onsdag den 15. august 2012

10 kendsgerninger om Paul Ryan

10 interessante kendsgerninger om Paul Ryan

                               
Jamie Weinsteinstein '
                                                        
Den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney udnævnte Paul Ryan som sin vicepræsidentnominerede lørdag i Norfolk, Virginia. Her følger 10 interessante kendsgerninger om Wisconsin kongresmedlemmet.
                                                  
U.S. Rep. Paul Ryan, R-Janesville, taler ved et møde holdt af Racine Tea Party PAC i Gorney Park i Caledonia, Wis. nær Racine lørdag den 2. juni 2012 (AP Photo/Mark Hertzberg)
                       

10.) Ryan’s far døde af et hjertetilfølde som 55 årig da Ryan var 16. Både Ryans bedstefar og oldefar døde af hjertetilfælde i deres 50’erne.
9.) Ryan arbejdede Oscar Meyer (fabrikant af pølser) da han gik i college kørte endog Wienermobilen.

8.) Han blev valgt til Kongressen i 1998 som 28 årig.
7.) Han er stor fan af filosoffen Ayn Rand - og siger endog at han har gjort Rands magnum opus “Og Jorden skælvede” som påkrævet læsning for sin stab og medarbejdere. Her fornylig bemærkede den katolske Ryan at han ikke går fuldt ind for Rands ateistiske filosofi.
6.) Før sit valg til Kongressen arbejdede han som taleskriver for Jack Kemp, nu afdøde New York Kongresmedlem og vicepræsidentkandidat i 1996.
5.) Skønt han betragtes som en budgethøg stemte Ryan for Medicare Part D i 2003. Til foruroligelse for nogle i tea party stemte han både for Troubled Asset Relief Program, Wall Street kautionen og kautionerne til bilindustrien. Han forklarede årsagerne til dette i et interview med The Daily Caller.
4.) Ryan arbejdede førhen som fitnessinstruktør i Washington og han leder en gruppe af kongresmedlemmer i workout P90X når Kongressen er samlet.


3.) Ryan er bedst kendt for sin konservative budgetplan, “Vejen til Velstand.” Planen er gået igennem Repræsentanternes Hus - dog med lettere tilpassede ændringer - i de sidste to år vedtaget af næsten alle Republikanerne og ingen Demokrater. Planen reformerer på dramatisk vis Medicare og er blevet forhånet af venstrefløjen - en reklame i 2011 gik endog så vidt som at skildre en Ryan lignende person der skubber en gammel dame udover en skrænt.

2.) Ryan fortalte Politico’s Mike Allen at hans værste vaner er at han drikker to kopper kaffe om morgenen.” Romney, hvis mormontro forbyder ham at drikke kaffe vil sandsynligvis ikke følge Ryan i hans “synd” på kampagneturen.
1.) En PPP meningsundersøgelse fra juli lader formode at Ryan kunne hjælpe Romney med at vinde Wisconsin. I en sammenlignng mellem Romney og Obama viste undersøgelsen at Obama fører med 6%. Men da Ryan blev nævnt som Romneys valg snævrede forspringet ind til 1% til fordel for Obama.
.Jamie Weinstein

http://dailycaller.com/2012/08/11/10-interesting-facts-about-paul-ryan/#ixzz23VDTcmNp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails