lørdag den 14. januar 2012

Martin Luther King og kommunismen!

King, Kennedy og kommunismen       

Cliff Kincaid  

Nu hvor den officielle indvielse af Martin Luther King Jr. mindesmærket i Washington D.C. nærmer sig (har fundet sted) er de venstreorienterede medier i fuld gang med en ‘skadeskontrol’ over en afsløring af borgerrettighedslederen fra en uventet kilde - Caroline Kennedy, datter JFK og Jackie Kennedy. Hendes nye bog, Jacquelin Kennedy: Historiske samtaler om livet med John F. Kennedy, gør det utvetydigt klart at Jack og Bobby Kennedy, ligesom Jackie, skuede bag den officielle facade af præsten King og kendte ham som en bevidst løgner når det drejede sig om hans forbindelser med kommunisterne og en slyngel i hans privatliv. Jackie kaldte King “en fupmager” i båndede samtaler der netop udgør grundlaget for bogen. 


Dette har skabt et dilemma for medierne, der tilbeder Kennedy’erne og King. Derfor har mediepersoner som Andrea Mitchell​ fra NBC News og Diane Sawyer​ fra ABC News besluttet at give al skylden for balladen til tidligere FBI direktør J. Edgar Hoover​ . Men den vildledning duer bare ikke. Bogen har sit eget faste grundlag og udgør en større domfældelse over en mand der betrages som et nationalt ikon.
                       


Mandag aften var Mitchell på NBC Nightly News for at dække over kontroversen ved at hævde at kommentaren “fupmager” var på grund af det politiske spil der blev spillet af FBI direktøren J. Edgar Hoover. Faktisk viser beviser at både JFK og hans bror Bobby selv havde skaffet sig, og overdraget information om King’s udenomsægteskabelige affærer og jagt på kvinder. Det var information man havde skaffet sig gennem aflytninger af King og med tilladelse fra Bobby. 


Bogens baggrund er i båndede interviews udført i 1964 af Arthur M. Schlesinger, Jr. med Jacqueline Kennedy. Der citeres at Jackie siger at JFK havde fortalt hende om “et bånd som FBI havde med Martin Luther King....hvordan kan ringede op til alle dise piger og arrangerede en fest for mænd og kvinder, jeg mener, en salgs orgie på hotellet, og alt det der.” 


Jackie sagde hendes reaktion på en sådan opførsel var af hun følte “afsky” og at King var “sådan en fupmager.” Jackie tilføjer, “Efterfølgende fortalte Bobby mig om de bånd med disse orgier de havde og hvordan martin Luther King lavede sjov med Jack’s begravelse.”



Mitchell’s falske fremstilling ignorerede, hvordan Kennedy brødrene, begge anti-kommunister, Demokrater, var oprørte over King’s forbindelser med kommunisterne. Hun forklarede: “På det tidspunkt forsøgte FBI-direktøren J. Edgar Hoover at puste til splittelsen mellem Kennedy’s og Dr. King, ved at fortælle Bobby Kennedy, at Dr. King var blevet aflyttet af FBI og at han var kommet med barske kommentarer om Jackie Kennedy der kyssede sin mands kiste på hans begravelsesdag.”

Men Mitchells tale om Hoover der skulle puste til uoverenstemmelser er det rene sludder. Hoover var imod King på grund af en inderlig bekymring for hans kommunistiske forbindelser, med information, og hans udenomsægteskabelige affærer som et resultat af overvågningen af borgerrettighedslederen. Bogen gør det klart, at den rapport, hvor Jackie sagde King var en “fupmager” ikke var med grundlag i noget der var sagt om en kiste, det var på grundlag af afsløringer som var givet til Jackie Kennedy af hendes mand om at King, en højt æret præst, der citerede Bibelen, var en notorisk utro ægtemand og selskabsløve. 


Ifølge bogen delte Bobby Kennedy den foragt for King’s hemmelige seksuelle perversioner.

Det kan se ud som om at Mitchell enten ikke har læst bogen eller helt bevidst har fremstillet, hvad der står i den på en forkert måde. Dette er det ægte kendetegn for en venstreorienteret journalist der er bekymret over at et venstreorienteret ikons rygte skal blivet tilsmudset. 


Den 13. september i en to-timer ABC special med Jacqueline Kennedy båndene,  “Jacqueline Kennedy: In Her Own Words,” er der også et forsøg på at spinne de skadelige afsløringer om King og give Hoover skylden for dem. 


Diane Sawyer, vært på special programmet, sagde at Hoover “havde fortalt præsidenten at King deltog i fester der havde masser af sex.” Sawyer sagde at den omtalte kommentar om begravelsen var “et ondsindet rygte” plantet af Hoover sammen med Bobby. Således fremstillede Sawyer Kennedy brødrene i et dårligt lys som værende marionetter for Hoover’s FBI. Faktisk var det ikke Hoover der udførte deres ordre. 


Michael Beschloss, der skrev introduktionen til bogen insisterede i æteren på at “Der er diskussion om hvorvidt det er Martin Luther King der er på FBI’s bånd eller ej. Men Bobby Kennedy mente at det var det.” Det er helt åbenbart at Bobby havde lyttet til nogle af båndene, læst afskrifterne eller stolet på opsummeringern der blev givet af FBI. Ligeså vigtigt er det, at Bescholss ved at King blev aflyttet af FBI, (og at båndende blev godkendt af Bobby, Chefanklageren) på grund af Kings kommunistiske forbindelser og bånd til det Sovjet betalte Communist Party USA. Men også dette er et tabu emen for de venstreorienterede medier.
 

Rep. John Lewis dukkede op på ABC programmet og lagde skylden på Edgar J. Hoover for de dårlige omtaler af King, og siger at Hoover foragtede King og ønskede at “ødelægge den mand.” Caroline Kennedy blev bragt til at sige at trods, hendes kritik af borgerrettighedslederen i bogen, så beundrede hendes mor King.  


Disse forsøg på at spinne mod beviserne i bogen, og som er givet endog af Kings tidligere medarbejder er forkastelige. For eksempel godkendte Ralph David Abernathy, præsident for
Southern Christian Leadership Conference (SCLC) i sin bog, And the Walls Came Tumbling Down, Kings udenomsægteskabelige affærer. 


På NBC Nightly News følte Andrea Mitchell sig tilsyneladende forpligtet til at fortælle om den eksplosive “fupmager” kommentar om King, men besluttede at ignorere det ægte bevis i bogen og gav skylden til Hoover. En sådan opførset er et yderligere bevis på mediernes direkte manglende hensyn til kendsgerninger for at tjene et politisk formål. ABC News forsøgte sig med en variation over denne strategi. 


New York Times​ havde i det mindste fat i de rigtige kendsgerninger ved at bemærke at Jackie’s kommentar om King som en “fupmager” var baseret på “elektronisk aflytning” hvori man fandt at King “arrangerede møder med kvinder.”


   2 minutter inde i videoen


Men baggrunden for båndene, aflytningerne blev ikke afsløret. Og den kendsgerning at de blev godkendt af Bobby Kenndeý, Chefanklageren blev meget belejligt udelukket. 


David J. Garrow forklarede noget om kontroversen i sin bog fra 1981 The FBI​ and Martin Luther King, Jr​., ligesom i en artikel i Atlantic baseret på bogen. Han bemærker at Bobby bemyndigede FBI til at påbegynde aflytningen af Kings telefoner fordi han “troede at en af Kings nærmeste rådgivere var et topmedlem af  American Communist Party​, og at King gentagne gange havde vildledt administrationens embedsmænd om han nuværende nære bånd til denne mand.” Denne tilknyttede person var Stanley Levison, der havde været med i Communist Party USA’s finansislle forretninger og hjalp med til at skaffe støttemidler gennem Moskva. Da Kennedyerne var blandt det svindende antal af national Demokrater der var imod international kommunisme og øsnkede at se den besejret da bekymrede disse rapporter dem virkeligt.


Men Levison var ikke den eneste der gav grund til bekymring skriver Garrow, “Levison, fortalte FBI Kennedy og Marshall (Burke Marshall, vicechefanklageren vedr. borgerrettigheder), havde fornylig ansat, som chef for SCLC’s lille New York kontor, en ung afro-amerikaner ved nanv Jack O’Dell, hvis offentligt dokumenterede tilhørsforhold med CPUSA blot få år tidligere havde tiltrukket sig opmærksomhed fra ikke venlig stemte komitemedlemmer fra Kongressen. Kennedys inderkreds besluttede at enhver assistent i administrationen der var knyttet til King skulle advare ham utvetydigt, dog venligt, om den politiske fare ved at han fortsatte sit samarbejde med Levison og O’Dell. King accepterede dette på venlig vis, og overhørte derefter advarsel efter advarsel.” (O’Dell kom senere til at arbejde for Kings medhjælper Jesse Jackson

Således snød KIng Kennedyerne, sine allierede i borgerrettighedskampen. I sin bog citerede Garrow, Marshall for at sige at Kings bedrageri i denne sag var betydningsfuldt og at båndene derfor helt på sin plads. “Jeg mener,” sagde Marshall, “hvis man accepterer konceptet om national sikkerhed, hvis man accepterer konceptet om at der er et Sovjetunionen med et apparat som forsøger af intervenere med ting her - som man må acceptere - og at der er et nationalt sikkerhedsproblem, og at båndene derfor er på sin plads i denne sag. Jeg ved ikke hvad der kunne være vigtigere end at få den slags kommunist som Bureuauet  hævdede den mand var, og som direkte øvede indfydelse på King overvåget.” 
 
 Mindestatuen af King - udført i Kina af kinesisk kunstner af kinesisk granit, og ligner statuer er kommunistiske ikoner

Kommunisterne manipulerede med borgerrettigheds bevægelsen i den retning der gavnede dem, såsom at øve indflydelse på King så han var kritisk overfor krigen mod kommunisterne i Vietnam, og systemet med den form for kapitalisme som U.S. står for. 

Garrow, som havde sympati for King og kritisk overfor FBI forklarede, “Således var hovedårsagen for beslutningen om at aflytte dr. King, for Robert Kennedy og Burke Marshall, ligesom det var for FBI, en oprigtig frygt for hvad Stanley Levinson stod for, og hvorfor Martin Luther King fastholdt kontakten med ham trods utallige advarsler, og mod Kings eget løfte om at afslutte forbindelse.”

Denne information, der nu ikke længere er offentlig tilgængelig, giver et nødvendigt perspektiv om selve aflytningen. Bemyndigelsen var at dokumentere Kings kommunist forbindelser, samtidig gav overvågningen bevis for hans utroskab, der var i skarp modsætning til hans stilling som en Guds præst der prædikede dyd i offentligheden. Men seerne til Andrea Mitchells rapport om Jackie Kennedy der benævner King “fupmager” havde ingen mulighed for, med baggrund i hendes udsendelse, at forstå at kontroversen faktisk handlede om noget andet. I stedet slap de afsted med at formidle, at kommentaren var med baggrund i en eller anden skør plan kogt sammen af Hoover. 

Det er gennemført bizart at Mitchell kunne lyve så frækt om sagen, når JFK og Jackies datter netop har skrevet udførligt om sagen i sin bog så alle kan læse og forvisse sig. 

Men de venstreorienterede medier er ikke alene om at forplumre kendsgerningerne. På Fox News Channel, beskyldte O’Reilly Hoover for aflytningerne. “Han mente doktoren var kommunist.” sagde O’Reilly og ignorerede dermed beviset for Kings kommunistforbindelser og Bobby Kennedys rolle i at godkende overvågningen. Hans gæst på programmet var den venstreorienterede historiker Kenneth C. Davis, der bemærkede at Kennedyer’ern var “anti-kommunistiske.”

Presset af, hvad der var på båndene sagde Davis, at det åbenbart havde at gøre med at arrangere en fest med prostituerede. “Vi ved at det var en del af Martin Luther Kings omdømme,” anerkendte Davis. Men O’Reilly ville ikke høre om det. “Dr. King var en stor mand” imødegik han, “han måtte stå imod, afvise rygtesmedene, og vi ønsker ikke at tilsmudse ham på nogen måde eller nogen omstændigheder.” Senere gentog O’Reilly, “Samlet set, mine damer og herrer, var Dr. King en stor mand.” 

En grund til den manglende villighed til at se kendsgerningerne i øjnene kunne være, at det er planlagt at præsident Obama skal være tilstede ved afsløringen af King Mindemærket i Washington D.C. den 16. oktober, (2011) en begivenhed der til give tonsvis af omtale af King og hans eftermæle. Ved at fortælle sandheden om King, selvom Caroline Kennedy har åbnet op for ormereden, det kunne ruinere journalisters karrierer. Konservative mediepersoner kunne blive anklaget for racisme ved at tale om borgerrettighedslederens personlige tilbøjeligheder og radikale venstrefløjsforbindelser. 

MLK mindesmærket er allerede mudret ind i en kontrovers på grund af 10 millioner dollars af skatteydernes penge (ud af omkostningen på 20 millioner), og de fire acres af jord der blev doneret til den 30 fods høje statue af socialistisk tilsnit af King fremstillet i kommunist Kina af en kinesisk kunstner i kinesisk granit. En ny skandale om King skal undgås så´begivenheden kan finde sted uden yderligere flove ansigter. 

Man kan være sikker på at Mitchells metode med at besnære nyhederne vil være i fulde omdrejninger op til indvielsen af King Mindemærket (er sket) og at Obama og hans medie allierede vil søge at sikre at enhver omtale af Kings’ kommunistiske sympatier og utroskab bliver strøget fra den offentlige beretnng. 

http://www.aim.org/aim-column/king-kennedy-and-communism/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails