fredag den 6. maj 2011

Hvad er det kvinder vil have?

Hvad kvinder ønsker

Nancy Morgan

I nyhederne var der en historie om en workshop man holdt for at vise fyre, mænd, hvordan de kan lade deres indre barn slippe løs. Første skridt: Lær at græde. Ved at læse den artikel, se det fik mig til at græde - af ren og skær frustration.


Hør engang, mænd. Uanset hvad i hører fra feministerne og andre forskellige selvgode, da er de fleste kvinder helt sikkert ikke interesseret i at se Jer bryde sammen og stortude.
 


Som enlig pige, og det gennem lang tid, skulle jeg mene jeg har noget ekspertise i denne sag. Tårer er altså ikke det kvinder ønsker fra Jer. I er blevet snydt af alle de der følsomme selvgode, såkaldte "eksperter" der synes opsatte på at forvandle en hel generation af mænd til metroseksuelle - ved at lære Jer at være følsomme og lade Jeres indre barn styre Jer. Ørks.
 

Det kvinder ønsker af mænd, er det vi har ønsket lige siden vi kom til. En stærk beskytter, eller blot illusionen om det. En mand der vil behandle en pige som en udsøgt blomst, selvom hun ikke er det. En mand der åbner døre og kommer med blomster. En stærk mand.



En mand hvis udstråling er styrke og tillid vil når som helst 'slå' en metroseksuel, der strømmer over af følelser. I det mindste gælder det konservative kvinder. Helt sikkert.


Så hold venligst Jeres tårer for Jer selv. I det mindste til du sikrer dig, at din kvinde holder af det. Nogle gør ... regn selv den ud. Men de fleste af os kvinder på højrefløjen gyser når en mand åbenbarer sine svagheder før vi er sikre på hans indre styrker.


Her følger endnu noget man skal holde sig for øje. Hold øje med velplejede negle, og om der bruges hårlak. Også tupéer. Det ved jeg. De fleste mænd er overfølsomme vedrørende to ting - det ene er deres hår. De fleste kvinder, og jeg taler af erfaring, kan spotte en tupé og/eller hårtransplantation på kilometers afstand. (Tænk på Joe Biden). I stedet for at signalere virilitet, som du måske synes du gør, signalerer det forfængelighed og svaghed. Det signalerer at du sætter for stor tiltro til dit udseende. Gud gav nemlig den personlige forfængelighed til kvindearten af en helt særlig grund.
Mænd er mere visuelle end kvinder. De fleste (konservative) kvinder er klar over det. Vi ved at udseendet er vigtigt for Jer. Men venligst lad være med at misforstå det, og tro at kvinder har den samme tillid til dit udseende som du har til deres. Når vi vælger en mand, har de fleste kvinder fem eller 6 prioriteter, der står over dit udseende. Koncentrer dig om dine stærke sider, ikke dine svagheder.


Her følger endnu et godt råd: Hvis du ønsker at være attraktiv over kvindekønnet, så lad, for Guds skyld være med at deltage i sensitivitetskurser eller lytte til noget råd fra venstreorienterede kvindegrupper der påstår de taler på alle kvinders vegne. Det gør de ikke.

Eksempel: Intet er mere hæmmende for en kvinde, end når en mand standser midt i en "handling" og spørger dig om han har lov til at gå videre til næste skridt. Det er en helt tydelig indikation af,  at han har købt den der feministiske idioti, fremfor at have tillid til at du selv kan bestemme, hvad "øjeblikket" kræver lige nu. Det virker måske overfor venstreorienterede 'babes' (er det ikke en selvmodsigelse?) men højreorienterede kvinder længes efter at du tager føringen.


Gør blot det der forekommer naturligt - stol på kropssproget. 80% af al kommunikation er ikke-verbal. Derfor er tårer der strømmer ud af en mand bare så meget frastødende. I hvert fald for konservative kvinder.

Bekyt os, tilbed os, jagt os, men forstå venligst at en stor ikke tudemikkel vil virke. Hvis du er usikker på hvad vi ønsker så hold blot mund et øjeblik. De fleste kvinder vil fortælle dig hvad de ønsker, før eller senere. Det er bedre at blive betragtet som værende klog og mystisk end en slapsvans.


Sidst men ikke mindst. Kvinder ønsker du skal udforske deres "indre barn," ikke dit eget. Det samme gælder med navlebeskuelse.

Tag føringen, drenge. Behold bukserne på. Vær ikke bange for den rolle Gud tilegnede dig. De fleste kvinder forstår, hvor hårdt det er for dig at risikere afvisning. Vi ved, at det være fastlåst i at skulle betale restaurantregningen ikke er retfærdigt. Men selvom de venstresnoede tror de kan påtvinge "lighed," så ved vi også at livet bare ikke er retfærdigt.

Væn Jer til det. Og hvis du er interesseret i en konservativ kvinde, så drop lommetærklæderne.


http://www.americanthinker.com/2011/02/what_conservative_women_want.html

Nancy Morgan is a columnist and news editor for conservative news site RightBias.comShe lives in South Carolina

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails