søndag den 26. august 2012

Armstrong en beskeden mand

Neil Armstrong død som 82 årig


Rick Moran

Det første menneske til at gå på en anden planets overflade den 21. juli 1969 døde lørdag eftermiddag efter komplikationer med en hjerte bypass operation.
Neil Armstrong, det første menneske til at gå på Månen døde lørdag,  nogle få dage efter hans 82. års fødselsdag.
           


Hans familie gav meddelelse om dødsfaldet kl. 3.45. I en udtalelse siges det at han døde som følge af komplikationer ved en bypass operation.

Armstrong var chefen på Apollo 11 rumfartøjet der landede på Månen den 20. juli 1969, og han meddelte Jorden om den historiske nyhed: "That's one small step for a man, one giant leap for mankind."
Han tilbragte næsten tre timer med at gå på Månen sammen med medastronaut Edwin “Buzz” Aldrin.  

Armstrong og hustru, Carol, blev gift i 1999, og slog sig ned i forstaden Indian Hill ved Cincinnati, men han holdt sig i det store og hele ude af det offentlige liv i de sidste år. Han blev født den 5. august

Armstrong var en yderst privat person der altid gjorde en dyd ud af at understrege den kendsgerning at Apollo 11 missionen der gik til Månens overflade ikke kunne være sket uden assistance af bogstaveligt talt hundredtusinder af arbejdere, teknikere, kontrolpersonale og andre anstronauter.  Man anslår at 500000 mennesker har haft en andel i Saturn V raketten, med service modulet, og med Månelandingsfartøjet før det forlod Jorden. Det er flere arbejdere end de der byggede Panama og Suez kanalerne, Den Store Pyramide og den transkontinentale jernbane -- tilsammen.

Så længe mennesker skriver historie, vil Neil Armstrongs navn blive nævnt.

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/08/neil_armstrong_dead_at_82.html#ixzz24eDN6gLG

Løæs disse på synopsis:
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2010/08/neil-armstrong-80-ar-i-dag.html
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2009/07/by-dr-mark-w-hendrickson.html
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/07/manevandringens-dag-som-afslutning-af.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails