torsdag den 3. maj 2012

Oslo Massakren og Mossad

Norsk socialist forbinder massakren med Mossad

Rick Moran

De fleste europæiske venstreorienterede kan ikke gøre for det når det drejer sig om had til jøderne. Derfor er det ikke en overraskelse at den norske socialist Johan Galtung knytter den tragiske massakre på børn sidste sommer sammen med den israelske efterretningstjeneste Mossad.

Johan Galtung
Han anbefalede også at man læser, den ellers påviseligt falske bog, “Protocols of the Elders of Zion.”

Haaretz:
Professor Galtung, 82-år er en af grundlæggerne af disciplinen ved navn “Fredsstudier og Konfliktløsning,” ligesom han er en af grundlæggerne af Det Internationale Freds Forsknings Institut i Oslo. Han blive betragtet som en velrespekteret sociologisk forksner, har fået mang priser, og er forfatter til over 1000 artikler og over 100 bøger. Nogle af hans værker er også blevet oversat til hebraisk.
Galtung's gentagne anti-semitiske kommentarer blev vist på det norske tidsskrift “Humanist”’s hjemmeside (http://humanist.no). Nogle af kommentarerne blev fremført under en forelæsning på Oslos Universitet sidste sommer, og andre blev skrevet af Galtung som svar på en kritisk artikel om ham, der blev udgivet i tidsskriftet.

Blandt andre påstande, fastslog Galtung at der er en mulig forbindelsen mellem Anderes Behring Breivik, som jo er ansvarlig for massakren på dusinvis af unge i Norge sidste sommer, og jødiske og israelske fraktioner. Forbindelsen formodes af være med baggrund i den kendsgerning at morderen har bånd til “Frimurer” organisationen, “som har jødisk oprindelse” ifølge Galtung. Den formodede forbindelsen med Israel er gennem Mossad - som Galtung tror kunne have givet Breivik ordre til hans gerninger.

I samme åndedrag nævnte Galtung en konspirationsteori der knytter sidste sommers massakre i Norge sammen med angrebet på King David Hotellet, udført af Etzel i 1946 - begge angreb fandt sted den 22. juli. Han afsluttede sin forundrende påstand med: “Det ville være interessant at læse (norske) politirapportens bedømmelse af Israel her under retssagen.”

I en email udveksling med Galtung har Haaretz krævet at han underbygger sine påstande: “Da vi intet aner om hvem der står bag Breivik, herunder om der i det hele taget er nogen, er alle hypoteser lovlige; det er selve forskningens natur,” skrev Galtung.

Dette er altså en “social videnskabsforsker?” En elev i 7. klasse ville ved at benytte Google på 30 sekunder kunne finde at “Protocols” er et svindelnummer, skrevet af et medlem af det hemmelige russiske politi tidligt i 1900’tallet. Og hvorfor ville Mossad benytte dette patetiske menneske Brevik til nogen operation, og da slet ikke terrordrab på børn?

Forestillingen om at “enhver hypotese er lovlig” kunne være sand, men at forbinde massakren med Mossad er ikke en hypotese i nogen udstrakt betydning af dette ord. Det er blodig bagvaskelse. Og Galtung har vist sig at være ligeså ignorant og uinformeret som nogen anden venstreorienteret anti-semit i Europa.

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/05/norwegian_socialist_links_massacre_with_mossad.html#ixzz1tglgdpS5

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails