søndag den 27. februar 2011

Fra demokrati til anarki

Fra demokrati til pøbelvælde til folkedrab

Ellis Washington

Husk demokratiet ikke varer for evigt. Snart vil det udmattes, opløses og slå sig selv ihjel. Der har indtil nu ikke været et demokrati der ikke har begået selvmord.
~ John Adams
Råbene gjaldt deres politik, men deres skilte fortalte sandheden. "Demokrati, Demokrati! Vi ønsker Demokrati i Egypten?," var refrænet fra hundredtusinder der fyldte Tahrir Pladsen. Præsident Obama sagde, "Egypten skal række ud mod ægte demokrati." Men hvad er det deres skilte giver udtryk for?


I Egypten var der skilte der hyldede den marxistiske revolutionær Che Guevara og et styre af Det Muslimske Broderskab.

Med en serie af dialektiske spørgsmål, som Sokrates også benyttede, postulerer Glenn Beck vedrørende problemet i Egypten:

  • Kan vi se en positiv eller en negativ forandring i Egyptens forbindelser med U.S.?
  • Kan vi se en positiv eller negativ forandring i Egyptens forbindelser med Israel?
  • Kan vi se en direkte egyptisk politik der benytter ekstremiskt islamisk retorik?
  • Kan vi se menneskerettighedskrænkelser blive færre eller flere?
  • Reducerer eller øger regeringen kvindernes rettigheder?
  • Reducerer eller øger regeringen de religiøse minoriteters rettigheder?

Svarene på de spørgsmål tegner ikke godt for fremtiden. Så hvorfor efteraber så at sige alle politikere, dommere, advokater, akademiet og mediemoguler i Amerika tankeløst den samme idiotiske holdning til fordel for demokrati? Det er ikke kun et spørgsmål om sprog eller syntaks, men en kolossal historie uvidenhed, at Amerika ønsker at fremme demokrati over hele verden fremfor en republik.


Fisher Ames, skribent om sprogbruget ved Repræsentanternes Hus' 1. Amendment, skrev, "Den velkendte tilbøjelighed hos et demokrati er løsagtigheden overfor det ambitiøse formål, og den ignorante tro på friheden." Et rent demokrati er flertallets tyranni - alt det som pøblen eller flertallet ønsker, uden at tage hensyn til Gud, Naturens Lov, moral eller forfatningsmæssige begrænsninger. Dette synspunkt blev fremført i Thomas Hobbes' "Leviathan" (1651), der som den første kom med den falske ide at vi har en "ret" til alt det vi kan begære, hvilket er guddommeliggørelsen af legaliseret løsagtighed.
 


Min kollega på WND, dr. Walter Williams skrev fornylig, "Kongressen giver os ingen rettigheder; deres arbejde er at beskytte vor naturlige eller Gudgivne rettigheder." Aristoteles kaldte republikken "folkelig," eller flertalsstyre til gavn for det fælles gode med grundlag i Naturens Lov. Ifølge David Adams er den evige mening med Naturens Lov, grundlaget for enhver lovlig republik, dette: Naturens Lov består af principper, og standarder der ikke fundet på af mennesker, men snarere er en del af en objektiv moralorden, der er tilstede i universet og tilgænglig for menneskelig ræsonneren. 


De græske stoikere, Platon og Aristotele's Naturen Lov blev gjort kristen under St. Thomas Aquinas, og yderligere udviklet til en sammenhængende regering under Grotius, Puffendorf, Blackstone, Locke, Montesquieu og endelig ved Amerikas forfatningsmæssige ophavsmænd - Washington, Franklin, Jefferson, Madison, Adams, Mason, Witherspoon og mange andre.


Progressivismen erstattede Naturens Lov med Positiv Lov i 1900.
Lad os vende tilbage til Egypten, Demokraterne og Republikanerne tror naivt, at det at tyrannen Mubarak blev styryet vil føre til demokrat. Hvis de var mine politiske videnskabelig elever da ville jeg dem dumpe straks med bedømmelsen fjolser. Benyt logik: En frisk egyptisk undersøgelse afslørede sandheden om pøbelvældet der, ved at fastslå at 85% af egypterne går ind for dødsstraf hvis man gør fra islam til en anden tro.


Milliarder og atter milliarder er blevet brugt på krigene i Irak og Afghanistan, tusinder af soldater er døde forgæves, folkedrab mod kristne i de lande - og præsident Obama og medierne har ignoreret deres død. Hvorfor blev det ikke forudset af alle vore Harvard, Yale og Princeton uddannede eksperter, tænketanke og intellektuelle? Fordi de ganske tåbeligt tror at demokrati for muslimernes tankegang er det samme som demokrati for pseudo-kristne. Begge er på tragisk vis mangelfulde, og begge ender altid i anarki.


Mens man er vidner til det fysiske og politiske blodbad i Libyen, Yemen, Bahrain, Iran, Kina og selv i Wisconsin, Ohio, Californien, Illinois, Colorado, Rhode Island, New York og New Jersey, mens fagforeningsbøller desperat holder fast i deres magtbeføjelser (lovliggjort tyveri) i demokratiets navn, så overvej et øjeblik og tænk virkelig over, hvad det er du ser og lyt til den originale hensigt fra Amerikas Grundlæggende Fædre:
  • "Et enkelt demokrati...er et af de største af onder."  Benjamin Rush, underskriver af Deklarationen

  • "I demokratiet ... er der almindeligvis tumult og uorden....Derfor er et rent demokrati en meget dårlig styreform. Det er den den mest tyranniske regeringsform på jorden." Noah Webster.

  • "Ægte demokrati kan ikke eksistre længe, ej heller føres langt ind i statens departementer; det er underlagt lunefuldhed og galskaben ved folkelig vrede." John Witherspoon, underskriver af Deklarationen.

  • "Vi har set demokratiets tumult ende i ...som det er endt  overalt i despotisme...Demokrati! Vildt og oprørsk. Du som ville bringe det dydige og kloge ned til dit plan af skyld og tåbelighed." Guvernør Morris, underskriver og skribent af Forfatningen.

Udover Amerikas originale synd med slaveriet og vor nuværende synd med abort, kalder jeg vor største internationale synd at eksportere demokrati til rundt om i verden fremfor republikanismen med grundlag i Naturens Lov, der jo var den oprindelige hensigt hos vor grundlæggende fædre.
Jeg slutter på samme måde som jeg begyndte med ordene i august af John Adams:
[D]emokratiet vil snart forfalde til anarki; et sådant anarki, at hver mand vil gøre, hvad han i egne øjen synes er rigtigt, og ingen mands liv eller ejendom eller ry eller frihed vil være sikker, og alle disse vil snart befinde sig i et system af underkastelse af alle moralske dyder og intellektuelle evner, alle velstandens kræfter, skønhed, visdom, og videnskab, til de uansvarlige fornøjelser, den lunefulde vilje og den afskyelige grusomhed af een eller nogle meget få.
Forestil dig muslimske kalifater i Egypten, Saudi Arabien, Iran, Libyen; kommunisme og statssocialisme i Sydamerika, Kina, Rusland, Europa; marxitisk fagforeningsopstande der eksploderer i Wisconsin, Indiana, Ohio, Californien, illinois, Michigan, New Jersy. Selvom omstændigheder er forskellige, er slutresultatet uundgåeligt det samme: Fraværet af en republik under Naturens Lov og Bibelen, er demokrati = pøbelvælde = folkedrab.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=268249


Ellis Washington is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He hosts a radio program Thursdays at 10 a.m. Eastern on 1620 AM in Atlanta. It can be heard online at the Radio Sandy Springs website. Washington is a regular co-host of the popular radio show, Joshua's Trial heard Saturdays on WDTKam.com. Visit his website, the Ellis Washington Report. Washington is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history and critical race theory. His latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

Denne artikel er anbefalelsesværdig hvis man ønsker at se forskellene på Demokratiet og Republikanismen: http://www.albatrus.org/english/goverment/govenrment/democracy%20versus%20repubblic.htm (synopsis-kommentar)
Denne youtube video er intet mindre end fremragende se den endelig:

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails