torsdag den 14. juni 2012

Angreb på Romney - en fuser

Obamas forfejlede angreb på Bain Capital og hjælpen fra Steven Spielberg

John Nolte

Michael Barone har ret, Obama burde virkelig holde op med at tage imod råd fra velhavende limousine venstreorienterede.

Hvis du var på udkig efter gode råd til at fortælle en historie, der ville berøre millioner af mennesker ville du dag gå til en instruktør hvis sidste fire film var “War Horse,” “Tin-Tin’s Eventyr,” “Indiana Jones 4,” og “München?"


Niks.

Men det har Obama holdet gjort og det de har fået var en fortsættelse af den vedholdende Spielberg flop-bølge:

Ved DreamWorks Studios, har Steven Spielberg brugt tre timer på at forklare, hvordan man fanger et publikums opmærksomhed og kom med en række ideer der vil blive udført før Valgdagen. Et tidligt eksempel på Spielbergs indflydelse er RomneyEconomics.com, en hjemmeside designet af Obama holdet til at fortølle en skrækhistorie - en rædselsberetning, efter deres bedømmelse - af Mitt Romneys karriere med Bain Capital.

Hollywood filmstudierne er eksperter, som præsidentkampagner også må være, i at bruge enorme summer i løbet af få uger for at nå og motivere millioner af amerikanere.

Obamas kampagneleder Jim Messina overværede mødet med Spielberg og er glødende overbevist om, at Bain angrebene har virket, men så ville jeg jo gerne vide, hvorfor Bain angrebene så erløbet tør for ammunition?

Hvis noget bare virker, ja så skal man jo blive ved, ikke sandt?

Det jeg synes er ganske morsomt er at filmverdenen, herunder det tilsyneladene smuldrende foretagende der er Dream Works, nu i årtier har været et vaklende tårn af risikofyldt finansiering og uigennemskuelige investeringer.

Spielbergs indignation over Bain Capital er som hvis vand var indigneret over det regnede.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails