ("Betjent, den mand generer mig!" "Ok, min fine mand, forsvind så!") Det eneste der er nyt er udsigten til, at mænd og kvinder i militærtjeneste nu åbenlyst kan begive sig ind i intimiteter med medlemmer af deres eget køn.

Alle andre argumenter mod at bøsser tjener åbenlyst i militæret er moralske, jura, taktiske og praktiske. Dette er yderst personligt. Dette fokuserer direkte på alle de alvorlige spørgsmål om "fælles sammenhængskraft i enheden," for hvilken retning skal feltpræsterne nu tage, de hvis religioner betragter homoseksualitet som noget forkert, vederstyggeligt, hvor mange dramaer kunne mon påbegyndes med en overordnet homoseksuel der lægger an på en underordnet af samme køn, og hvad vil de dramaer medføre af skadelige virkninger, og så videre.

Det var mismodigt at høre præsidentens spin med en hjertevarmende anekdote om en højtplaceret officer der vedgik han var bøsse, og hvis støttende tropper af heteroseksuelle erklærede, "Vi vidste godt han var bøsse allesammen, og han er den bedste officer nogen af nogensinde har haft." Jeg tvivler ikke på at historien er sand, men jeg stiller dog spørgsmål ved om den er typisk.



Glem ikke; det var en embedsmand ved Nazityskland ambassade i København der gav et tip til den danske undergrundsbevægelse om at man ville indsamle jøderne og deportere dem til koncentrationslejre. Denne helt særlige "Nazist" reddede 6000 jøders liv.

Nogle amerikanske civile betalte selv turen til Filippinerne i 1946 for at vidne til fordel for en japansk lejrkommandant, der ganske ukarakteristisk, var venlig overfor sine fanger.

Det jeg hermed siger er at der var en god tysker og en god japaner hist og her. Jeg siger ikke at alle tyskerne og japanerne under krigen var 'en flok rare fyre." Og nej tåbe; jeg sammenligner ikke bøsser med nazister eller imperiejapanere. Det jeg vil understrege er at præsident Obama med stor omhu udvalgte en historie om en effektiv og elsket officer der tilfældigvis var homoseksuel. Og se, dette er ikke en antibøsse smøre. Dette kan meget vel være den mest pro-bøsse artikel du har læst her i den senere tid. Jeg er dog i bogstavlelig forstand angst for at heteroseksuelle menige mister besindelsen og faktisk myrder deres bøssekammerater i trøjen. Det har jeg frygtet længe før den nuværende debat og lovgivning om bøsser i militæret.

I modten af 1990'erne fik jeg en opringning fra en lytter af mit radioprogram, der fortalte mig om hans tid i tjenesten med 5 eller 6 andre mænd i en tætpakket lejrhytte i arktisk kulde på Grønland. En af mændene begyndte at komme med små, og derpå mere direkte homoseksuelle fremskridt og forslag. "Vi satte ham udenfor," sagde lytteren. "HVAD gjorde I?" spurgte jeg. "Jo du hørte rigtigt," sagde lytteren. "Vi satte ham udenfor." Overlevede han?" sprugte jeg. "Nej selvfølgelig ikke," sagde lytteren unden anger i stemmen. "Det var jo de arktiske egne." En sammvittighedsberørt anden lytter ringede til politiet. Dette var en åbenlys, om end anonym indrømmelse af et mord. FBI bad netværket om et bånd med samtalen. Siden hørte jeg intet mere til det.

Væn dig til en "ubelejlig sandhed." Tilsyneladende er bøsser ikke oprørte over heteroseksuel praksis. Vice-versa gælder det dog ikke. Bøsse seksuel praksis kan opildne til anti-bøsse vrede blandt nogle heteroseksuelle. Kun bøsser vover at kommentere om bøsseopførsel, så derfor vil jeg nøjes med at citere mantraet fra et San Francisco badeetablissement. "Gnub-en gnub-gnub. Tre mænd i et badekar. Og det endda på en sløv aften."

Jeg kan huske badetiden under grundtræningen ved Fort Dix, N.J. Det var ligesom afspulning af kvæg før de skal sendes ud af Omaha i jernbanevogne. Mindst et dusin brusearmaturer og et hundrede nøgne mænd der skreg, bandede, gik ind i det og endda blev vasket. Jeg husker jeg tænkte, "Jeg ville hellere tage et brusebad som dette med et hundrede homoseksuelle mænd som jeg ikke vidste var bøsser, end med 99 heteroseksuelle mænd og een der var kendt som homoseksuel."

Gå blot i gang med at le, forhåne nedgøre underkende, snerre, spytte og true. Jeg er dog den i verden der har den øverste myndighed til at afgøre, hvem jeg gerne vil i bad med.

Barry Farber is a pioneer in talk radio, first beginning his broadcast in 1960. "The Barry Farber Show" is now nationally syndicated on over 100 stations. In 1991, Farber won the title of "Talk Show Host of The Year," and he was recently named among the top 10 radio talk hosts of all time by Talkers Magazine. Farber's columns have appeared in the New York Times, Reader's Digest, the Washington Post and the Saturday Review. Farber is also an accomplished author, whose books include "Making People Talk" and "How to Learn Any Language." He speaks dozens of languages fluently.




http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=245041

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails