torsdag den 18. august 2011

Islams Nyttige Idioter

Islam's Nyttige Idioter



Islam nyder godt af en stor og indflydelsesrig allieret blandt ikke-muslimer: En ny generation af "nyttige idioter," (se denne artikel på synopsis) som Lenin benævnte så levende de personer i de liberale demokratier der fremmede kommunismens arbejde. Denne nye generation af Nyttige Idioter lever også i venstreorienterede demokratier, men tjener nu islamofacismens sag - endnu en ondsindet form for totalitær ideologi. 



Nyttige Idioter er naive, de er tåber, de er blinde overfor kendsgerningerne, de er urealistiske, de er idealistiske, de er drømmere og lever med fuldt overlæg i benægtelse eller i et selvbedrag. De stammer fra rækkerne af de kronisk ulykkelige.

De er anarkister, der er spirende revolutionære. De er neurotikere der er i krig med selve livet. De er misfornøjede fremmedgjorte fra regeringen, virksomhederne og næsten lige præcis hvilken som helst samfundsinstitution.

Den Nyttige Idiot kan være milliardær, en filmstjerne, en kendt akademiker, en politiker, eller fra ethvert andet segment af befolkningen. Uden for alt diskussion er de allerfarligste variant af Den Nyttige Idiot den "Politisk Korrekte." Han er mester i udøvelsen af formildende omskrivninger, af at søge i skjul, dobbelttydig tale og direkte bedrag.

De Nyttige Idioter opnår tilfredsstillelse ved at være mod det etablerede. Han finder en pervers nydelse i at hjælpe i de kræfter hvis mål er at afmontere den eksisterende orden, uanset hvad den så er: En orden han enten hverken anerkender eller følger han tilhører.

Den Nyttige Idiot er fyldt med konflikter og uærlighed. Han magter ikke at se indad på sig selv og opdage årsagerne til sine egen problemer og den ulykkelighed han lider under mens han samtidig er klar til at stille sig på deres siden som giver hans forvrængede forestilling gyldighed.
Meget forståeligt er det langt lettere at beskylde andre og verden udenfor end at undersøge sig selv med et selvkritisk og selvforbedrende øjemål. Ydermere er det at kritisere og beklage sig  - den liberale praksis hos Den Nyttige Idiot - noget der krævet kun lidt talent og energi. Den Nyttige Idiot er en fremragende 'lænestolsfilosof,' og en 'mandag morgens fodboldtræner.'

Den Nyttige Idiot er ikke det samme som en person der helt ærligt har et anderledes synspunkt. Et samfund uden ærlige og åbne forskelle i synspunkter er et dødt samfund. Kritik, forskellighed og friske ideer er livsblodet i et levende samfund - selve det som adskiller det fra autokratier hvor den officielle holdning er ukrænkelig.

Selv en "normal" person bruger en hel del mere energi rettet mod at 'reparere' ting omkring sig, end at arbejde på at overvinde egne fejl og mangler, eller bidrage positivt til det store samfund. Folk holder ikke af at gøre status over, hvad de foretager sig eller ikke foretager sig, for de forhold de ikke bryder sig om.

Men Den Nyttige Idiot fører tingene langt længere ud. Den Nyttige Idiot er blandt så mange andre ting, en mester i at 'spille' syndebuk. Han giver skylden videre på andre mens han frigør sig for ansvaret, han har en lang belejlig liste med kandidater han kan beskylde for både det ene og det andet og for ingenting, og ved at leve dette forvrængede liv, bidrager han til samfundets dårligdomme.

Den Nyttige Idiot kan endog være optaget med bevidst misinformation og bedrag. hvis det passer ham. Udtryk som "politisk islam" eller "radikal Islam" for eksempel er nogle af Den Nyttige Idiots talemåder. Disse udtryk eksisterer slet ikke i Islams daglige sprogbrug, netop fordi de er overflødige. Islam ved selve sin natur er ifølge sin drejebog - Koranen -  en radikal politisk bevægelse. Det er Den Nyttige Idiot der 'renser Islam og forfører befolkningen ved at sige at "den ægte Islam" udgøre selve religionens 'væsen,' og at dette 'væsen' er ikke politik og moderat.

Beklageligvis følger store dele af befolkningen med i disse forvrøvlede eufemismer der skildrer Islam, fordi man foretrækker at tro dem. Det er mindre truende at tro, at blot et lille forført segment af Islam er radikal eller politisk motiveret og at selve Islams 'væsen' virkelig er moderat og ikke politisk.

Men Islam er politisk ind til benet. I Islam er moskeen og Staten den en og samme - moskeen er Staten. Dette arrangement går helt tilbage til Muhammads dage. Islam er også radikal til det ekstreme. Selv det "moderate" Islam er i sin lære radikal som i sine gerninger. Muslimerne tror at alle ikke-muslimer, uden undtagelse, er dømt til helvede og fortjener at blive behandlet elendigt af de troende.

Ingen radikal barbarisk nedværdigende handling er utænkelig for muslimerne i deres behandling af andre. De har smadret de uerstattelige Buddha statuer, jævnet andre religioners monumenter til jorden og bulldozet hen over ikke-muslimers begravelsespladser - nogle få eksempler på det udtalte foragt for andre.

Muslimer er radikale selv ved deres handlinger indenfor deres tro. Forskellige sekter og undersekter benævner andre sekter og undersekter for frafaldne, værdige til døden; kvinder behandles som husdyr, frarøvet mange rettigheder: Hænder hugges af for tyveri, endda af et brød; seksuel krænkelse straffes med stening og så meget, meget mere. Disse er normen i dagligdagen som den førende "moderate" muslimer lever under de stenalderagtige Sharia Love. 

Den "moderate" hovedstrøm i Islam har været direkte for folkedrab lige fra begyndelsen. Deres egne historikere fortæller at Ali, den første imam hos Shiiterne og svigersøn til Muhammad med hjælp af endnu en mand, halshuggede 700 jødiske mænd i overværelse af Profeten. Allahs Profet og hans disciple tog de myrdede mænds kvinder og børn som slaver. Muslimerne har været og fortsætter med at være, de mest nederdrægtige og skamløse udøvere af slaveriet. Slavehandlen, selv i dag, er en blomstrende forretning i nogle islamiske lande, hvor velstående, perverse sheiker sælger de fattiges børn, fra menneskehandlere til deres sadistiske fornøjelser.

Koranen selv oplærer muslimer til bedrag og at lyve - noget som Muhammad praktiserede i sit liv når det forekom ham belejligt. Efterfølgende har islamiske herskere og ledere gjort det samme. Khomeini, stifteren af Den Iranske Revolution i 1979 demonstrerede for folket under et demokratiets banner. Men hans støtte til demokrati er var ikke en forpligtelse af en ærlig mand, men snyd. Lige så snart han fik samlet sig magtens tøjler, gik Khomeini med stor ihærdighed i 'kamp' mod De Nyttige Idioter på hans tid. Disse 'bedste' af Irans børn var blevet gennemført bedraget og benyttet af de snedige falske populistiske religiøse og måtte flygte ud af landet for at undgå den skæbne som titusinder der var fængslet eller henrettet af den storbedragende imam var blevet. 

Næsten tre årtier efter den tragiske Islamiske Revolution i 1979, kaster det kvælende styre fra Islam sin dødsskygge over iranerne. Et stolt folk, med en beundringsværdig av og kultur bliver systematisk frataget sin identitet og tvunget til at tænke og opføre sig som de barbariske og intolerante muslimer.

Iranerne har, for eksempel altid behandlet kvinder som lige, og kan nu se dem blive reduceret, af det stenalderlignende præsteskab, til en undermenneskestatus ved den islamiske lære. Ethvert forsøg fra Irans kvinder side på at stå imod det kvindehadende styre fra Muhammads mullaher bliver uden nåde undertrykt. Kvinder bliver slået, fængslet, voldtaget og dræbt ligesom mænd uden nogen dom eller nogen nåde.

Læren er tydelig. Pas gevaldig på De Nyttige Idioter der lever i de liberale demokratier. Bevidst, eller ubevidst tjener de som de bedste og mest effektive frivillige soldater for Islam. De baner vejen for at Islam kan få fremgang og de vil helt sikkert være blandt de allerførste ofre for Islam ligeså snart den opnår magten.
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Amil Imani is an Iranian-American writer, poet, satirist, novelist, essayist, literary translator, public speaker and political analyst who has been writing and speaking out about the danger of radical Islam both in America and internationally. He has become a formidable voice in the United States against the danger of global jihad and Islamization of America. He maintains a website at www.amilimani.com. Imani is the author of the riveting book Obama Meets Ahmadinejad and the upcoming thriller Operation Persian Gulf.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails