fredag den 31. august 2012

Muslimsk trojansk hest

Muslimernes trojanske hest

Bradlee Dean
   
Hvis du troede at FN’s International Bachelor og forbundsregeringen ‘Intet Barn Ladt Tilbage’ uddannelsesskemaer i sig selv var slemme så kunne du måske ønske at gå lidt mere i dybden.

I lyset af 9/11 angrebene kunne du tænke at den nuværende administration ville bruge bare en smule klogskab hvis de var alvorligt bekymrede over en radikal muslimsk trussel. Da Obama aflagde ed som præsident undsagde han Amerika på adskillige måder. Han har givet 1,5 milliard dollars i hjælp til det muslimsk-ledede Egypten, kort efter Det Muslimske Broderskab ‘erklærede’ krig mod USA. Det er den samme mand der sagde at Amerika “ikke længere er en kristen nation,” efterfulgt af en henvisning til at Amerika kunne beskrives som en muslimsk nation.
                   
Muslimsk indoktrinering i offentlige skoler


Interessant nok så har der i de seneste år, i de amerikanske offentlige skoler, været en indoktrinering af den muslimske religion. Undersøgelser har påvist over 500 fejl med hensyn til historien i lærebøger i de offentlige skoler, til fordel for islam.

Resultatet er at vore unge nu udsættes for følgende undervisning og praksis:
  • Man lærer, hvordan man bliver muslim
  • At faste ved Ramadan
  • Lærer om de fem søjler i Islam
  • Lærer vers udenad - fra Koranen
  • Får et muslimsk navn
  • ‘Opførelse’ af en jihad (krig mod ikke-muslimer)

Hvordan er dette gået til. ACLU, the American Muslim Council, Americans United for Separation of Church and State og Clinton administrationen sluttede sig sammen for at skabe et miljø der åbnede op for undervisning i muslimsk tro, samtidig med man angreb enhver der taler om den kristne tro i offentlige skoler.
Således kan du se domstole der støtter muslimers dagsorden når, for eksempel en skole i Californien lærer sine elever, ved et tre ugers kursus, det som der i al væsentlighed kræves af dem for at blive muslim!

Dette forklarer også udmærket, hvorfor min gerning har været under voldsomt angreb for at bringe et forfatningsmæssigt og moralsk budskab til offentlige skoler.

For at bevise min sag, så afsoner en repræsentant fra American Muslim Council, Abdul Rahman idag en dom på 23 års fængsel for at være en af de som betalte mest til al-Queda i USA.

Læg dertil at der er over 225 muslimske skoler i USA og rundt regnet 50000 børn der undervises der, og jeg citerer Brigitte Gabriel hos ACT! For Amerika, “der er et miljø af had, forhånelse og ringeagt mod Vestens Kultur, kristne, jøder, shiiter, verdslige muslimer og ikke-muslimer.”

Amerika! Hvorfor sker dette? I en nation der blev grundlagt på kristne principper, hvis studerende blev ‘næret’ med et bibelsk syn på verden. Kunne det være at de kristne blev apatiske, faldt i søvn og tillod denne radikale dagsorden at krybe ubemærket ind i den store offentlighed?

Muslimsk infiltration på universiteterne

Saudierne har med fordel benyttet TitleVII programmet som vor regering indførte efter 2. Verdenskrig for uddannelsen af unge amerikanere om fremmede kulturer og sprog.

Hvordan? Jo, de benytter deres rigdomme fra olien til at pumpe millioner af dollars ind i vore universiteter for at udpege arabiske professorer i ledende stillinger,  såsom politisk videnskab, Mellemøststudier mv., og som hjernevasker vore studerende med en anti-amerikansk holdning. De lærer, at vi er problemet; at vor udenrigspolitik er problemet; at vor velstand, oplysning og succes virker undertrykkende overfor resten af verden.

Dette forklarer hvorfor Obama er undskyldende overfor andre nationer. Det er derfor han har fokus rettet mod de unges stemmer efter denne anti-amerikanske fortælling er sneget ind i vore skoler. Dette er også derfor ACLU hurtigt repræsenterer muslimer, men nægter at forsvare kristne der praktiserer ders tro ... i offentlige skoler.

Offentlige skoler underviser i hvad?!
Bradlee Dean’s “My War” DVD serie kan erhverves ved WND Superstore today! WND’s Joseph Farah siger: “Hvis du ønsker at se hvad der er rigtigt og forkert med vort land bør du se Bradlee Dean’s ‘My War’ DVD serie. Den er fuld af overraskleser.”
Bradlee Dean
Bradlee Dean is an ordained preacher, heavy metal drummer, talk-show host of the Sons of Liberty Radio, and speaks on college and high school campuses with his ministry, You Can Run But You Cannot Hide International. He also is the producer of the 5-DVD documentary "My War." Bradlee is currently involved with a lawsuit against MSNBC and Rachel Maddow and could use all the prayers and financial support possible. Tax-deductible donations to help restore this generation back to America's biblical foundation can be made online.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails