torsdag den 16. august 2012

Køer, papegøjer, politik og sexanklager

Harry Reid's ko og Joe Biden's Papegøje

           
R. Emmett Tyrrell, Jr.

Senatets flertalslederen bliver ved med at løbe panden mod en mur i en følsom sag.       
                    
WASHINGTON -- En uge er gået, og stadig har vi tilgode at høre fra Senatets flertalsleder Harry Reid om han virkelig har, eller ikke har, et seksuelt forhold til en ko. Som det blev fortalt i denne klumme i sidste uge, med grundlag i kilder ude fra marken, så har hr. Reid været beskæftiget med koen i mindst 3 måneder, måske længere. Mine kilder kan ikke identificeres af helt åbenbare grunde. Selv New York Times kunne ikke afsløre deres identiteter. Så ‘lummer’ er den historie.


Det er selvfølgelig muligt at forholdet er rent platonisk. På den anden side så er hr. Reid måske mere involveret med koen end man kunne have forventet. Det er på tide han renser sig. Det skylder han det amerikanske folk og begribeligvis Landbrugsministeriet. Allerhelst burde han fremkomme med sin udtalelse i Senatet, som han jo benytter til sådanne højtideligheder. For eksempel hans seneste anklage mod præsidentkandidaten Mitt Romney om at han ikke har betalt skatter i det meste af ti år, den blev jo fremført der i Senatet. Hans kommentar til det med koen er ikke mindre vigtig. Hr. Reid vi venter!

Lad os dog se fremad udover hr. Reid og hans forhold -- platonisk eller på anden vis -- med den ko (Bos primigenius), og gå direkte til sagens kerne. Hvad har præsident Barack Obama selv, og hans parti,  at sige? I dette valgår har præsidenten, som leder af sit Demokratiske Parti, da ikke en forpligtelse overfor det amerikanske folk til at se på så alvorlige anklager? Der er selvfølgelig de moralske spørgsmål her og muligvis spørgsmål vedrørende dyrerettighederne. Måske strækker Demokraterne de moralske standarder i denne affære. Nuvel, det ligner ikke dem at prale med noget sådant.  Naturligvis er der også de politiske spørgsmål. Vil Det Demokratiske Parti udvide valgretten til også at gælde køer? Det ville åbne et helt nyt vælgersegment for Demokraterne. De kunne udvide hele vælgersegmentet til alle gårdens dyr. Tænk blot på konsekvenserne! De kunne få skabt sig et massivt flertal i de kommende år, især i landbrugsområderne. Her kan vi tale om diversitet, skønt der selvfølgelig skal foretages nogle tilpasninger af stemmeafgivningsmaskinerne.

Lad os imidlertid vende tilbage til hr. Reid. Min anklage har fået yderligere troværdighed over hele landet. Her forleden dag i Denver, kommenterede hr. Ross Kaminsky på 630 KHOW, det meget populære show i Colorado, til fordel for min klumme, og dens hovedpunkt får mere og mere troværdighed over hele den vestlige del af USA. Snart vil anklagen ramme hr. Reids hjemstat, Nevada. Vil hr. Reid blot ignorere sagen? Demokraterne vil med tiden komme til at svare på disse anklager. Trods alt taler vi her jo om Husets Flertalsleder!

Med hensyn til hr. Obama og Obama præsidentkampagnen, hvad har de at skjule? Deres troværdighed hænger allerede i laser på grund af deres skodanklager mod hr. Romney. Først var der anklagen vedrørende hans skatter. Så var der anklagen om at hans beslutninger i Bain Capital slog en hustru til en mand der så rammende hedder Joe Soptic, ihjel. Soptics anklage mod hr Romney blev fremført trods den kendsgerning at Romney forlod Bain Capital to år før hr. Soptic mistede sit arbejde og sin sundhedsforsikring. Under alle omstændigheder så betyder det intet om hr. Soptic havde sundhedsforsikring, fordi fru Soptic var dækket af sin egen forsikringspolice. Imidlertid er der gode nyehder. Hun døde ikke før i 2006. Dog lader Demokraterne stadig hendes død være hr. Romneys skyld. Det er det jeg kalder ‘Soptic’stikeret!

Nu følger så hr. Romneys valg af vicepræsident, Kongresmedlem Paul Ryan. Der er bogstaveligt talt hundreder af løgne der kan fremføes mod ham, muligvis tusinder. Men der er et problem med hr. Ryan. Han har svarene. I politik kunne han blive kaldt ‘Manden med Svaret.’


Jeg råder hele Det Demokratisk Parti til at få afklaret dette spørgsmål nu. Har hr. Reid, eller har han ikke, været i nærkontakt med en ko? Det er vigtigt fordi i næste uge vil jeg dykke ned i forholdet mellem vicepræsident Joe Biden og en papegøje, og denne fugl er på forbløffende vis ganske kløgtig, i det mindste sammenlignet med hr. Biden.

               
R. Emmett Tyrrell, Jr. is the founder and editor in chief of The American Spectator. He is the author of The Death of Liberalism, published by Thomas Nelson Inc. His previous books include the New York Times bestseller Boy Clinton: the Political Biography; The Impeachment of William Jefferson Clinton; The Liberal Crack-Up; The Conservative Crack-Up; Public Nuisances; The Future that Doesn't Work: Social Democracy's Failure in Britain; Madame Hillary: The Dark Road to the White House; The Clinton Crack-Up; and After the Hangover: The Conservatives' Road to Recovery.

http://spectator.org/archives/2012/08/16/harry-reids-cow-and-joe-bidens

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails