søndag den 8. juli 2012

Kriminel opførsel i klimadebatten fredes!

Earth Summit sludderet

ALAN CARUBA                                                         

Hvorfor nogen stadig tror på noget som FN’s Miljøprogam og dets IPCC råd om klimaforandring siger, er et at de der helt store ubegribelige spørgsmål. For at forberede dig på den flod af totalt idiotiske ‘forudsigelser’ som du er blevet udsat for under topmødet i Rio 20-21. juni, følger her blot nogle få, og og jeg råder dig til at ignorere dem alle.

Med en forberederende FN rapport på 550 sider, sammenfattet af “600 eksperter” var hensigten hos Global Environmental Outlook at blødgøre forudsigelserne om at Jordens miljøsystemer nærmest er ved “deres biofysiske grænse,” og således bliver Jorden underlagt en “uigenkaldelig og muligvis kataklysmisk forandring,” og “hvis menneskeheden ikke meget snart forandrer sin opførsel” er den fordømt.

Værd at bemærke er, at Earth Summit vil gå bort fra “global opvarmning” og “klimaforandring” som sit hovedtema og i stedet have fokus på “bæredygtighed” den ekstreme snydeholdning at mennesker er i færd med at opbruge Jordens ressourcer.

De som er mest berømte (berygtede) for virkelig dystre forudsigelser nu om stunder er miljøforkæmperne. Rachel Carson satte det igang for 50 år siden med sin bog “Silent Spring” der forsikrede alle om at alle fuglene en dag ville falde døde ned fra himlen på grund af brugen af pesticider. Nu om stunder er det langt mere sandsynligt at de bliver flænset af vindmøllernes vinger.  (læs denne artikel på symopsis)

Lige siden de tidligste dage med miljøhysteriet er så at sige ethvert skrækscenarie udtænkt i de febersyge hjerner hos De Grønne og er kommet for nyhedernes forsider. Der er en metode bag deres galskab, og det er den ganske enkle: At Skræmme giver Penge og Magt.
 

At kæmpe for miljøet handler kun om at kontrollere dig mens man gennemsøger dine lommer. Med et andet ord er det Socialisme, eller dennes storebror Kommunisme. Man er afhængig af løgne bakket op at en massiv propagandamaskine, betalt af ultravelstående fonde, af regeringer der støtter de Grønne programmer af alle slags, og af medlemmerne af den endeløse række af miljøorganisationer.

For eksempel kan du måske huske at global opvarmning, en massiv ophedning af Jorden på grund af CO2 og andre “drivhusgasudledninger” blev forudsagt til at indtræffe 20, 30 eller 50 år fra dengang fupnummeret blev sat i gang sent i 1980’erne. Husk på det da Rio+20 United Nations Earth Summit holdes i Rio de Janeiro, hjemstedet for den første konference.

Støttet af UN's Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), bakkede de såkaldte “videnskabsforskere” deres påstande op med alle mulige former for computermodeller, tvivlsomme grafer og tons af “videnskabelige” dokumenter for at overbevise regeringerne og folkene om at massive forandringer måtte indføres, hovedsageligt en kæmpereduktion i brugen af fossile brændstoffer - ellers var vi alle fordømte.

Afsløret i november 2009 af “Climagate” ved frigivelsen af tusinder af emails mellem overtræderne, så finder jeg det stadig forbløffende at ikke et eneste medlem af denne konspiration er kommet i fængsel. Faktisk delte IPCC og Al Gore en Nobel Fredspris.
The United Nations Framework Convention on Climate Change har udgivet en formel anmodning om at alle “forskerne,” der bidrog til fuppet om global opvarmning skal have immunitet fra retsforfølgelse. Helt ubegribeligt, ikke sandt?

Tilbage i 1956, udgav en geolog ved navn M. King Hubbert resultaterne af sine kalkulationer for at lade verden vide, at U.S. olie produktionen ville nå sit “højdepunkt”  mellem 1965 og 1970. Det passede ikke. Det som har hæmmet olieproduktionen i U.S. har været Obama administrationens nej til at tillade de nødvendige boringer på forbundsjord,  og ude i havet. Verden ligger som på et ocean af olie, og i tilgift er U.S. ikke ved at løbe ‘tør’ for kul og naturgas.

På lignende vis har alle befolkningsforudsigelser som blev fremsat af professor Paul R. Ehrlich og hans hustru i 1968 vist sig også at være falske. En af hans kolleger, dr. John Holdren, er videnskabsrådigver for præsidenten. Et af de centrale temaer for miljøforkæmperne er at menneskeheden har skylden for at skade Jorden og at der er for mange mennesker.

Det andet team er at alle disse mennesker “forbruger” for meget af Jordens naturlige ressourcer og de burde være i byer og holdes ude fra de fleste steder på Jorden for at beskytte de “truede arter,” mv. Mens dette skrives går kæmpeområder med statsskove i vesten op i flammer takket været Moder Naturs ildebrandsigangsættende lynnedslag.

Kan det overraske nogen af Earth Summit beder om en “klimafond” og ønsker at nationerne skal bidrage med 100 milliarder dollars? Fondsforslaget kaldes “The Earth We Want” og dækker over en ekstraordinær række af områder der inkluderer lighed mellem kønnene, magtbeføjelser til kvinder og alle de sædvanlige områder med social uretfærdighed og andet miljøskræp der har til hensigt at lokke alle i fælden, i spinnet med love, regulativer og traktater der har det mål at eliminere de friheder i Vesten besidder og som mange i andre dele af verden ønsker.

Der er en rigtig god grund til ikke at ignorere Earth Summit. De fortæller dig nemlig lige præcis, hvilken form for Orwellsk og totalitær verden de har i støbeskeen til dig.
               
                           
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Alan Caruba writes a weekly column, "Warning Signs", posted on the Internet site of The National Anxiety Center, and he blogs at http://factsnotfantasy.blogspot.com. His book, "Right Answers: Separating Fact from Fantasy", is published by Merrill Press.


Read more: Family Security Matters http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/earth-summit-babble?f=must_reads#ixzz1yVoUmMCe

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails