fredag den 8. juli 2011

Islams absurditeter og dens vold - en sammenhæng

Hvordan islamiske absurditeter beviser islamisk vold


Forleden dag så jeg en video med en sheik der advarer muslimer mod at se bort fra Muhammads sunna, eller de regler og sædvaner som profeten beskrev for muslimerne. Til støtte for sin pointe læse han en hadith, hvori Muhammad fortalte muslimer: "Når du vågner af din søvn for at bede, da vask først din hånd før du lægger den i tvætningsvandet, for du ved ikke, hvor din hånd har været i nattens løb."

Derpå fortalte sheiken om en mand, der efter at have hørt Muhammads ord, forhånende sagde, "Hvad, skulle jeg ikke vide hvor min hånd har været?!"

Manden vågnede blot for at finde sin arm - fra hånd til albue - langt oppe i sin endetarm.

Historiens morale? Jo, det er farligt at ignorere Muhammads ord. Sheiken understregede den autoritative kilde til denne anekdote, Sharh Sahih Muslim, og læste den afsluttende advarsel: "Lad således den dødelig frygte Allah og se ikke let på sunna - for se hvad der skete med denne mand for at gøre oprør og håne profetens ord." 

Sheiken viser, hvor langt op i endetarmen armen var

Det er grund til at Islams vogtere - før som nu - altid truer muslimerne med at de skal tage sunna alvorligt: Muhammad har sagt et antal bizarre eller perverse ting der naturligvis vækker afsky, om ikke direkte latter.

Lad os se på blot en af dem: Det at voksne skal die, eller rida' al-kabir i Islam, der begyndte da Muhammad beordrede en kvinde at "give bryst" til en voksen mand. Fordi den er med i en kanonisk hadith da går top muslimske autoriteter i dag, 1400 år senere, stadig ind for denne perverse praksis. Trods alt ville det at afvise den eller nogen anden kanonisk hadith være det samme som af afvise kilderne og sædvanerne i usul al-fiqh - kort sagt at forkaste Sharia. (se denne artikel på synopsis om emnet.)

Lad os nu forbinde trådene for at se, hvordan det bizarre i Islam også viser volden.

Overvej dette: Hvis muslimer stadig er tvunget til at gøre ting som "af få bryst" som voksen, blot fordi det 7. århundredes Muhammad sagde det, er det da ikke logisk at konkludere at de vil gå ind for profetens endnu bedre dokumenterede og ubestridelige ord vedrørende de vantro?

Se således på det: Emnet "give bryst" til voksne er pinligt for muslimerne; den giver dem overhovedet ikke nogen form for fremskridt eller goder, den sætter dem, især deres kvinder, i en latterlig position (faktisk er det som nummer 1 på denne listen med "de ti mest bizarre eller latterlige fatwas"). Hvorfor er det da stadig et relevant problem blandt muslimer? Fordi Muhammad engang beordrede det. Således, om du kan lide det eller ej, da må muslimen se at forlige sig med det.

Hvad så med Muhammads andre bud - bud der, hvis de overholdes, i stedet for at gøre dem pinligt berørt, vil give muslimerne magt, velstand og hedonistiske nydelser - det er bud der så udmærket paasser med menneskehedens mest primitive impulser? Jeg taler her om Muhammads (og dermed Sharias) bud til muslimerne om at føre krig ("jihad") mod de vantro, at plyndre de vantro for hans velstand, kvinder og børn og at holde ham i evig underkastelse - alle de ting der er Islams historie, vis à vis ikke-muslimen.

Med andre ord, den muslimske mentalitet der tilskynder til behovet for at gå ind for at "give bryst" til voksne blot fordi Muhammad engang gav råd om det, skal helt sikkert 'sælges' sammen med profetens konstante tilskyndelser til krig og erobring.

Da vi bor i områder, hvor den muslimske verden er betydeligt svagere end den vantros verden, og den muslimske verden derfor lige for tiden ikke er i stand til en fuld offensiv, kan man let overse denne kendsgerning. Men intentionen er der helt bestemt. Man behøver blot at se, hvordan ikke-muslimske minoriteter, især kristne behandles i den muslimske verden - de forfølges, bortføres, voldtages og udplyndres - vær sikker på det.

Raymond Ibrahim a Shillman Fellow at the DHFC, is a widely recognized authority on Islam. Join him as he explores The Intersection—the pivotal but ignored point where Islam and Christianity meet—including by examining the latest on Christian persecution, translating important Arabic news that never reaches the West, and much more.

http://frontpagemag.com/2011/06/30/how-islamic-absurdities-prove-islamic-violence-2/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails