fredag den 24. august 2012

Obama og fup med Twitter

Obama har millioner af fup Twitter følgere

   
David Jackson,

Præsident Obamas Twitter konto har 18.8 millioner følgere -- men mere end halvdelen af dem eksisterer faktisk ikke ifølge rapporter.

Et nyt web værktøj har fundet, at 70% af Obamamængden omfatter “fupfølgere” rapporterer The New York Times i en historie om, hvordan Twitter følgere kan købes.

“Praksis er blevet så udbredt at StatusPeople i London, en virksomhed der beskæftiger sig med  sociale medier,har frigivet et Webværktøj i sidste måned der hedder Fake Follower Check som man siger kan skelne, hvor mange fupfølgere du og dine venner har,” rapporterer Times. “Fup konti lader formode at en masse mennesker følger personen selvom der kun er få,” sagde Rob Waller, en af StatusPeople grundlæggerne. “Derpå kombinerer vi det med nogle få andre parametre for at bekræfte at kontoen er fup.”

Bemærker Times:
Hvis det er rigtigt så er antallet af fupfølgere derude forbløffende. Ifølge StatusPeople er 71% af Lady Gaga’s næsten 29 millioner følgere “fup” eller “inaktive.” Således er 70% af præsident Obamas næsten 19 millioner følgere også “fup.” Den Republikanske modstander Mitt Romney har langt færre Twitter følgere -- knap 900000 -- men der er en rimelig mulighed for at nogle af dem også er fup.

Begge kampagner har benægtet at have købt Twitter følgere.

http://content.usatoday.com/communities/theoval/post/2012/08/obama-has-millions-of-fake-twitter-followers/1#.UDe_mqCgaF_

2 kommentarer:

Mr. Paul sagde ...

How funny, I just read this article. Here is another link but you probably already saw it. http://pjmedia.com/tatler/2012/08/22/cbs-airs-shocking-must-see-video-about-mitt-romney/

Mr. Paul sagde ...

Forresten. Nu hvor vi taler om fup. Prøv at se denne her video. http://www.youtube.com/watch?v=d5i3F0YnkP0

Related Posts with Thumbnails