onsdag den 13. juli 2011

North Korea formand for FN Nedrustningsrådet

North Korea formand for FN Nedrustningskonference. Canada siger nej, US indvilliger

Thomas Lifson


FN's moralske fallit er endnu engang udstillet, da kernevåbensprederen, serieløgneren Nordkorea har indtaget formandssædet i FN Konference om Nedrustning i Geneve. For Obama administrationen er en moralsk nedtur ikke det store problem. Fox News rapporterer:
U.S. vil ikke følge Canada med at boycotte en FN Nedrustningskonference under ledelse af Nordkorea, det selvom Udenrigsministeriet medgiver at slyngelregimet har krænket sine nedrustningsforpligtelser overfor Sikkerhedsrådet og det internationale samfund.

"Vi har valgt ikke at gøre det til et stort emne fordi det er en relativ mindre begivenhed uden betydning," sagde Udenrigsministeriets talskvinde Victoria Nuland.
Canada, der har en konservativ regering finder det absurde i situationen utålelig. AFP rapporterer:
Canada boycotter FN Konferencen om Nedrustning i protest efter at Nordkorea har overtaget ledelsen af rådet, i rotationen, sagde Udenrigsministeren John Baird mandag.

"Jeg mener, at det vil vil gøre er blot at trække os og boycotte enhver aktivitet ved konferencen til efter den 19. august," sagde Baird. "Essensen, med hensyn til nedrustning, er at Nordkorea er blevet et slyngelregime."


Pyongyang sidder i formandssædet i FN rådet fra 28. juni til 19. august og har allerede sagt, at man er klar til gå igang med kernevåbenkontrol samtaler, der har været i et dødvande i de sidste to år.

Men Canada har ønsket at markere en "barsk holdning," sagde Baird på en telefonkonference for pressen, og tilføjede at det ikke var gunstigt for denne konferense "om et land som Canada forbliver tavs."


"I dag suspenderer vi vor deltagelse i FN Konferencen om Nedrustning," sagde Baird i en særlig udtalelse.
John Baird
Hvilken flov optræden af United States. Obama administrationen kan bliver fortørnede over jøderne der bygger til på deres huse på Vestbredden, men et morderisk, hjerteløst regime der udhungrer sit eget folk bliver beæret med et FN formandskab, se det giver ingen anledning til vrede.Mange tak, Canada, for at udstille Obama administrationens ægte værdier.http://www.americanthinker.com/blog/2011/07/north_korea_chairs_un_disarmament_conference_canada_quits_us_downplays.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails