tirsdag den 17. januar 2012

Pes på fjenden!

P**se på Fjenden                       

Dr. Michael Ledeen

Nogle Marinesoldater har tisset på ligene af nogle Talibaner i Afghanistan. Vi aner ikke hvornår eller hvor helt nøjagtigt. Det kan have fundet sted for et stykke tid siden; en af mine venner i militæret mener, at mindst to af de påståede ‘gerningsmænd’ ikke længere er i Marinekorpset, og en talsmand ved Camp Lejeune sagde, at nogle af de fire har forladt bataljonen de tjente i - sidste år - i Afghanistan.


Uanset hvad er vore ledere gået i panik. Hillary og Panetta er chokerede, og deres offentlige kommentarer er på kanten af hysteri (Panetta kaldte opførselen for “yderst forkastelig,” og Hillary udtrykte sin “totale foragt.”) Den afghanske præsident Karzai, en ‘æret’ humanist, erklærede det var “ihumant.”


Hele vort store militære efterforskningsapparat sidste gang i aktion med at anklage Marinere, der efterføglende blev fundet skyldige, er i fuld aktion, og uden tvivl kommer der til at rulle hoveder, om ikke andre kropsdele der figurativt.


Jeg kan spekulere over om de ved der er en krig i gang, og hvad der sådan rent rutinemæssigt sker i krigstid. Muligvis er de så beskæftigede med at forsøge at strække endnu en hånd ud mod vore fjender at de virkelig er chokerede over selve den kendsgerning at mænd på slagmarken ikke er hengivne overfor Emily Post’ etiketteregler, (svarer til vor Emma Gad) og endog krænker Geneve Konventionens stringente regler mod at vanære lig.


Jovist, fordømmer jeg pesseriet. Det krænker Marinernes egne regler, og som far til to Marinere, ønsker jeg at være stolt over mine Marinere, og jeg ønsker de følger reglerne. Ydermere under formodning af  - som jeg gør - at videoen er “ægte” er de mænd som lavede den monumentalt stupide og supermonumentalt stupide når de lægger den online. 

Derfor, for alt i verden - straf dem. Og mens I er i gang, så hal deres øverstkommanderende ind foran af et JAG tibunal og find ud af, hvad han vidste, om han vidste noget, og hvorfor han ikke har ledet sine mænd som det formodes han skal. 

Men tonefaldet hos vore ledere er forkert, og det behøves vel ikke at blive sagt, mediernes hysteri er typisk for arten. Jeg har sagt til mine venner i månedsvis at Marinerne vinder i Afghanistan. Jeg tilføjer altid, “det er ret klart, ikke sandt? Man læser ikke særlig meget om deres aktiviteter, hvilket helt klart viser det klarer det godt.” 

Det ønsker medieulvene ikke at du skal vide, så derfor fortæller de det ikke, og det er ikke kun fordi de ikke har korrespondenter der er villige dertil og i stand dertil. Det er slet ikke fordi nyhederne er svære at frem til. Alt man behøver at gøre er at læse det materiale der kommer fra ISAF (International Security Assistance Force) i Kabul, for eksempel dette fotoessay med overskriften “Afghanere og Marinestyrker rydder resterne af oprør i det sydlige Helmand.” Det er det område - hvor briterne - der er rigtig gode soldater - trak sig ud fordi det blev for blodigt. Marinerne rensede ud der, og de rådgiver nu afghanerne om at udføre en rengøringsoperation. 


For medieulvene var “pisserihistorien” en velkommen gave, fordi de dermed kan frigive deres fulde primatskrig af oprigtig forargelse over Marinerne, som de foragter fordi Marinerne er så rigtig gode til deres opgave. Som institution er militæret, i det mindste nu for tiden, det bedste vi har, og Marinerne er de bedste af dem alle, både fordi de er relativt få, og fordi de er under en god ledelse.  

Tilbage til Bjergprædiken: Konklusionen er at medieulvene nu skræmmer vore embedsapparat til en slags politisk undskyldningsgalskab, og du kan være sikker på at Marinerne har fået at vide de skal handle hurtigt således at de offentlige ofre kan præsenteres.  

Det er ganske så skammeligt, og jeg tvivler på at offentligheden vil betragte dette skuespil med stor entusiasme. Jeg spekulerer på hvad en Rasmussen undersøgelsen ville give det amerikanske folk, hvis det blev spurgt om de mente at Marinernes tisseriopførsel svarede til en større krigsforbrydelse. Og mener de at Marinerne skulle sendes til Guantanamo?  

Før i tiden plejede vore militære ledere at føle sig frie til at pesse på fjenden med stor tøjlesløshed. Eller i det mindste ved fronten. Her er f.eks. en video af General George Patton der med glæde pesser i Rhinen, på vej nod Hitlers Berlin. Ingen krævede HANS hoved på et fad for denne skamfulde handling.  

Patton der urinerer i Rhinen ca. 2,30 minutter inde i videoen

Men på den anden side, så handlede det for Patton kun om at vinde, og medierne fra den forlængst glemte tid havde det på samme møde - som videoen beviser - og mente det dog var storartet for en amerikansk soldat at vise sin afsky for vore fjender på en meget traditionel vis. 

Jeg tror ikke du vil finde mange positive referencer til det i New York Times eller i Washington Post i nær fremtid. Trods alt, handler denne krig om at gå fra slagmarken, ikke om at besejre fjenderne. 

Hvis jeg skulle rådgive udenrigsministeriet og forsvarsministeriet ville jeg sige:  


1.  Behandl dette som en rutinesag. “Drenge er drenge. Især i krig. Sådant sker. Vi indskærper vore regler.”
2.  Lad være at dømme, end ikke hypotetisk. Sig blot det tager efterforskerne sig af. Når vi finder ud af, hvad der skete, så kommer vi tilbage.  
3.  Hvis Karzai kommer med flere moralprædikener, så lade USAs præsident holde en tale om afghansk seksualkultur, herunder behandlingen af drenge af ældre mænd, og behandlingen af kvinder af alle afghanske mænd. Foreslå derpå, med den blideste stemme, at Karzai ikke står særlig stærk når han belærer os. 


FamilySecurityMatters.org Contributor Dr. Michael Ledeen is the Freedom Scholar at the Foundation for Defense of Democracies. He is also a contributing editor at PJ Media and at National Review Online.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Når Taliban har slagtet amerikanske soldater bliver disse ofte fundet med afskåren penis placeret i munden. Forargelse i medierne? Knap omtale.Føj for en gang hykleri!

Anonym sagde ...

Al den diskussion, der har været omkring det billede, vidner om,at
folk helt har glemt, hvad der foregår i krig.
Det er småting!!!

falkeøje

Related Posts with Thumbnails