tirsdag den 27. marts 2012

Mord - selvforsvar - racehad og mediehysteri

Dæmp flammerne hr. præsident!

Pat Buchanan: Hvorfor kommer Obama ikke med en Tucson lignende tale over Trayvon hændelsen?

Patrick J. Buchanan


Barack Obamas udtalelse om at Trayvon Martins død var en tragedie der ‘råber’ efter en mere grundig efterforskning var både rigtig og nødvendig.                                 
Men den manglede noget der skulle være fremhævet: En bøn fra præsidenten om at holde inde med retorikken der er med til at piske racehad og vrede op i nationen. Det ‘flammende’ sprog der er blevet anvendt er både splittende og farligt.
                   
Idet han talte om hændelsen i Sanford Florida tweetede præsten Louis Farrakhan: “Hvor der ingen retfærdighed er, vil der heller ingen fred være. Snart, og det meget snart vil gengældelsens lov .. blive anvendt.”        
The New Black Panther Party har udsendt en “Død eller Levende” plakat der viser George Zimmermans ansigt, den mand der skød Martin, og man har trykt en flier der siger Martin blev “myrdet med koldt blod.”

Da Panther lederen Mikhail Muhammad blev spurgt om dette kunne antænde en eksplosion, hvor man allerede har set at dødstrusler har gjort at Zimmerman og hans far har forladt deres hjem, bandede Muhammad og sagde “Zimmerman burde frygte for sit liv.”
Idet man kræver “et øje for et øje, og en tand for en tand,” tilbød Black Panther lederen 10000 dollars for Zimmermans tilfangetagelse og bad 5000 sorte mænd om at opspore ham.
“Hvis regeringen ikke vil gøre arbejdet, så vil vi,” advarede han.

Spike Lee var så behjælpsom at han har tweetet Zimmermans adresse.

Venner siger Zimmerman frygter for sit liv. En mand er allerede blevet arresteret for at true med at slå Bill Lee ihjel, den politichef fra Sanford der er trådt tilbage og har overdraget efterforskningen til staten, Justitsministeriet, FBI og en særlig anklager.

Black Panther lederen Mikhail Muhammad i sit militærudstyr

Kommet hjem fra Geneve siger også Jesse Jackson, på vej til Sanford: “Sorte er under angreb....at gå efter, arrestere og dømme sorte og til sidst slå dem ihjel er alvorligt.” Ved ankomsten sagde Jackson at Trayvon Martin var en “ung mand der blev skudt med koldt blod af et medlem af et vagtkorps.” Taleshov værten Joe Madison anklagede Zimmerman for en “hadforbrydelse.” The Grio, en sort nyheds og meningshjemmeside sammenligner drabet på Trayvon Martin med mordet i 1955 på Emmett Till i Missisipi.

Till, 14 år, havde flirtet med en hvid kvinde. Hendes mand og bror bortførte, lemlæstede og myrdede dregen og smed hans lig i Tallahatchie Floden. Emmet Till blev lynchet. Trayvon Martin blev skudt at en overivrig Neighborhood Watch frivillig der fattede mistanke ved en sort mand, eller knægt, i en hættetrøje der gik rundt i natteregnen i et område der var hegnet ind, og som han patruljerede i.

Det som synes at være sket er, at efter at have kontaktet politiet om Martins optræden, fulgte Zimmerman efter ham i sin SUV - trods rådene fra betjentene. Hvor gaden sluttede steg Zimmerman ud.
Der opstod slagsmål. Ifølge to vidner var Zimmerman taberen, idet han lå på ryggen, og råbte om hjælp. Det forekommer usandsynligt, at en 17 årig fodboldspiller som Martin, vred og i nævekamp, ville skrige efter hjælp.
 

Politiet siger, at de kom til stedet fandt de Martin død og Zimmerman med en blodtud, en flænge i hovedet og græspletter på ryggen af hans skjorte.
Frygtede Zimmerman, der lå på ryggen, og var ved at tabe slåskampen, at denne sorte knægt var en forbryder der ville banke ham ihjel eller greb han sit våben, i formodet selvforsvar? Påbegyndte Martin, der havde ret til at være vred over denne person der fulgte efter ham og generede ham slåskampen?
Ville Zimmerman der var i besiddelse af et lovligt våben, begynde en nævekamp med en atletisk ung sort der angiveligt var næsten 20 centimer højere?
Scenariet skildret foroven synes at være det som Sanford politiet stolede på da de ikke ville arrestere Zimmerman. At Trayvons lig blev ført til lighuset og identificeret som “John Doe” lader formode at også politiet, konkluderede han var på ulovlig færden.

De tog så grueligt fejl, ligesom Zimmerman. Men at kalde dette koldblodigt mord eller en Emmet Till lignende lyncning forekommer, udfra de eksisterende vidnesudsagn, både at være demagogisk og opflammende.
Dog er der spørgsmål der skal besvares.
Hvorfor, med en død teenager bragte Sanford politiet ikke Zimmerman til afhøring, og fik hans version i en rapport? Nogle journalister antyder der er racemæssige ubehageligheder på båndene med Zimmerman der taler med betjentene. Andre synes ikke det er tilfældet.

Zimmermans far kalder mediernes portræt af sønnen som en racist uretfærdigt, og siger hans søn har en peruviansk mor, taler spansk, er vokset op i en multirace familie og har mange sorte venner.
Og pøblens råben - “Arrester ham!” - rejser et spørgsmål.
Arrester ham - for hvad?
Hvis Sanford politiet mener de har en mordsag eller en manddrabssag eller nogen anden overtrædelse, hvad anklager de ham så for, efter de arresterer ham?
Mere kritisk alvorligt, hvor er Præsident Obama?
Da medlem af Repræsentanternes Hus Gabrielle Gifford blev skudt i en blodrus af en sindssyg pistolmand trådte Obama op med en fremragende tale for at nedkøle lidenskaberne, og bad om at der blev holdt inde med falske og febersyge anklager om moralsk medvirken i den forfærdelige forbrydelse af en ensom drabsmand.

Hvor er Obama fra Tucson nu?

 Patrick J. Buchanan was twice a candidate for the Republican presidential nomination and the Reform Party's candidate in 2000. He is also a founder and editor of The American Conservative. Buchanan served three presidents in the White House, was a founding panelist of three national TV shows, and is the author of nine books. His latest book is "Suicide of a Superpower: Will America Survive to 2025?
http://www.wnd.com/2012/03/douse-the-flames-mr-president/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails