fredag den 20. juli 2012

Hvem er far til Obama - billede giver tvivl!

Endnu et ‘doktoreret’ billede uddyber mysteriet om Obama

Filmproducent hævder at sort mand er fjernet fra 2012 kampagnebillede på Facebook

JEROME R. CORSI

Giver et familiebillede af en ung Barack Obama lagt på præsidentens Facebook kampagneside et spor om han virkelige fars identitet?

En professionel grafiker der undersøgte billedet fra 1973 mener, at billedet af Obamas mor, Ann Dunham er blevet sat ind, og retoucheret i scenen for at dække over en afrikansk/amerikansk mand der stod ved siden af Obama i lufthavnen i Honolulu.
Filmproducenten Joel Gilbert der har udført analysen fortalte WND. at der er vægtige beviser på, at manden i det originale foto var Frank Marshall Davis medlem af kommunistpartiet, pro-Sovjet propagandist og pornograf der spillede en faderrolle i Obamas teenageår.

I sin dokumentarfilm “Dreams from My Real Father,” præsenterer Gilbert en overbevisende sag om at Davis var Obamas biologiske far, og hans ideologiske mentor. Han mener Dunham familien rekrutterede den kenyanske studen Barack Hussein Obama til at spille far for at dække over en ulovlig affære med en undertrykkende politiske aktivist.



Gilbert har lagt en side på sit website på det tidspunkt denne artikel blev udgivet med detaljer om sin forskning.

Joel Gilbert’s “Dreams from My Real Father” is on sale now at WND’s Superstore

Gilbert siger, at den sorte mandshånd under Obamas armhule i slåemde grad ligner Davis’ højrehånd. “Vi ved fra Obamas egen skrift og fra interviews med Davis’ naboer at Obama var en regelmæssig besøgende i Davis’ hus fra 10 års alderen,” fortalte Gilbert WND. “Dette ‘doktorerede’ billede på Obamas egen Facebook side synes at være del af et mønster af dokumentfalsknerier fra præsident Obama for at skjule sin biologiske og ideologiske slægtskab med kommunisten Frank Marshall Davis.”

Obama ville have været cirka 12 år gammel da billedet blev taget. Billedet viser også Obamas halvsøster, Maya, og hans bedstefar Stanley Dunham.

Efter Gilbert så billedet på Obamas Facebookside, fandt han en tydeligere udgave på Nettet som han benyttede i sin video. Billedet i videoen er ikke blevet behandlet - forbedret.

Gilbert gav Robert Nikolakakis, en professionel grafisk kunstner og illustrator fra Montreal, Canada opgaven at undersøge fotoet.

Se den detaljerede analyse af Obama fotoet udført af  Robert Nikolakakis

“Der synes at være adskillige mistænkelige uoverensstemmelser i dette familiefoto der viser præsident Obama som barn sammen med sin halvsøster, mor og bedstefar,” skriver Nikolakakis i en rapport.

“Alle de mistænkelige ændringer i fotoet synes at pege på at Barack Obamas mor, Ann Duham, er blevet indsat i fotoet ved  at de er blevet beskåret, kopieret, retoucheret for at dække over en person af afrikansk/amerikansk oprindelse,” skrev han.  

Nikolakakis, med 21 års erfaring som illustrator og grafisk designer har skabt hjemmesider, virksomhedslogoer, illustrationer til artikler, fotoretoucheringer og foto-manipulationer til TV shows, filmstudier, tidsskrifter og fotografiske studier. Han har også været konsulent for at dække over gammeldags special-effects, og har bidraget med undervisning og oplæring i fotomanipulation.


En tydeligere udgave af fotoet på Obamas Facebookside

Hans analyse af Obamafotoet påpeger mindst et halvt dusin unormaliteter:

  • Den sorte hånd under Obamas højre armhule passer ikke til Ann Dunhams højre arm. Størrelsen og farven er forkert for en hvid kvinde og hånden er placeret nærmere kameraet end Dunhams arm. Hånden synes at være en ‘rest’ af en sort mand før billedet blev retoucheret.
  • Stolen til venstre ved siden an Ann Dunham er brun og mindre end stolene til højre, der er hvide. Horisontlinjen for den brune stol passer ikke til de hvide stoles fastgørelsespunkt.

  • Ann Dunham’s hår over både den venstre som højre skulder viser tegne på retouchering.

  • Lyset på Ann Dunhams ansigt er fra venstre side og er ikke i overensstemmelse med de andre personers, der er belyst fra oven. Dette antyder at Ann Dunhams billede er blevet sat ind i denne scene fra et andet foto.

  • Over og under Obamas højre albue er der en skyggeeffekt som lader en glød komme fra armen, dette lader formode et andet billede af en lysfarvet skjorte bag Obama. Uens pixelering er tegn på at noget er sat ind.

  • Ann Dunham ser ud til at være cirka 25 år gammel, alt for ung til dette billede fra 1973. Maya der blev født den 15. august 1970 ser ud til at være cirka 3 år. Ann burde ligne en på 30.
“Dette fotofup forekommer at være en del af Obamas fremadskridende kampagne for at minimere, vildlede og direkt lyve om skadelig information fra hans fortid,” sagde Gilbert. “Jeg håber medierne vil kræve han fremlægger tingene vedrørende sin familiebaggrund, hans politiske grundtanker og fuldt og helt afslører sin dagsorden for at forvandle Amerika.”
I sin film viser Gilbert, hvordan Davis indoktrinerede Obama med en politisk grundvold i Marxismen og et verdenssyn mod hvide.

Fra Joel Gilbert video der viser en sammenligning af hånden på Obamas famileifoto med foto af Davis

“Dette er et velkendt fænomen hos den radikale venstrefløj, omtalt som “babyer med røde bleer” eller “marxismen overdrages,” bemærkede han.
Han påpegede at meget af ledelsen af 1960’ernes Marxistiske grupper såsom Students for a Democratic Society og the Weather Underground var børn af Communist Party USA medlemmer, herunder Katherine Boudin og Jeff Jones.
Præsident Obamas chefkampagnerådgiver, David Axelrod, er også “en baby med rød ble” sagde Gilbert.
Som WND rapporterede tirsdag, dokumenterer en ny bog af Paul Kengor, “The Communist: Frank Marshall Davis: The Untold Story of Barack Obama’s Mentor,” Davis’ arbejde for kommunistpartiet og hans indflydelse på Obama.
Ugentlige besøg

Som WND rapporterede, opdagede Gilbert racistiske fotos udgivet i vintage fetish og bondage tidsskrifter af Obamas mor, Stanley Ann Dunham, som han mener er taget af Daivs. Billederne siger understreger hans tro på at Dunham havde et intimt forhold til Davis.

Frank Marshall Davis
I sin film dokumenterer Gilbert at Ann Dunham gav hendes far, “Bessefar” i Obamas selvbiografi instruktioner om hendes unge søn skulle komme på regelmæssige besøg hos Davis mens hun var i Indonesien.
Obama nævner  “Frank” 22 gange i sin selvbiograf, “Dreams from My Father,” uden at bruge hans fulde navn.
Gilbert tror at den eneste mulige fornuftige forklaring på Obamas ugentlige besøg som barn i Davis’ hjem ville være om Davis var hans biologiske far.
Meget af det Obama har fortalt den amerikanske offentlighed om sin barndom har vist sig at være falskt, sagde han.
“Vi ved nu at familien ikke blev sammen på Hawaii til 1972 da den kenyanske Barack Obama gik på Harvard for at påbegynde sine studier, som Obama påstod,” sagde Gilberg. “Ann Dunham tog sit spædbarn med sig til Seattle nogle få uger efter fødslen og påbegyndte studier på University of Washington, mens den kenyanske Obama blev på Hawaii i endnu et år før han drog til Harvard.”
Han sagde beviset “peger på den konklusion af Ann Dunhams forhold til den kenyanske Obama var et fupægteskab beregnet på at dække over en affære med Frank Marshall Davis hvor et barn blev undfanget.”
Valget af Obama var ikke et pludseligt opstået politisk fænomen, fastholder Gilbert.
Det var kulminationen af en amerikansk socialistisk bevægelse som Frank Marshall Davis gav energi og næring til i Chicago, og på Hawaii, og som stille og roligt har infiltreret U.S. økonomien, universiteterne og medierne i årtier,” sagde han. “For at forstå Obamas planer med Amerika, så behøver man ikke søge længere end til kommunisten Frank Marshall Davis.”
 JEROME R. CORSIEmail | Archive
Jerome R. Corsi, a Harvard Ph.D., is a WND senior staff reporter. He has authored many books, including No. 1 N.Y. Times best-sellers "The Obama Nation" and "Unfit for Command." Corsi's latest book is "Where's the REAL Birth Certificate?"
http://www.wnd.com/2012/07/another-doctored-image-deepens-obama-mystery/


Se også denne: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/03/obamas-mors-hemmeligheder.html

http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/02/den-afro-amerikanske-sovjet-republik.html 

Se disse artikler om fotomanipulation fra Obamaholdet:
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/05/besynderlige-detaljer-i-foto.html


http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/05/billedmanipulation-kel-politik.html

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Anns underarm er også altfor lang. Det er utroligt sjusket lavet, nærmest som man beder om at få det afsløret.

Related Posts with Thumbnails