torsdag den 3. maj 2012

Sandheden bag 'Apartheid Muren' i Israel

Sandheden om ‘Apartheid Muren’                

Steven Plaut
           
Her fornylig blev jeg udfordret af en venlig akademiker der påstod han var lamslået over den kendsgerning af jeg forkastede hans brug af udtrykket “Apartheid Muren” som henvisning til Israels sikkerhedsbarriere. Han krævede at vide, hvorfor jeg var imod udtrykket, og hvad jeg mente var et mere passende anvendeligt udtryk. 

Jeg svarede at det mere passende og korrekte navn for Israels sikkerhedshegn er “Venstreorienterede Indhegnet af Idioti”. Faktisk ville jeg opfordre enhver til at benytte det navn og intet andet i behageligt selskab. 

Sikkerhedsbarrieren burde døbes “Venstreorienterede indhegnet af Idioti” fordi selve behovet for hegnets opførelse var som en modvægt med de utallige morderiske handlinger og andet vold der blev udløst af byrden påført Israel af Venstrefløjens politiske dagsorden om at indgå”fred” med “palæstinenserne.” Bygningen af “Venstreorienterede indhegnet af Idioti” blev nødvendigt på grund af “anerkendelsen” af PLO af Yitzhak Rabin og Shimon Peres og alle de frugter som det giftige træ gav. Den efterfølgende række af aftaler der tillod PLO at importere sin hær af drabsmænd og terrorister til Vestbredden og Gaza (pyt være med at Hamas senere smed PLO ud af Gaza) skabte så mange massakrer på israelere at den eneste måde at formindske omfanget af volde var med store hegn og barrierer der forhindrede “palæstinenserne” at komme tæt nok på jøder så de kunne myrde dem.

“Venstreorienterede Indhegnet af Idioti” var det seneste biprodukt af den langvarige teologi på Venstrefløjen om, hvordan man indgår fred med araberne. Venstrefløjen tror at Israel kan ‘forsone’ sig vej til fred ved at komme med endeløs indrømmelser til araberne. Den kendsgerning at hver eneste runde af forhandlinger og indrømmelser til dato har eskaleret terroren overbeviser aldrig Venstrefløjen om at noget er forfejlet med deres holdning til fred eller deres politiske ideologi. 

Den universelle forklaring for Venstrefløjen i deres gennemførte og fuldstændige fiasko med deres “ideer” har altid været at insistere på, i totalitær harmoni, at de har fejlet fordi Israel ikke har været villig til at komme med tilstrækkeligt med forsoninger og indrømmelser. 

Den israelske venstrefløj har taget fejl med så at sig alt i de sidste 20 år, og det ville være meget vanskeligt at afdække noget som man ikke har taget fejl i selv om vi går 60 år tilbage. 
Den israelske venstrefløj troede i 1950’erne på en Sovjetlignende økonomisk planlægning. Under David Ben Gurion opbyggede den, og fastholdt så en kommandeo-og-kontrol økonomisk mekanisme der på mange måder  lignede det som Sovjet regimer benyttede. Den var beregnet på at placere en nærmest totalitær økonomisk kontrol i hænderne på MAPAI Socialist Partiet (senere omdøbt til arbejderpartiet). Israel var i bund og grund en een parti stat til 1978, og det ene parti der styrede var MAPAI. 

Takket været denne kommando-og-kontrol struktur forblev Israel et fattigt og underudviklet Tred Verdens land et godt stykke ind i 1980’erne, med samme korruptionsniveau som Tredje Verdens lande, en primitiv teknologi, og skattesatserne der undertiden åd 100% af indkomsterne. 

Sent i 1980’erne blev kommando-og-kontrol regimet i det store og hele, dog ikke fuldstændigt afmonteret, dette takket været et kompleks sæt sager, og Israel forvandlede sig hurtigt til et udviklet velstående Første Verdens land, til socialisternes store ærgelse.

Den yderste Venstrefløj har i længselen efter at genskabe den semi-bolschevikiske planlægning og kontrolstruktur lykkedes med at få indrulleret mange af “Social Retfærdigheds” protesterende  i Israel til at stille sig bag disse målsætninger. 

Men på længere sigt var den mere skadelige del af den venstreorienterede ideologi troen på at mængden af arabere udgøres af gode og anstændige mennesker der virkelig ønsker fred og sameksistens. Den tro er dog falsk. Det store flertal af arabere ønsker en folkedrabsløsning på “problemet” med ophøret af eksistensen af Israel og landets jødiske befolkning. 

Venstrefløjen er så lidenskabeligt begærligt optaget af denne del af deres politiske ideologi at den har domineret alt det på Venstrefløjen som er blevet fremført i årtier. Og da Venstrefløjen oftere har haft den helt store indflydelse i Israel (mens Likud selv har opført sig på mange måder som et venstrefløjsparti), da er de fleste af de mest skadelige beslutninger og fejl som Israel har gjort, noget der direkte stammer fra denne ideologi. 


http://frontpagemag.com/2012/05/02/the-truth-about-the-apartheid-wall/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails