søndag den 10. juni 2012

Homoseksuelle gået for langt??

De homoseksuelle er gået for langt

Barry Farber
                                
“We Shall Overcome!”

Forskellige grupper af amerikaner siger det, råber det synger det, og når de har vundet en sejr mener de de er “kommet videre.” Ingen er kommet til skade, men det er ofte ikke korrekt.
 

Et mere præcist slogan end “We Shall Overcome!” er “De er gået for langt!” Det at nogen er gået for langt har medført mere til frelsen af Amerika, end vor egen umiddelbare formåen.

Hvis Adolf Hitler ikke havde insisteret på at invadere Sovjetunionen i juni 1941, men som hans generaler bønfaldt ham om, vente til marts 1942 - og dermed i praksis sikre at Moskva var blevet indtaget før den russiske vinter igen gik i gang -  så kunne tyskerne have erobret Sovjetunionen og ‘høstet’ hele armeer af frivillige der hadede Stalin og Kommunismen, for ikke at nævne de enorme ressoucer af naturrigdomme, herunder olie.

Hitler var utålmodig og selvovervurderende. Se på hvor let Polen blev overvundet! Og Frankrig. Han brølede ad sine “kujonagtige” generaler og gav angrebsordren. Den Russiske Vinter, ikke Den Røde Hær standsede Hitler ved Moskvas bygrænse. De tyske tropper havde kun sommertøj.

Samtidig var Japan der så nemt håndterede en uduelig kinesisk gigant klar til at opsluge Thailand, Burma, Malaya. Admiral Yamamoto sagde så klogt efter det succesrige japanske snigangreb mod Pearl Harbor, “Jeg frygter vi har vækket en sovende gigant!”

Netop! To paddehatteskyer senere forekom de japanske officerer der var gået ind for mindre ambitiøs agression mindre kujonagtige og mere kloge.

Det ‘at gå for langt’ ‘spænde buen for hårdt’ slår større brød op’ osv. er forståeligt. Hvis du kan nå dine mål uden større overdrivelse, hvorfor så ikke gå højere, længere, større, mere og mere? Og der er ingen blinkende gul lys der markerer “Dette er måske nu et god sted at standse!”

Det bliver spændende at se om bøssesamfundet kan disciplinere sin nuværende ‘gåen for langt’ og hvis ikke, hvor meget bøsseagendaen vil lide under det.

Vi er alle bekendt med det jordskred af fortørnelse der ramler mod enhver der lufter en 1940’agtig anti-homoseksuel krænkelse. Forestil dig at den anklagede for “homofobi” faktisk slet ikke er homofobisk, men ganske respektfuld, men tilfældigvis er imod for eksempel ægteskaber mellem personer af samme køn. Men undskyld mig, du kommer ikke til at klare dig meget bedre overfor bøsseforkæmperne, end hvis du var en ‘gammeldags’ vulgær bøssehader. 
 

Lad os formode at du mener bøsser har været uheldige ofre for afskyvækkende og primitiv behandling, og du ønsker for dem at de skal have lovens beskyttelse, men du fastholder at ægteskabet er mellem en mand og kvinde, og du er imod af bøssedagsordenen fremmes i skolerne. At du ønsker at “udjævne uligheden” - lære børnene at hykleri er forkert. Intet andet!

Al racemæssigt-, religiøst-- etniskt og antibøsse- hykleri er forkert! Slut på prædikenen.

Lad os formode at du aldrig har, og aldrig vil forårsage skade mod en bøsse. Er den galakse af holdninger så noget der vil få dig til at fremstå OK hos bøssernes overkommando?

Lad os blot gå lidt videre. Du har jo ret til din hæse latter. Det samme jordskred er på vej mod dig. Hvis du ønsker at gøre noget godt for friheden uden at drage til Syrien og forsøge at fjerne Assad så støt hjemmeundervisning i Amerika. Husk, hvordan Obama forklarede sin “evolution” til fordel for bøsseægteskab som et resultat af at være kommet til at kende så mange bøssepar der arbejder så hårdt i Det Hvide Hus og som gør et storartet arbejde med at opfostre børn? Og hallo! Det udsyn havde han aldrig haft førhen! Det er den måde jeg har ‘udviklet’ mig om hjemmeundervisning. Direkte besynderligt, konkluderede jeg. Alle de seje piger og drenge i de offentlige skoler og så megen morskab. Fodbold, Fastelavn, Jul osv. Jeg lærte ikke megen algebra, men jeg sad allermest i klasseværelset så jeg kunne beundre Mary Lou’s ben. Hvor ærgerligt de ikke var en del af eksamen!
 


Hjemmeundervisning er i sig selv den rene gift for diktatorer. Hitler og Stalin kan have slået millioner af deres egne ihjel, men de ville have været fuldstændig enige om “tåbeligheden” i at tillade at så mange børn kunne undslippe “regerings uddannelsernes” kløer. Alle de tusinder af unge mennesker der suger til sig af deres forældres værdier! Det er jo noget der kan få en tyran til at skumme over af - gas.

Imidlertid er jeg nu kommet til at kende nogle af de der hjemmeundervisnings forældre og deres “elever” og de har fået mit ellers trætte blod til at sprudle som champagne.

En meget oprørende rapport fra de som nøje betragter forholdene er, at bøsser nu søger en nationsomfattende lovgivning der ville forbyde hjemmeundervisnings forældre at indgive et negativ syn på homoseksualitet i deres egne hjem.

Har du hørt om Californiens S.B. 1172 der skal til afstemning og som ville gøre det ulovligt for en “trans” terapeut at forsøge at hjælpe mindreårige til at afvise ‘tiltrækning mod samme køn’ selv med forældrendes samtykke?

Hallo, bøsser. North Carolina er for mig et skønt fædreland. For Jer en bitter advarsel. (NC har stemt mod bøsseægteskaber og paradoksalt nok holdes Demokraternes præsidentkonvent netop i NC - synopsis-kommentar) Den skæve stemme for at definere ægteskabet som mellem en mand og en kvinde viser at underneden al den politiske korrekthed og mediepostyr og fejlfyldte meningsundersøgelser lurer en tørst for et modangreb. ikke kun blandt de som altid har hadet bøsser, men også blandt de som altid har ønsket bøsserne alt godt, samtidig med de har været imod visse dele af bøssedagsordenen.

Hvis jeg var i Bøsse Overkommandoen så ville jeg føje noget til “Husk Alamo - Maine - Pealr Harbor.” Jeg ville tilføje - “Husk North Carolina.”
Der er North Carolinaerne over hele Amerika og de vil ikke glemme Jer!
Barry Farber is a pioneer in talk radio, first beginning his broadcast in 1960. "The Barry Farber Show" is heard weeknights 8 to 9 p.m. Eastern time. An accomplished author, Farber's latest book is "Cocktails with Molotov: An Odyssey of Unlikely Detours."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails