lørdag den 21. juli 2012

Slaveri i Mellemøsten - få protesterer i Vesten

Indvandrere udnyttes i Mellemøsten - til døden

Jamie Glazov    

Frontpage Interview’s gæst i dag er Jay Johnson, verdensrejsende, professionel i sundhedsindustrien og en menneskerettighedsaktivist. En af hans hoved forskerområder er udnyttelsen af indvandrere i Mellemøsten - et fænomen som han har været vidne til på første hånd på sine rejser. Besøg hans website gcchumanrights.org, der er tilegnet det at forbedre arbejdsforholdene for immigranter, og borgernes rettigheder som et hele, i Gulf Cooperation Council nations.

FP:  Jay Johnson, velkommen til Frontpage Interview.
Jeg vil gerne tale med dig om udnyttelsen af immigrantarbejdere i Mellemøsten. Men giv os første en smule oplysning om din baggrund, og hvordan du blev interesseret i immigrantarbejdernes forhold og rettigheder i Mellemøsten.
Johnson:   Tak Jamie fordi jeg får lejlighed til dette interview på Frontpage Magazine. Jeg er født i Bowling Green, Kentucky, og arbejder som computerkonsulent i Sundhedsindustrien. I adskillige år har jeg haft lejlighed til at besøge Europa, Mellemøsten og Sydasien, herunder Indien, Pakistan og Sri Lanka.  
På mine rejser har jeg erfaret, at indere, pakistanere og sri lankanere er meget gæstfrie. Selvfølgelig har de haft deres egne interne problemer i rigtig lang tid - Indien versus Pakistan, politiske konflikter på Sri Lanka mv. Når det imidlertid drejer sig om udenlandske besøgende har de været meget gæstfrie. Jeg mener mennesker i Sydasien har vist sig meget intelligente, medfølende og ærlige.
Under de samme besøg i Sydasien har jeg også haft lejlighed til at besøge Dubai, Saudiarabien, Qatar m.fl. - the Gulf Cooperation Council staterne.  Her har jeg erfaret at arbejdsforholdene for immigranter fra Sydasien har været så helt utålelige og folk udenfor disse områder har brug for at kende til det og tilskynde deres regeringer til at lægge yderligere pres for at få nogle fornuftige ændringer i den umenneskelige situation.
FP:  Hvad er Gulf Cooperation Council?  Hvorfor er der immigranter fra Sydasien i disse lande? Og hvorfor burde USA og Vesten bekymre sig om det?
Johnson:  The Gulf Cooperation Council (GCC) er en politisk og økonomisk union bestående af de arabiske stater der grænser op til Den Persiske Bugt, go som befinder sig på den arabiske halvø, nemlig i Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabien, og United Arab Emirates (UAE).  Disse seks stater er meget, meget velhavende og de er allierede med USA, Storbritannien og Vesten. Råolie og naturgas er deres hovedeksportartikler og kilden til deres enorme velstand. Eliten i disse lande er så velhavende at de sender deres luksusbiler til London for at få skiftet olie. En rejse på 10000 km.
GCC Medlemsstaterne er vore allierede, venner af USA og NATO. Uden den militære og politiske støtte fra USA, Storbritannien, Frankrig og Tyskland ville disse nationer enten ophøre med at eksistere eller ville stå over for den risiko at måtte søge om hjælp fra Rusland eller Kina. Især USA har enorm politisk indflydelse på lederne af de nationer.
Der er næsten 15 millioner immigranter i disse lande. De fleste af dem er muslimer fra islamiske lande. Selv flertallet af immigranterne fra Indien er muslimer, da Indien faktisk er hjem for flere muslimer end nogen anden nation. Selvfølgelig er der også hinduer og kristne immigranter fra Indien og kristne immigranter fra Filippinerne ligesom fra Kenya og Etiopien i Afrika. Alle disse immigranter til GCC medlemslandene bliver behandlet umenneskeligt - ingen burde udsættes for den behandling.
FP:  Hvorfor tiltrækkes så mange immigranter fra Sydasien til Mellemøsten? Hvis de behandles så ringe - selv som muslimer - hvorfor kommer de der så?
Johnson:  Asiatiske immigranter i Mellemøsten drager dertil i håb om at finde arbejde der ikke findes i hjemlandet eller som er bedre betalt, således at de kan understøtte deres familier. De fleste af disse immigranter er enlige kvinder der søger ansættelse som stuepiger i velstående husholdninger i Gulf staterne, eller det er mænd der leder efter arbejde i olieindustrien eller i byggesektoren - sidstnævnte gælder især i Dubai, især i Dubai City der er den hurtigst voksende by i landet og nu en turistattraktion.
Uanset om de kommer fra Indien, Pakistan eller Indonesien foretrækker disse islamiske immigranter nærheden ved og den religiøse lighed ved Gulf staterne fremfor mere fjerntliggende destinationer, hvor de måske ikke umiddelbart føler sig velkommen, såsom Europa og Amerika efter udbruddet af terrorismen med al-Queda og anden islamisk terrorisme. Mange af dem er også unge, og har ingen eller kun en ringe uddannelse, derfor er de ringere kvalificerede som arbejdere i lande i Vesten.
Så selvom potentielle immigranter kan have hørt om forholdene de vil komme til at møde, så driver deres egen personlige økonomiske virkelighed dem til at håbe det bedste og så alligevel drage afsted.
FP:  Hvordan ville du sammenligne livet for immigranter i GCC medlemslandene med for eksempel immigranter i USA i de seneste årtier?
Johnson:  USA har altid været verdenskendt for at være en “smeltedigel” hvor lovlige immigranter bydes velkommen og med tiden bliver fuldt assimilerede i befolkningen med alle rettigheder og privilegier. Skønt mange kom til Amerika med måske kun det tøj de stod og gik i, har de gennem hårdt arbejde fået mulighed for at overleve og trives.
Asiatiske immigranter i de arabiske stater i Gulfregionen kan imidlertid ikke undgå at blive betragtet med foragt og de bliver undertryk i arbejdsforhold, sundhedspleje, boligforhold og lovmæssigt. De bliver til slaver for deres arbejdsgiver der betragter dem som uværdigetil nogen form for anstændig behandling som mennesker - og således kan de blot smides ud. Faktisk er det racediskrimination af værste grad.
For eksempel modtager indfødte kuwaitere så mange penge og andre goder fra deres olierige regering at de kun har meget lidt brug for at arbejde - især kvinderne. Men da disse velhavende arabiske kvinder betragter det at gå hjemme og passe hjemmet og passe på børnene som værende under deres værdighed så ansætter de husassistenter til den opgave. Ifølge Arab News rapporter, har 83% af de kuwaitiske hjem udenlandske husassistenter. Der er flere end 3 millioner udenlandske husassistenter i GCC landene, de fleste fra Indonesien, Sri Lanka, Kenya og Nepal.
De har rigeligt råd til at betale disse husassistenter en løn de kan leve af og give dem anstændige arbejdsforhold, men det er kun få der gør det. I stedet tvinger de dem til at arbejde hårdt og udmattende i mange timer om dagen, misbruger dem både verbalt of fysisk på grænsen til tortur; bevidst forsinker de, eller tilbageholder eller skærer ned i deres løn, og slår, voldtager eller endog slår dem ihjel.
Beretninger om sådanne tragedier dukker op i forskellige regionale nyhedsmedier dagligt, men det er meget kortfattet og der er ingen forargelse eller anger eller repressalier. Overtræderne - hvis de retsforfølgese i det hele taget - modtager i de fleste tilfælde blot en mindre bøde (som er småpenge for de rige) eller en kort fængselsstraf, der sandsynligvis sløjfes meget hurtigt. Derfor fortsætter misbruget
Offer for mishandling af arbejdsgiveren
FP:  De lande hvor disse ansatte stammer fra, protesterer de ikke over behandlingen af deres borgere?
Johnson:  Undertiden, men med kun ringe effekt. Indonesien har været det mest højrøstede, og har i perioder  forbudt kvinder at søge arbejde i GCC medlemslande mens man forsøger at forhandle bedre arbejdsbetingelser og sikkerhedsforsikringer på plads for dem. Men ligeså snart rejse restriktionerne bliver lempet, opstår problemet igen. Man har lige nu et sådan forbud i Indonesien på grund af torturen og mordet på en husassistent. Som svar er GCC medlemslandenes arbejdsgiver begyndt at rekruttere husassistenter fra nye områder - Vietnam og Cambodia - hvor man ikke er helt klar over problemets omfang.
FP:  Hvad med immigrant mændene?
Johnson:  GCC Medlemslandene er nu hjemsted for nogel af de smukkeste og arkitektonisk mest avancerede bygninger på Jorden, herunder Dubai’s Burj Khalifa, nu den højeste menneskeskabte bygning. Dette fantastiske udstillingsværk blev designet af et amerikansk arkitektfirma men - som næsten alt andet nybygget i regionen - opført nærmest udelukkende af immigrantarbejdere fra Sydasien.
Dubai City Skyline.


Selvom nogle af disse mænd er unge og enlige, er mange af dem gift med hustruer og børn derhjemme som de forsøger at forsørge, men ikke ser adskillige måneder, og endog år ad gangen. Arbejdsforholdene er så dødsensfarlige at skader og dødsfald er almindelige, men de lokale nyhedsmedier ignorerer det. De må bo i møgbeskidte overfyldte arbejdslejre, og altfor ofte modtager de ikke den ubegribeligt ringe løn de bliver tildelt. De får helt sikkert aldrig mulighed for at bese det de har bygget under så hårdt slid og med risiko for deres liv.
Hele det nuværende ansættelsessystem for både mænd og kvinder der er immigranter i GCC landene er fyldt med fejl, og dermed muliggøres mishandlingen af disse mennesker.
FP:  Forklar venligst.
Johnson:  For at komme til at arbejde i et GCC medlemsland skal der rekrutteres i hans eller hendes hjemland, og der betales en meget høj pris til rekrutteringsbureauet der derpå bliver ‘agent’ som finder beskæftigelse til denne arbejder (og mange modtager også en afgift fra arbejdsgivere). Arbejderens gebyr er ofte så høj at med udsigten til den forventede aflønning tager det år at betale afgiften.
I de almindeligste tilfælde kan man kun arbejde for den som har ansat en i landet - og ingen andre. Hvis man ønsker arbejder et andet sted i værtslandet, så må du først forlade landet og søge et nyt visum.
Også, når du arbejder for den arbejdsgiver der ‘støtter’ dig så konfiskerer denne dit pas, og betaler måske slet ikke din løn til tiden. Der er tusinder af eksempler på, hvorledes arbejdsgivere systematisk misbruger de ansatte. Hvis du er husassistent kan du derpå blive udlejet til hans venner og naboer for at han kan tjene penge på dig.
For både mænd og kvinder er en arbejdsuge på mellem 80-100 timer om ugen helt almindeligt.
Derpå er der den almindelige praksis med at enten ‘agenten’ eller arbejdsgiveren konfiskerer dit pas. Da det at forlade landet - herunder flugt for at komme hjem - er helt forbudt uden et gyldigt pas, og fordi det blot at have hvilket som helst arbejde kræver et pas så er immigrantarbejderne på effektiv vis fanget af deres nuværende arbejdsgiver - uanset hvor elendig eller måske endog nederdrægtigt dårligt de behandler dem. De er således at betragte som slaver hos ufølsomme herrer hvis kontrol over dem er total, og de kan afskediges (eller det der er værre) på hvilket som helst tidspunkt uden erstatning. Der er ingen fagforeninger eller andre organisationer til at beskytte arbejderne i GCC medlemslandene.
Resultatet er, at der er masse af selvmord blandt både husassistenter som mandlige arbejdere ud over dødsfaldene ved arbejdsulykker, sygdomme og brutal behandling. Disse tragedier får kun ringe omtale i de lokale medier, medmindre de sker i det offentlige rum og så blot få nogle få linjers omtale. Så offentlighedens indgriben er lig nul.

Bygningsarbejderforhold i Gulflandene
FP:  Kan du give os nogle kilder til underbyggelse af denne foruroligende og hjerteskærende information?
Johnson:  Ja.  At betragte lidelserne hos de asiatiske immigrantarbejdere i GCC medlemslandene har bekymret mig så meget at jeg har lavet en hjemmeside der indsamler nyheder om disse hændelser fra hele regionen og det dagligt, og også præsenterer artikler der analyserer problemerne og kommer med løsningsforslag. Den hjemmeside hedder gcchumanrights.org og er dedikeret til at forbedre arbejdsforholdene for immigranter og borgernes rettigheder som et hele i GCC medlemslandene.
FP:  Kan du give os nogle eksempler på hvad vi kan forvente at se på siden?
Johnson:  Javist. Der er cirka 3 millioner immigrant husassistenter ansat i GCC medlemslandene. Her er blot nogle få beretninger fra min hjemmeside som indsamles dagligt fra de mange nyhedsmedier i både GCC regionen og de lande husassistenterne kommer fra. Gå blot ind på siden og læs artiklerne.
En indonesisk husassistent blev skubbet ud fra 3. salg af sin arbejdsgiver. Hun lå i koma en ugen og blev senere sendt tilbage til Jakarta uden sin løn.

De almindeligste dødsårsag blandt disse husassistenter er at “de falder ned at stejle trapper” ifølge en advokat der undersøger arbejdernes besværligheder. Nogle af disse kvinder kan være drevet ud på kanten af selvmord på grund af de forfærdelig forhold, men mange bliver sandsynligvis myrdet. Der er jo ingen respekt for deres liv.
En kvinde fra emiratet og hendes mandlige nabo blev dømt i Abu Dhabi for at afklæde den asiatiske husassistent og banke hende til døde med en stegepande, derpå true assistenten kolleger til ikke at anmelde mordet til myndighederne.  

Tre mænd i Kuwait fulgte efter en Sri Lankansk husassistent og ventede på hun blev færdig med at handle, og da hun var på vej hjem sprang de på hende og smed hende ind i deres bil. Derpå kørte de til en tom P-plads og på omgang voldtog de hende trods hendes konstante skrig. Overfaldsmændene er endnu ikke blevet fundet.

I 2008 blev en kvinde i De Forenede Emirater, der var blevet gruppevoldtaget fængslet i otte måneder med anklage om utroskab efter at have anmeldt forbrydelsen til politiet. .

Hvis en graviditet bliver resultatet misbruges hun til hun aborterer eller dør. Hvis hendes barn dog skulle overleve har det ingen rettigheder, ingen beskyttelse, ingen mad og ingen husly.
En arbejdsgiver i Saudiarabien og hans hustru blev arresteret i Riyadh for at tortere en husassistent fra Sri Lanka ved at hamre 18 søm ind i hendes arme, ben og pande. Sømmene var i længden fra en til tre tommer. Sagen kører stadig.
En anden indonesisk assistent blev torteret og så slemt tilredt og brændt af sin kvindelige saudiske arbejdsgiver at hun ikke var til at kende som den kønne 23 årige hun havde været. Billeder fra før og efter i denne artikel ville gøre enhver sund person syg om hjertet og meget vred.
Arbejdsgiveren, selvom der blev idømt en straf på tre års fængsel for forbrydelsen, blev senere løsladt.
Appeldomstolen i Kuwait opretholdt en dødsstraf til en husmoder fra Kuwait for mordet på hendes filippinske hjælper, men overførte straffen til hendes handicappede mand. De havde regelmæssigt gennembanket pigen så hendes helbred brød sammen, derpå kørt hende ud i ørkenen, hvor de smed hende ud af bilen og kørte over hende flere gange så hun døde.
Sager som disse har foranlediget Indonesien, Nepal, Filippinerne og Kenya til at forbyde kvinder at rejse ud for at være stuepiger i GCC medlemslande, hvilket er derfor Saudiarabien i sær, ny søger efter nye rekrutteringsmuligheder i Vietnam og Cambodia.
FP:  Hvad med immigrantmændene der arbejder på oliefelterne eller byggesektoren? Johnson:  De har også en dødsrate der er meget stor, mest på grund af fald fra stor højde, som dog sjældent anmeldes medmindre de er åbenbare selvmord - der udgør en betragtelig procentdel - men også ved dårligt behandlede skader der er opstået på grund af unødvendigt farlige arbejdsbetingelser eller sygdomme der stammer fra møg og skidt, overfyldte arbejdslejre som de er tvunget til at bo i.
I Bahrain blev ti mænd pakket samme i et gammelt hus og døde som som ar røgforgiftning før brandmændene kunne få dem ud, branden skyldtes kortslutning. Bygningen var aldrig blevet lovligt optegnet som brug for arbejdere. Det skulle have været lejligheder til enlige.
Mange af stederne der lovligt er beregnet som arbejdslejre har ingen køkkenudstyr, ingen affaldsindsamling, og slet ingen badeforhold. Kan du forestille dig hvor nedtrykkende det må være at bo der, når lønnen man er blevet lovet ikke betales, og du ved du er fanget i det forhold fordi din arbejdsgiver har dit pas.
Gå til min hjemmeside og se på billederne der. Der er et link så du kan følge beskrivelsen for hvert billede. .
Disse immigranter lever ikke i slum de selv har skabt. De er i bund og grund slaver uden noget valg om hvor de skal spise, sove og klare deres behov.
FP:  Hvad håber du at opnå med din hjemmeside, GCC Human Rights?
Johnson:  Vi ønsker at informere både udenfor og indenfor GCC medlemslandene om udstrækningen af undertrykkelsen af immigranterne og motivere til at der kan lægges pres på således at arbejderne kan opnå de rettigheder de fortjener.
Specifikt følger her nogle af de ændringer der er brug for. Du kan se den komplette liste på min hjemmeside.
A.  Forbedring af sponsorprocessen for immigranter, og ingen inddragelse af arbejdernes pas. B.  Stop for salg af arbejdstilladelser for at forhindre en taktik, hvor arbejderne sendes til jobs som er anderledes end det de blev stillet i udsigt, og eliminer det meget dyre gebyrsystem som slaveholder immigranter hos deres ‘agenter’ i årevis.
C.  Kræv rimelige lønninger - “lige løn for lige arbejde” - uanset nationalitet, race, etnicitet eller religion bør være en rettighed som den praktiseres i andre lande. Betal lønningerne efter kontrakten, uden ‘opfundne’ reduktioner - det fulde beløb til tiden, om dagen, ugen eller månenden. Ingen tilbageholdelse af løn.
D.  Lav anti-immigrationslovene der fritager indfødte fra de fleste forbrydelser mod immigranter om, men straffer immigranterne hård for mindre forseelser.
E.  Religionsfrihed for alle immigranter.
F.  Permanent opholdsstatus og en fornuftig måde at opnå borgerskab for lovlige immigranter der har boet i GCC lande i årtier. Som du kan se er dette ganske rimelige krav der opfyldes i moderne nationer over hele jorden.
 
FP:  Fortæl vore læsere, hvorfor vi burde vise interesse.
Johnson:  GCC medlemslandene spiller på tre heste. For det første modtager de hundreder af milliarder dollars hvert år ved salg af råolie og naturgas til Europa og USA. Det er vore penge der støtter GCC landene og deres elite. Med den velstand gør de indfødte - ved importen af billig arbejdskraft fra Asien og Afrika og teknologi fra Europa og Amerika - deres nationer ekstremt moderne. Helt i orden, hvis de behandler deres immigranter på ordentlig vis.
De fleste aner ikke, at immigrantbefolkningen i GCC medlemslandene faktisk er større end den samlede befolkning i Israel og palæstinenserne.
For det andet så behandler de muslimske herskere og indfødte borgere i GCC landene disse immigranter som slaver. Der er ingen religiøs frihed. Der er ingen rettigheder for kvinder. Der er ingen bøsserettigheder. Arbejderne kan intet gøre ved overgrebene. Arbejdsgivere konfiskerer immigrantarbejdernes pas. De betaler ikke deres usle løn - i 17 år for en husassistents vedkommende, og hun var indespærret i arbejdsgiverens hus hele tiden.
For det tredje så støtter eliten i GCC nationerne islamisk ekstremisme over hele verden. De betaler for bygningen af moskeer og islamiske skoler overalt, der undervise muslimske børn i at hade alle der ikke er muslim og også hade den kultur i  landet hvor moskeen bygges. For eksempel i Murfressboro, Tennessee, bygger de en 45000 kvadratmeter stor moske for at fremme Wahabi Islam - den mest fundamentalistiske og intolerante del af Islam.
Arabiske muslimer klager over de bliver forfulgt af USA, Vesteuropa, Israel og Indien. Men i virkeligheden er det de arabiske muslimske ledere og borgere i GCC nationerne der krænker næsten tyve millioner asiatiske og afrikanske immigranter lige nu. De mere end krænker dem. De holder dem i praksis som slaver. Sådant misbrug finder ikke sted nogen steder i USA eller i Europa.
Dette er et slående eksempel på de arabiske islamiske lederes hykleri. Ingen nation, ingen civilisation krænker medmennesker mere end regeringerne og eliten i Gulf landene.
Disse krænkere prædiker, og eksporterer Wahabi Islam. Men selv Koranen som de bekender sig til, forbyder den slags overgreb og mordene der dagligt finder sted.
Samtidig kommer muslimske immigranter i Europa, de fleste arabere, med store krav til de europæiske regeringer og benytter enhver lejlighed til at hævde der diskrimineres mod dem, hvis de ikke får det som de ønsker. I Amerika vil TSA gennemsøge et barn eller en bedstemor i en rullestol, mens en ung mand der passer til karakteristikken af 9-11 terroristerne får lov at gå ombord på et fly for at undgå at der rejses en sag om “diskrimination.” På samme tid bliver arbejderne i Gulflandene nægtet de mest basale menneskerettigheder.
Med andre ord, de selvsamme rettigheder som arabiske immigranter i Europa så højlydt kræver bliver systematisk nægtet asiatiske og afrikanske immigranter i GCC landene, hvor disse arabere stammer fra. Det er helt klart hykleri der skal rettes op på.
Der er en løsning på disse problemer og Frontpage læserne kan hjælpe.
FP:  Hvad er så svaret, særlig i de arabiske Gulflande der muligvis er vore allierede på papiret men i virkeligheden afskyer os bag deres masker?
Johnson:  Vi skal anvende den indflydelse vi har gennem omhyggeligt diplomati. Sammen med det, skal vi venligt og taktfuld uddanne disse mennesker uden at gøre dem vrede og få modstand fra de eksisterende regeringer.
FP:  Hvilken indflydelse har vi da?
Johnson:  Udover at være en kæmpekunde til deres olie, så har vi militærbaser der og giver eller sælger militærfly og andre våben til dem så de kan forsvare sig mod fremtidige invasioner som da Saddam Husseins Irak invaderede Kuwait i 1990. Kuwait husker udmærket at USA og NATO gik i krig med Irak for at befri Kuwait fra Saddams styrker, og vi også forsynede dem med teknologi og mandskab således at brandene i oliekilderne som Saddams tropper satte i gang som gengæld kunne slukkes.
Vor indflydelse er at minde dem om, at vi nu ved at med den nyeste teknologi er der mere end rigeligt med olie der kan udvindes i USA så at importere olie fra dem er ikke nødvendigt. Derfor hvis de ønsker at få den stadige strøm af Vestens velstand så må de bare vænne sig til, og ønske vor fortsatte beskyttelse der sikrer landenes stabilitet, de har brug for at komme ind i det 21. århundrede på andre måder end ved de fancy bygninger.

FP:  GCC Medlemslandene har dybt forankrede monarkier. Hvordan kan vi så uddanne befolkningen til at få et ønske om ændringer nedenfra?
Johnson:  Det er det min hjemmeside er lavet til. I dag er Internettet overalt, og næsten alle har mulighed for at komme på.
Kommunikation er nøglen. Overgrebene kan ikke holdes skjult og gode ideer kan ikke holdes nede, og således ikke fremholdes.
Men også elendige ideer og falsk information kan fremmes. Der er masser af hjemmesider af den slags. Derfor har gode mennesker brug for at støtte de sider der både præsenterer sandheden og har positive løsninger på problemerne.
FP:  Hvordan kan bekymrede folk hjælpe med denne sag?
Johnson:  Husk venligst at uden amerikansk militær og politisk hjælp da ville disse Gulflande ophøre med at eksistere. De har meget god grund til at frygte Irak, Syrien, Egypten og ikke mindst Iran - der alle har hårdtslående militære styrker nærved, men de selv i praksis ingen har.
Vor Kongres kan gøre meget mere. Økonomiske sanktioner bidrog til at det racistiske apartheidsystem i Sydafrika besejredes. Der må være nogle former for sanktioner mod disse lande der ville kunne anvendes.
Dette er hvad man kan gøre.
1.  Der er næsten 10 millioner immigranter fra Indonesien, Indien, Pakistan, Filippinerne, Bangladesh og Sri Lanka i USA. Vi skal uddanne disse immigranter. Det er deres landsmænd der misbruges i Gulflandene.
2.  Herskerne og eliten i GCC landene er de mest racistiske, xenofobiske, hedonistiske folk på Kloden. De eksporterer islamisk fundamentalisme - og støtter terrorismen - over hele Kloden. Husk at 15 af de 19 terrorister den 11. september, da kom de 11 fra Saudiarabien, som lader til at være vor allierede.  
3.  Der er 435 Repræsentanter og 100 senatorer i USA’s Kongres. Hvis man oplærer hvert kongresmedlem og Senator og får dem over på din side er problemet løst. Husk, uden den militære og økonomiske støtte fra USA falder disse GCC lande fra hinanden. Vi er langt den vigtigste kunde til deres råolie, og de ved udmærket, hvad der vil ske med deres økonomier, hvis vi pludselig besluttede at benytte vore egne nyfundne ressourcer i stedet.
Skriv til din Kongresmand. Det er let, kopier og indsæt. Alt findes på hjemmesiden.
Send hjemmesidens url til alle dine pakistanske, indonesiske, filippinske srilankanske, indiske og bangladeske venner og til ethvert menneske du ved mener at mænd og kvinder overalt bør have lige rettigheder. Dette handler ikke om religion - det er basis menneskerettigheder.
Pakistanske, indonesiske, m.fl. kvinder misbruges i Mellemøsten trods den kendsgerning at de er muslimer. Ikke kun hindu og kristne immigranter misbruges. Også de muslimske immigranter der udgør det helt store flertal misbruges.

Menneskerettigheder kan ikke forhandles eller blot diskuteres, de skal beskyttes og forsvares.
GCC landene er ikke kun fundamentalistiske og xenofobiske de eksporterer terrorisme. Kun multikulturelle, separate, demokratiske, pluralistiske nattioner der respekterer religiøs, etniske og raceforskelle kan være fredelige. De stater som tror på radikal og militant islam og praktiserer xenofobi er altid en fare for freden. Derfor har Vesten, og især USA kæmpet for immigranternes rettigheder i de lande.

Hvis vi derfor også i USA støtter tredje verdens rettigheder, sultende, muslimske immigranter (som deres egne regeringer ikke gør) vil vi have skabt et meget positivt billede af USA blandt de muslimske masser i verden.

Det jeg vil gøre er ganske enkelt. Vi på GCC Human Rights vil påbegynde denne græsrodsbevægelse fra Bowling Green. Vi vil arbejde sammen med Mitch McConnell (Senats minoritetsleder), Rand Paul (junior Senator fra Kentucky), og senatorerne Lamar Alexander og Bob Corker fra Tennessee. Vi vil også skrive til kongresmedlemmer fra Kansas og Tennessee. Du kan skrive til dign egen Senator og Repræsentant.
Du kan også begynde en GCC Menneskerettighedsafdeling i din egen stat og lobbye dine kongresmedlemmer og senatorer.
Forresten har vi brug for fondsmidler. Vi ville gerne åbne et lobbykontor i Washington DC. Det til skal vi bruge midler til husleje, kontorartikler og andre forsyninger plus løn til mindst en ansat - selvom lobbyinteresserede er i stand til at benytte deres fritid. Du kan donere ved at benytte muligheden på min hjemmeside, og give det du orker.
Husk dette er ikke om nogen religion, nationalitet, etnicitet eller race. Det handler om basis menneskerettigheder - de samme som du og dine forfædre drog til USA for at opnå.
Selvom du intet gør, så fortæl i det mindste dine venner om dette interview og send dem et link til det. Bed dem om at fortælle det til deres venner og få de venner til at gøre det samme. Vi skal sprede ordet grundigt for at få opmærksomhed - som det knirkende hjulleje.
Send også mails til din Repræsentant og Senator. Du kan finde deres mailadresse og en prøve på et budskab på hjemmesiden.
Sammen kan vi gøre en ægte forskel for livet for de millioner af undertrykte immigrantarbejder i Gulfregionen.
Mange Tak!

FP:  Mr. Johnson, tak for din deltagelse, og vi ønsker dig det bedste i denne tapre humanitære indsats.

http://frontpagemag.com/2012/jamie-glazov/the-exploitation-of-immigrant-workers-in-the-middle-east/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails