søndag den 29. juli 2012

Obama og Ramadan fejringen

Obama's uge med udvist kærlighed til Islam           

George Neumayr
       
Samtidig med han fører en kulturkrig mod kristne, fortæller præsidenten amerikanerne, at de ikke skal bekymre som om global islam.

I sidste uge markerede Barack Obama begyndelsen af Ramadan ved at sige til muslimer i USA at “United States fortsætter med at stå sammen med de som søger muligheden for at bestemme deres egen skæbne, at leve fri for frygt og vold og frit at praktisere deres tro.”
 

Samtidig med han nedtoner Kristendommen hjemme - med hans Obamacare abortlettelser/præventionsmandat, med modstand mod katolske og protestantiske skoler, hospitaler og velgørenhedsorganisationer, som meget snart vil kunne imødese knusende bøder - så benytter han hele tiden lejligheden til at anprise Islam i udlandet.    

Man kunne tro, at hans allierede ved ACLU (Borgerrettighedsbevægelsen) måske ville ligge på maven af vrede over hans overdrevne hyldester til global islam som en stor og nærmest fejlfri religion og hans “iftar middage” i Det Hvide Hus. Det gør de dog ikke. Hans utilslørede begejstring for Islam. der løber op til den rene islamkærlighed, får aldrig nogen udløbere i form af udtryk for bekymringer og ængstelser  hos de sædvanlige ‘adskil kirke-stat’ fortalere.

Elitens ‘uha, uha’ afvisning af spørgsmål fra Kongresmedlemmer i denne uge om Huma Abedins veldokumenterede familiebånd til Det Muslimske Broderskab er en udløber af denne kærlighed til Islam.

Under Broderskabets smarte indflydelse formodes det at oplyste amerikanere ikke bør bekymre sig om sådanne sager. De burde snarere byde global islams indtrængen i Det Hvide Hus og Udenrigsministeriet velkommen. Trods alt er “jihad” jo blot et harmløst koncept for selvforbedring, “en lovlig lære i Islam, der betyder personlig renselse, eller af det samfund man tilhører,” som Obamas sikkerhedsrådgiver John Brennan så tillidsfuldt har udtrykt det.

Chefanklager Eric Holder føler sig meget stolt over at benægte, at radikal Islam er et motiv for terrorisme. Han fastholdt dette synspunkt selv efter selverklærede muslimske terrorister dræbte soldater,  og ved Fort Hood militærbasen, og forsøgte at sprænge et fly i luften over Detroit på Jesu fødselsdag, og forsøgte at bombe turister på Times Square.

Efter Fort Hood massakren udført af en åbenlys jihadist indenfor militærets egen rækker, så opretholdt Obamas top stadig deres politisk korrekte syn på Islam. General George Casey, Hærens topembedsmand, udbredte sig på talkshows om den større tragedie der ville kunne komme fra tabet af “diversitet” som Fort Hood skyderiet kunne forårsage.

I 2010 lod NASA administratoren Charles Bolden slippe ud, at Obamas kærlighed til Islam endog vedrørte nationens rumprogram. Bolden informerede en journalist fra Al Jazeera om at da han fik NASA stillingen gjorde Obama det klart for ham at “han måske allermest ønskede at finde en metode for at række ud til den muslimske verden og beskæftige sig meget mere med udpræget muslimske nationer, for at hjælpe dem til at føle sig godt tilpas med deres historiske bidrag til videnskaben ... og matematikken og ingeniørkunsten.” (læs denne på synopsis)

Obamas Ramadan bidrag i sidste uge gjorde en pointe ud at at takke muslimer for deres videnskabelige bidrag: “Her i USA minder Ramadan os om at Islam er en del af opbygningen af vor Nation, og at - fra offentlig tjeneste til forretningslivet, fra sundhedsplejen til videnskaben til kunstarterne - da hjælper muslimske amerikanere til at give vort land styrke og berige vore liv.(læs endelig denne artikel på synopsis)
 
 

Kristne er på den anden side beskæftiget i en krig mod “videnskaben” og “kvinder” ifølge Obama. Single kvinder burde leve i frygt, ikke for islamiske polygamister og æresdrabsfortalere, men for tilhængere af kristen cølibat, og sygeplejersker der går ind for livet, hvis man skal tro Obamas retorik.

Som Obama holder af at sige, Amerika er ikke og vil aldrig være i “krig med Islam,” selvom han optrapper sin kulturkrig mod Kristendommen.

Forestil dig om han nogensinde havde talt om Koranen så lemfældigt som han taler om Bibelen (han afviste engang Apostlen Paulus brev til Romerne ved at kalde det “obskurt” på grund af dets politisk ukorrekte omtale af seksuelle perversiteter.)

Forestil dig han behandlede imamer lige så arrogant som han behandler præster der er imod abort. Han ville være ude i en hellig krig.

“Jeg ønsker muslimer over hele Amerika og rundt om i verden en velsignet måned, og jeg glæder mig til igen at være vært for en iftarmiddag her i Det Hvide Hus, Ramadan Kareem.” sprudlede Obama i sidste uge. Han har endelig fundet en religion der ikke udgør nogen trussel mod hans “forvandlende” præsidentskab.
         
George Neumayr, a contributing editor to The American Spectator, is co-author, with Phyllis Schlafly, of the new book, No Higher Power: Obama's War on Religious Freedom.

http://spectator.org/archives/2012/07/26/obamas-islamophilia-week

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails