fredag den 23. marts 2012

Mænd er fjolser i reklamer !

Hvor mange negative billeder af mænd i TV på 1o minutter?                                                                                                                               

I den ene reklame var en kvinde vred på en mand på arbejdet og smed en kop kaffe på ham. I en anden var en mand i et supermarked yderst ængstelig ved at skulle beslutte om hans hustru (eller kæreste) ønskede kunstigt sødemiddel eller ægte sukker. Han var nærmest skrækslagen over, at hvis han nu købte sukker til hende så ville hun blive vred, da det jo var hendes sukkerfri uge, men han var også bange for at hvis han købte kunstigt sødemiddel så ville hun blive vred da hun jo så kunne formode han mente hun var for tyk.

Endnu en reklame viste en kvinde der med stor entusiasme kørte på en græsklippemaskine. Jeg ønsker jeg dog blot i fred kunne se et show uden den konstante besked om at mænd er nogle tøsedrenge, perverse fjolser, idioter eller de skal leve i konstant skræk for kvinder og så det dér budskab om at kvinder er magtfulde, De klatrer i bjerge mens deres kæreste betragter dem beundrende.
Prøv at se denne:Disse reklamer kan for nogle forekomme “kære” men det er ødelæggende da de behandler mænd som kvinders tilbehør frem for selvstændige mennesker. Hvorfor ikke behandle begge køn som havende en vis værdighed?

Hvis du har mindst en favorit i disse “mænd er idioter, altid på jagt, eller tøsedrenge” reklamer så læg en kommentar da jeg arbejder på en sektion i min kommende bog om hvorfor mænd burde strjeke i USA og godt kunne bruge nogle tips.


http://pjmedia.com/lifestyle/2012/03/22/how-many-negative-images-of-men-do-you-see-on-tv-in-10-minutes/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails