fredag den 31. august 2012

Clint's Tale

Clint's Tale

           
Jed Babbin       
       
Rygterne om nattens mystiske taler ved Republican National Convention har kredset om den tidligere borgmester i Carmel, Californien. Nej ikke den afdøde Sonny Bono: Dirty Harry, Harry Callahan - alias Clint Eastwood.                     

Takket været en kilde tæt på os er vi i stand til at frigive noget af talen, lækket til os af en næsten pålidelig kilde.
Feelin' lucky, folks? Nuvel det burde I. Vi står her på konventets sidste af og vi sidder ganske komfortabelt. Vor nominerede Mitt Romney stiller op mod en siddende siden Jimmy Carter, der er til at slå. Faktisk får denne Obama fyr den gamle jordnøddefarmer til at ligne et geni. Jovist Obama er så elendig.

En mand skal bare vide hvad hans begrænsninger er. Præsident Obama mener ikke han har nogen. Uheldigvis for os og vore allierede, så ved ethvert kæmpefjols fra Vladimi Putin til uanset hvilken Kim der styrer Nordkorea hvad Obamas begrænsninger er. De har kun givet mig fem minutter her, så jeg kan ikke nævne dem alle. Det ville tage timer.

Lad os derfor forpligte os og vore børn i dette øjeblik. Den 6. november så lad os alle gå hen og stemme, og få alle vi kender til valgstederne selvom vi måske skal bære dem på vore rygge. Det bliver en stor dag for Amerika, hvis vi gør det. Så fremad venner. Den 6. november - fremad: make my day. 
http://www.youtube.com/watch?v=qiHNVYRTKP8

¨

                    
                
       
Jed Babbin served as a Deputy Undersecretary of Defense under George H.W. Bush. He is the author of several bestselling books including Inside the Asylum and In the Words of Our Enemies. You can follow him on Twitter @jedbabbin.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails