søndag den 14. august 2011

Vi er alle kommunister nu. Del 2

Vi er alle kommunister nu, del 2

Ellis Washington

Del 1. kan læses her: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/08/vi-er-alle-kommunister-nu-del-1.html  


Santayana's famous aphorism is inscribed on a plaque at the Auschwitz concentration camp translated into Polish
Tidligt i 1980'erne var en af de bøger jeg læste på college, og som fik mig til at gå fra  Demokratisk Socialisme til konservatisme bogen  "The Naked Communist" (1958) af Cleon Skousen.

De 45 kommunistiske mål som Skousen dokumenterede for over 50 år siden ligner dagens aviser, men de fleste mennesker er enten for uvidende ("Jeg aner det ikke" apatiske "Jeg er ligeglad") eller egocentriske ("Jeg vil have magt") til at forstå, at siden FDR har begge politiske partier i det store og hele ladet sig forvandle til en gang hykleri af Leviathansk størrelse. Amerika har afviklet sig til en tjentivrig velfærdsstat, hvor flere og flere af borgerne er ofre for -

Undersøg denne enkle syllogisme herunder fra selve kommunismens forfædres munde:
Marx: Demokrati er vejen til socialisme;
Lenin: Demokrati er uundværligt for socialismen. Socialismens mål er kommunismen.
Marx: Betydningen af fred er fraværet af modstand til socialismen.
Logikken er både forførende ond og fuldstændig. Amerikas Grundlæggende Fædre hadede demokrati, og kaldte det 'pøbelvældet" eller pøblens styre, og betragtede det som en af de mest umoralske former fro regering som mennesket nogensinde har fundet på. Karl Marx udnyttede det groteske ved demokratiet og fup kapitalismen i sine skriverier og forstod at disse økonomiske politiker fremmer klassekampen og socialisme og at socialismen blot er et eufemisme for kommunisme.

De seneste eksempler på regeringen der overtager produtktionsmidlerne kan ses med Præsident Obama der gør General Motors til Government Motors i 2009, med Obamacare, Wall Street, fagforenings- og gældsindustrikautioner.

U.S. accept af sameksistens som det eneste alternativ til atomkrig og U.S. villigheden til at kapitulere fremfor at gå ind i en atomkrig.

Den konservative intellektuelle Ann Coulter skrev, "Der er kun to valgmuligheder overfor vilde mennesker: Kæmp eller løb. Demokraterne har altid villet løbe, men det dækker sig ind under meningsløse floskler som 'diplomati,' 'afspænding,' 'engagement,' 'multilateral samarbejde', 'inddæmning' og 'vende sig mod FN.'"

Demokratiske socialister og RINO Republikanere tror helt ufornuftigt den marxistiske aforisme, "Betydningen af fred er fraværet af modstand til socialismen," men Reagan sloges for ideen, "Fred gennem styrke!" Sejr er den eneste vej for Amerika for at kæmpe mod en uforsonlig fjende som Marxismen i Vesten, kommunismen og deres fascistiske fætter Islam. Forsoningspolitik har domineret amerikansk udenrigspolitik siden Korea krigen - og det har bevidst forkrøblet vor militære agtpågivenhed. Vi frygter atomkrig i stedet for at vore fjender frygter United States.

Tillad fri handel mellem alle nationer uanset deres kommunistiske tilhørsforhold og uanset om ting kunne benyttes til krig

Falsk kapitalisme og mange i GOP (Republikanerne) kræver ingen restriktioner på fri handel, endog med Djævelen selv, uden hensyn til de moralske overvejelser. Denne radikale 'åbenheds' politik overfor kommunismen begyndte under Nixon, der åbnede Vestens dør til Kina i 1970'erne og i 1990'ernes Clinton, der forræderisk hemmeligt gav U.S. militære hemmeligheder til Kina. Nu fyrre år senere er Kina Amerikas rival militært, vi skylder dem enorme summer i gæld, som de benytter til at manipulere vor økonomi ved kunstigt at lade den kinesiske yuan have mindre værdi og dermed falder den amerikanske dollar i værdi. Kina og Rusland har agressive planer om at få fjernet dollaren som verdens valuta.

Langtidslån til Rusland og Sovjet satellitstaterne og ydelsen af amerikansk hjælp til alle nationer uanset deres kommunistiske ledelse.



Mere end $58 milliarder af  Amerika's $14.5 billioner gæld går til at betale for hjælp til udlandet (det vil sige - internationalt velfærd) og disse midler bliver skammeligt benyttet til at bestikke socialistiske diktaturer og fascistiske regimer rundt om i verden, der lader som om de er vore allierede, derfor giver vi dem penge ("fred og sikkerhed"9). Med dette blev et løftebrud fornylig opdaget i Amarika i form af over 3 milliarder dollars om året i hjælp til Pakistan der angiveligt husede Osama bin Laden i seks år - ikke i ugæstfrie huler, men med hans familie i et luksuspalæ mindre en 500 meter fra det som svarer til Pakistans West Point militærakademi.

Anerkend Det Røde Kina, og giv Røde Kina adgang til FN

Siden Korea krigen har Amerika været i en Kold Krig mod Kina, dog var Kina under 2. Verdenskrig Amerikas allierede. U.S. gav derfor Beijing lov til at komme ind i FN, og siden 1946 et sæde som en af de fem permanente medlemmer af FN's Sikkerhedsråd, hvilket giver dem Vetoret til at hindre Amerika i at gå i krig for at beskytte vore vitale nationale interesser.

Lad Øst og Vest Tyskland være separate stater til trods for Krushchevs løfte i 1955 om at løse det tyske problem ved frie valg under overopsyn af FN.

Seks år senere trak Krushchev sit løfte tilbage om at støtte en forenet tysk politik og den 13. august 1961, blev en permanent mur bygget af Den Tyske Demokratiske Republik (østtyskland), hvor Sovjet dermed helt og aldeles afskar Vestberlin fra den omkringliggende Østtyskland og på den mest brutale måde forlængede Østtyskland kommunistiske slaveri med yderligere 30 år.

Træk konferencerne om at forbyde atomafprøvninger i langdrag, fordi United States er gået med til at suspendere tests så længe forhandlingerne skrider fremad.

Ifølge Wikipedia, har verdens ni atommagter udført flere end 2000 atomare testsprængninger. Iran, den erklærede fjende af Amerika, Israel og Kristendommen, er meget tæt på at blive verdens 10. atommagt, alt FN kan gøre er at afholde endnu en værdiløs kerneforsøgsforbuds konference under dække af "forhandlinger."

Giv alle Sovjet satellitstaterne individuel repræsentation i FN.

Rusland, sammen med Amerika, Storbritannien, Frankrig og Kina er de fem permanente medlemmer af FN sikkerhedsrådet - hvilket fremtvinger dette spørgsmål: Hvorfor bød De Allierede, der brugte billioner af dollars og ofrede over 55 millioner liv for at udslette Aksemagterne, Hitlers nazisme og Hirohitos fascisme i 2. Verdenskrig, ikke alene Rusland og Kina velkommen i De Forenede Nationer med åbne arme, men i over 70 år tillod dem at nyde de eftertragtede sæder i FN Sikkerhedsrådet? Fordi liberalismen fører til demokrati, der fører til socialisme, der fører til kommunisme, der fører til undervisning i ateisme, globalt folkemord og tyranni.

Demokrati, socialisme og kommunisme er gennemført onde og uforsonlige ideer der altid vil fejle fordi de altid vil falde sammen under vægten af deres egen umoral.




http://www.youtube.com/watch?v=vV90Joy1uGw

Read more: We're all communists now, Part 2 http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=295741#ixzz1Le6BvJ33

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails