onsdag den 29. februar 2012

Afbrænding af Hellige Bøger

U.S. Militæret brændte bibler i 2009

Ben Shapiro
               
Mens muslimerne er i oprør i Afghanistan, og myrder soldater over hændelsen med Koraner blev brændt - Koraner der var blevet benyttet af terorrister for at sende budskaber til islamister - viser det sig at U.S. militæret rent rutinemæssigt har brændt bibler i Afghanistan for at være mere hensyntagende overfor muslimer.
 
Som CNN rapporterede tilbage i 2009:

Militærpersonale har kasseret og til sidst brændt konfiskerede bibler der var blevet trykt på de to mest almindelige afghanske sprog af bekymring for de ville kunne blive benyttet til at få afghanere til at konvertere, sagde en Forsvarsministeriel talsmand tirsdag. Biblerne var blevet sendt af en kirke i USA og blev konfiskeret for cirka et år siden på Bagram Air Base i Afghanistan, fordi militærets regler forbyder tropper, uanset religion, at forsøge at få proselytter, mens de er udstationeret der, sagde Oberstløjtnant Mark Wright.

Hvordan kan det da være at USA brænder bibler for at tilpasse sig muslimer i Afghanistan, men når man brænder Koraner, da skal vi åbenbart mene vi er ufølsomme tåber? Kæmper vi ikke for religions- og ytringsfrihed i Afghanistan? Tilsyneladende ikke! Det eneste vi kæmper for er at få indført Sharia Lov på vor egen helt særlige måde ifølge Obama administrationen.
 
Ben Shapiro

http://bigpeace.com/bshapiro/2012/02/27/u-s-military-burned-bibles-at-bagram-in-2009/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails