mandag den 11. juni 2012

Romney og indvandringen

ROMNEY gør det der skal gøres ved indvandring

Ann Coulter

Den aktuelle Republikanske ledelse - politiske rådgivere, Wall Street Journal, Amerikas virksomheder, tidligere Bush rådgivere og TV klogehoveder - tilskynder Romney til at flip-floppe på hans holdning til ulovlig indvandring der ikke, lige præcis er i  overensstemmende med de etableredes.

Både som guvernør for Massachusetts og som præsidentkandidat har Romney støttet et ‘hegn’ om grænsen, for at sikre at arbejdstagere er her lovligt og for at give staternes politi lov til at anholde ulovlige immigranter. Han er den sjældne Republikaner der anerkender at for at blive anerkendt i staten er amnesti og førerbeviser de rene magneter for flere ulovlige immigranter.

Disse holdninger er helt modsat de etablerede Republikanere der føjer sig til virksomhedslobbyen ved at støtte billig arbejdskraft som den ulovlige immigration kan tilbyde, og derpå anklage amerikanere der er imod slavearbejder klasser i Amerika for racisme. Hvis dette fortsætter vil hele Amerika blive til Californien og ingen Republikaner vil nogensinde kunne blive valgt som præsident igen. De store forretningsforetagender er ligeglade, og de ledende Republikanere er for dumme til at være opmærksom.

Hvis du er usikker på hvad din holdning til ulovlig immigration er, så spørg dig selv: “Har jeg en barnepige, en hushjælper, en pool passer, en chauffør, en kok eller en virksomhed der har brug for masser af billig arbejdskraft som resten af Amerika vil skulle subsidiere med sociale ydelser for at kompensere for lønnen jeg betaler?” Tryk “1” for at svare på engelsk.

Hvis svarer er “Nej,” er ulovlig immigration en dårlig forretning for dig. Billig arbejdskraft er kun billig for arbejdsgiveren.

Idag får 70% af de ulovlige immigranthusholdninger ydelser fra regeringen - som hele 57% af alle immigranthusholdninger gør - sammenlignet med 39% af de ‘indfødte’ husholdninger.

Immigranthusholdningerne med de højeste rater af assistance fra regeringen er fra Den Dominikanske Republik - 82%, Mexico og Guatemala - tæt på 75%, baseret på de nyeste tilgængelige data fra 2009. Immigranthusholdningerne der er mindst sandsynlige modtagere af noget velfærdsprogram er fra United Kingdom - 7%.

Britiske immigranter høster ikke de tomater som Karl Rove ikke ønsker hans søn skal høste. (Det var jo på den måde han retfærdiggjorde Bush’s forslag om amnesti).

Du kan enten betale en smule mere for tomater høstet af amerikanere, eller du kan betale en del mere i velfærdsydelser til de ulovlige immigranter der vil høste dem og så til generationer af deres efterkommere.
.

Jovist, mange ulovlige immigranter arbejder hårdt, men det er ikke vort ansvar, hvis deres arbejdsgivere ikke betaler dem en anstændig løn. Dette kendes som en “udvortes omstændighed” som vi hører en masse om i sager med grådige virksomheder der forurener landet, men ikke når deres grådige forretninger får alle os andre til at skulle støtte deres underbetalte ansatte.

Romney er en af de få Republikanere der anerkender at der ingen grund er til at “indhegne” ulovlige indvandrere (med amnestistøtternes ordvalg) for at få dem til at drage hjem. Ulovlige fremmede vil drage bort på samme måde som de ankom. De besluttede at krydse grænsen for at få arbejde - og velfærd, tilsyneladende - og de vil gå tilbage over grænsen så snart arbejdspladserne og velfærden tørrer ud.

Obama har en lignende plan, men i stedet for at benytte E-Verify (program til registrering af arbejdere) for at standse de ulovlige fremmede i at tage de amerikanske jobs, så har han gjort det ved at smadre hele jobmarkedet. Hmmmmm, narkokrigen der hærger Ciudad Juarez eller Obamas Amerika ... så nupper jeg Juarez! Under den blomstrende økonomi som Præsident Romney vil skabe da får vi virkelig brug for et højt hegn.

Der krævedes ikke en regeringsadministrator at få “indsamlet” fremmede, sætte dem på busser for at få de 20 millioner ulovlige fremmede hertil og det vil ikke kræve et regeringsprogram af “indsamle dem” for at de skal drage hjem.

Samtidig med at Romney synspunkter om immigration er meget populært hos amerikanerne så er de meget upopulære hos det Republikanske etablissement der udelukkende søger deres forretningsinteresser - Bush, Rove, McCain, Huckabee, Perry, Gingrich, Giulian, Krauthammer, Gillespie mv. mv.
(Måske er det de etablerede der kalder Romney “etablissementet.”)

Derfor kræver de elitære at Romney “modererer” sin holdning til immigration. For at retfærdiggøre deres underbetalte hushjælp, hævder de at støtte til ulovlig immigration er livsvigtig for at kunne sejre! Obama fører blandt Hispanics! Hvordan gør man indhug blandt Hispanics vælgerne? Man skal udnævne Rubio som vicepræsident!

Senator Marc Rubio, Florida - cubansk-amerikaner

Og kunne nogen så minde Esperanza om at hun skal hente lille Chauncey fra hans legekammerat kl. 16.00?

Sandheden er, en fast holdning om ulovlig immigration kan kun hjælpe Romney, ikke kun med det store flertal af amerikanere, men hos enhver Latino vælger der muligvis aldrig ellers ville kunne overveje at stemme Republikansk.

Som Romney sagde i en af de første debatter, kan Republikanerne appellere til Latinoer ved “at fortælle dem hvad de i deres hjerter udmærket er klar over, hvilket er, at de og deres forfædre ikke kom her for at modtage noget. Hvis de kom her for en håndsrækning, så ville de stemme Demokraterne. De kom her for at søge sig muligheder og frihed. Og det er det vi repræsenterer.”

Romney knuste den pro-amnestisindede Newt Gingrich i primærvalget i Florida, ved at vinde et stort flertal af statens, betragteligt store Hispanic befolkning. Og Gingrich lovede endda Hispanic deres egen Månebase!

Før primærvalget betonede Gingrich endnu mere sin støtte for amnesti, samtidig med han anklagede Romney for at “indhegne” ulovlige-fremmede bedstemødre. Det eneste som enhver primærvalgsvælger i Florida vidste var at Romney sagde han ville nedlægge veto mod Dream Act, give statsborgerskab til børn af ulovligt indvandrede.

Og så vandt Romney primærvalget med en endnu større procentandel af Hispanic stemmer end i Florida som et hele. Romney slog Gingrich på landsbasis, 46% mod 32%. Men blandt lation vælgerne fejede Romney gulv med Gingrich- 54% mod 29%.

Det er ikke kun i Florida. I 2006 støttede Arizonas Hispanics fire forslag mod ulovlig indvandring med 40 - 50% - hvilket er en hel del mere end de stemmer som  de pro-amnesti Republikanske præsidentkandidater John McCain og George W. Bush modtog.

Blandt de forslag som Hispancis støttede i store antal, mere udpræget end de typisk stemte Republikansk var et forslag om at gøre engelsk til det officielle sprog i Arizona (49%). Som guvernør for Massachusetts gav Romney stødet til programmer for større indsigt i engelsk. Det er en metode jeg holder af.

Disse er vore latinoer - de som Romney sagde kom her for at søge muligheder og friheden. Enhver anden race-skelsættende, velfærds-nydende, etnisk-identitets stemningsoppisker stemmer Demokraterne.
  ANN COULTEREmail | Archive
Ann Coulter, well-known for her TV appearances as a political analyst, is an attorney and author. Her latest book is "Demonic."
http://www.wnd.com/2012/04/romney-doing-job-gop-establishment-wont-do/

1 kommentar:

Jonas sagde ...

Spændende blog.

Related Posts with Thumbnails