fredag den 21. oktober 2011

Elev straffet for at være kristen


14-årige Dakota Ary går på  Western Hills High School i Fort Worth Texas. Han er en flidselev der spiller fodbold og aldrig har givet anledning til nogen problemer på skolen; det vil sige indtil i sidste uge.

Som Dakota fortæller var emnet homoseksualitet blevet diskuteret ved en række lejligheder i hans tysk klasse og pensum. Da emnet igen dukkede op i sidste uge, fortalte han eleven bag sig at han var kristen og at han mente at homoseksualitet var forkert

Hans tysklærer overhørte kommentaren og begyndte at råbe ad ham og truede med at lade ham skrive op med en anmærkning, og sendte ham derpå til skolens kontor. Da man der hørte hvad der var sket, og hvad Dakota havde sagt, gav den assisterende rektor Dakota to dages suspendering fra skolen.

Skolen kontaktede Dakotas mor, Holly Pope, for at informere hende om at hendes søn havde problemer. Efter at Pope havde udtrykt sin utilfredshed med skolens beslutning, blev suspenderingen reduceret fra to til en dag. Pope var stadig ikke tilfreds da skolen insisterede på at straffe hendes søn for at give udtryk for sin kristne tro overfor en anden elev.



Matt Krause, en advokat, har taget sagen op for Dakota og moren, og har truet med et sagsanlæg mod skolen for at krænke Dakotas 1.st Amenedment ret til ytringsfrihed. Om nødvendigt er Krause beredt på at føre sagen hele vejen op til Højesteret,

Dette er blot en ud af de mange stadig flere sager, hvor lærerne i de offentlige skoler er intolerante og krænkende overfor enhver elev der bekender deres kristne tro. Vi hører hele tiden om rapporter, hvor lærere i videnskab hele tiden angriber kristne, især de som tror på den bibelske skabelsesberetning og som åbenlyst latterliggør dem foran deres klassekammerater. Nogle lærere siger endog til deres kristne elever, at disse er dumme og uvidende. Sidste år kaldte en buschauffør en kvindelig elev en ‘en dum lille hykler’ fordi hun sagde til et andet barn i bussen at homoseksualitet var forkert og der skete intet med chaufføren i den andledning.

Det er helt i orden at bagtale, latterliggøre, nedgøre og være blasfemisk over Gud, Bibelen og Jesus Kristus. Lad imidlertid en kristen give udtryk for sin tro, om det så blot er overfor en anden elev, og flere og flere skoler vil straffe dem for det.


Vor offentlige skolesystem er blevet så gennemført gennemtrængt og korrumperet af verdslig ateistisk humaniseme så alt er accepteret, toleret, herunder seksuel perversion, hedensk religion og det at forhåne Bibelen, alt der har noget med Kristendommen at gøre, Dette burde være en advarsel til alle kristne forældre der har et barn i offentlige skoler. At sende et kristent barn til en verdslig offentlig skole er ikke anderledes end at sende barnet i en dagpleje der er under opsyn af en pædofil. Man sætter barnet i en farefuld situation, hvor det eneste formål er at ødelægge deres tro.

Read more: Student Punished for Christian Faith | Godfather Politics http://godfatherpolitics.com/1104/student-punished-for-christian-faith/#ixzz1Z8czsnmn

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails