torsdag den 26. april 2012

Åh, ja stenrige Romney!


Plutokrat Demokrater angriber Romney som ‘Richie Rich’

Ann Coulter skælder ud på 'Non-Fox Media' for hykleri ved at omtale en kandidat som en velstående tåbe
Ann Coulter

Efter at have opgivet deres gabestok metoder ved at hævde at Mitt Romney har plyndret sig frem til hans store rigdom - fordi, det uheldigvis netop ikke er sandt - så synes NFM (Non-Fox-Media) at slå sig til tåls med at forhåne ham som værende en rig tåbe.

The cover of Richie Rich No. 1 (Nov. 1960).

Venstreorienterede føler afsky for mennesker der er kommet til, egne penge, som Romney har gjrot med Bain Capital. Men de beundrer de tvivlsomme ‘fortjenester,’ som John Kerry, John Edwards, Jon Corzine, John F. Kennedy, Franklin D. Roosevelt og utallige andre talsmænd for de ‘nedtrådte’ masser har tilegnet sig.  

Demokraterne er meget stolte af den rige patriarkalske FDR - der arvede alle sine penge, og derpå igangsatte en række forbundsregeringsrettigheder med det formål at få kørt Amerika til fallitens rand 60 år senere.

JFK arvede også sin velstand, fra en far, der tjente sine penge som sprutsmugler og manipulering med aktier. (Til deres forsvar, så fik begge de herrer skabt masser af arbejdspladser til bartendere og prosituerede.)

Kerry er i en særlig kategori som gigolo. Han opnåede sin formue ved at gifte sig med en der, giftede sig med en, der arvede pengene - hvilket har fået Kerrys børn til at henvise til Teresa Heinz Kerry som deres “stedmoder.” I det som kun kan kaldes ‘rent held’ var Kerrys første hustru også en der arvede rigdom.

Jeg har med ihærdighed søgt efter rædselsskrig i medierne over John Kerrys skattereduktion da han stillede op som præsident for otte år siden, men har intet kunne finde. (Skønt jeg fandt en henvisning til at Kerry have været i Vietnam. Andre der har hørt om det?)

Selv da Kerry nægtede at frigive sin skattesag for at unggå ydmygelsen ved at hans bedrag kunne afsløres, var pressen betænkelig tavs.

John Edwards tjente godt over 50 millioner dollars ved at knuse hårdtarbejdende læger med fup retssager - som New York Times siden har indrømmet. Højdepuntket i hans karnevalsagtige skuespil var da han fremviste ufødte børn foran uvidende nævninge. ( I Demokraternes moralske univers, har de ufødte ingen ret til livet, men de er fuldkommen acceptable som vidner for sagsøger i en falsk retssag).

Som jeg husker det, var Demokraterne overstadige af glæde da Wall Street finansmanden, Jon Corzine, blev Demokatisk politiker. Det var blot for tre år siden, i 2009, da præsident Obama hyldede Corzine som en af de “bedste partnere jeg har i Det Hvide Hus.”

I dag forsøger anklagerne at finde rede på hvad Corzine gjorde med hundrede millioner af sine kunders penge.

Medierne gør alt de kan for at undgå at se nærmere på disse svindlere  når de er aktive politikere. Når de så er ude af politik, så nævner NFN sådan lidt tilfældigt at de altid har vidst at Demokraterne var nogle fupmagere, og hvorfor bliver vi dog ved med at nævne det? Det er aldrig det rigtigte tidspunkt at omtale Demokraternes plutokrater før det er alt for sent at tale om dem.

Med Corzine, får vi sådan cirka tre sekunders omtale af hans finansielle fiflerier. Han er uskyldig indtil andet er bevist, - og dømt - ikke sandt?

Venstreorienterede vil blive ved med at være på nakken af Richard Nixon længe efter vi alle er døde. Hvorfor går de ikke i gang med virkelig at undersøge den mand der var deres vicepræsidentkandidat for blot otte år siden og som på desperat vis søgte embedet som præsident for blot fire år siden. (John Edwards)

Ikke før vi hører kraftfulde undsigelser af FDR, JFK, Kerry, Edwards og Corzine, så skal venstreorienterede ikke kritisere Bain Capital.

Måske er nogle mennesker helt ufornuftigt sure på de rige, men det er Demokraterne ikke. Dette er jo George Soros’, Goldman Sachs og Nancy Pelosis parti.

De seks mest velstående senatorer er alle Demokrater, halvdelen af dem giftede sig med eller arvede deres penge. Nogle af miultimillionær Demokraterne er:

– Jay Rockefeller, D-W.Va., den næstrigeste senator efter Kerry, arvede sine penge.
– Dianne Feinstein, D-Calif., den sjette-rigeste senator giftede sig til pengene.
– Maria Cantwell, D-Wash., var en fup dot.com millionær, der nåede at sælge inden markedet faldt sammen.
– Claire McCaskill, D-Mo., den nienderigeste senator, der ‘glemte’ at betale skat af sit privatfly, indtil det blev opdaget sidste år - giftede sig til pengene.

Samtidig, med få undtagelser, har Republikanerne enten tjent deres egne penge eller også har de ingen.

Det er ikke tilfældigt at Demokraterne er imod beskatning af rigdom, som de har skudefulde af, men er stærke fortalere for at beskatte indkomster, noget de nemlig typisk ikke har.

Demokraterne hader ikke den rige; De er de rige, der svælger i formuer opnået gennem arv, ægteskab, skatteunddragelser, advokattricks eller penge der kunne se ud til at være kommet gennem manipulationer. Deres foragt vises mod dem som er beskæftiget med ærligt arbejde for at leve, de som de anklager for “grådighed” fordi de ønsker regeringen ikke skal have meget.
Ann Coulter
Ann Coulter, well-known for her TV appearances as a political analyst, is an attorney and author. Her latest book is "Demonic."

http://www.wnd.com/2012/02/plutocrat-dems-attack-romney-as-richie-rich/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails