tirsdag den 21. august 2012

Holocaust og historieundervisning

Ingen undervisning om Holocaust i historietimerne? Hvad nogle skoler gør for at undgå at krænke muslimske elever


SOEREN KERN

I Cheshire, blev to elever ved Alsager High School straffet af deres lærer, fordi de nægtede at bede til Allah som del af deres religionsundervisning.

I Skoland blev det fornylig forlangt af 30 ikke-muslimske børn fra Parkview Primary School at de skulle besøge Bait ur Rehman Ahmadyya moskeen i Yorkhill distriktet, Glasgow. Ved moskeen fik børnene instruks om at fremføre ‘Shahada’ den muslimske trosbekendelse. der fastslår: “Der er ingen Gud uden Allah og Muhammad er hans budbringer.” Muslimer kræver også at der skal sendes islamiske prædikanter til hver skole i Skotland for at undervise børn om Islam, angiveligt i en bestræbelse for at få lukket de negative holdninger om muslimer ned.

Britiske skoler udelader i stigende grad den jødiske Holocaust fra historieundervisningen for at undgå at krænke de muslimske elever iføgle en rapport med titlen, ‘Undervisning i Følelsesladet og Kontroversil Historie’ på foranledning af Undervisningsministeriet.
 

Britiske lærere er også tøvende over for at diskutere Middelalderens Korstog, hvor Kristne bekæmpede de muslimske hære for at få kontrol over Jerusalem: Lektioner der ofte er i modsætning til det som lærer i de lokale moskeer.

I en bestræbelse på at imødegå “Islamofobi” i britiske skoler kræves der nu af lærerne at de underviser i “vigtige muslimske bidrag såsom Algebra og tallet 0” i matematik og videnskabslektionerne, skønt selve konceptet med tallet 0 har sin oprindelse i Indien.

I Østlondon distriket Towers Hamlet (læs denne på synopsis) blev fire muslimer fornylig fængslet for at have angrebet en hvid lærer der gav religiøse undervisningslektioner til muslimske piger; og 85 ud af 90 skoler har implementeret “ingen svinekøds” politikker.

Skolerne over hele Storbritannien er faktisk i stadig større grad ved at forbyde svinekød fra frokostmenuerne for at undgå at krænke de muslimske elever. Hundreder af skoler har vedtaget en “ingen svinekøds” politik, ifølge en frisk rapport fra London avisen Daily Telegraph.
 

De kulinariske restriktioner føjer sig til en lang række af politisk korrekte forandringer der gradvist bringer undervisningen i britiske grund- og mellemskoler i overensstemmelse med islamisk Sharia Lov. hundreder af britisk

London forstaden Haringey, et overvejende muslimsk distrikt i Nordlondon, er det seneste skoledistrikt der har lavet menuen om til udelukkende af være Halal (religiøst tilladeligt for muslimer).

Haringey Byrådet gav forleden “den bedste praksis” råd til alle skolerne i kommunen om at “undgå alle produkter med svinekød for at føje sig til behovene for de ansatte og elever der ikke har lov til at være i kontakt med svinekød af religiøse grunde.”Read more: Family Security Matters http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/dropping-the-holocaust-from-history-lessons-what-some-schools-are-doing-so-that-they-avoid-offending-muslim-students?f=must_reads#ixzz23oDwsWo2

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails